Sphinxx Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Nic neruší velmi povedený dial - jinak gratulace k rychlému prodeji "B", nejsem si jist, jestli to taky nebyla chyba, tyhle Coltíky byly super.
Jörg8X Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 To mi ani neříkej, já to vím Ale mám toho už trochu moc a většinou stejně nosím jedny hodinky
Sphinxx Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 To já taky, proto mi to zase drbe v makovici :D ...
African Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Jsou, ale dole na displayi si můžu vteřiny zobrazit, takže v poho. Já jsem z 95% procent přešel na baterkáče. mám jen dvoje automaty, jinak všechno baterkáče, to je zase dilema . No uvidím, nechám tomu volný průběh, ale dnes ráno jsem je nahodil a jsou vážně dobré. Co Ty? Máš ještě SO?Když já hrozně rád tu vteřinovku pozoruji, proto mě také neskutečně naštvalo když mi u TH upadla :-) Jinak SO jsou pryč, chyběli mi prašule na Rlx, je to začarovaný kruh, co ti budu povídat...
Sphinxx Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Samá elegance tady ... pěknou neděli.
Jörg8X Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Samá elegance tady ... pěknou neděli.Hezkypěkně 43 nebo 46?
Sphinxx Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Jörg8X: 43 . Děkuji, koukal jsem, že jsi povýšil do řady Navitimer , jsou pohledné, že?
Jörg8X Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Jsou super, ale inhousové jsou asi lepší, no Takže gratulace a ať se ti dobře nosí
Sphinxx Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Jsou super, ale inhousové jsou asi lepší, no Takže gratulace a ať se ti dobře nosí No, lepší - horší .. je to něco za něco ... když si vezmu pozitivní důvody těch co máš Ty, tak servisovatelnost 7753 je super a udělá ji každý lepší hodinář, což se o B01 říct nedá (mimo záruku).
siwi Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Dnešní procházkaJeště jedna z dneška Ta modrá guma nevypadá vůbec zle. U mě nic nového:
nividic Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 U mě nic nového......a furt peckózní foto!
siwi Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 ...a furt peckózní foto! Dík. Však já se na ty tvoje tikající digitálky taky vždycky rád podívám
melkal Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Po pár letech opět na ruce Sent from my iPad using Tapatalk
nividic Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Fotka starší, ale dneska si musím trochu vybarvit den... zas.rwaný pondělí!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se