Daemonultimate Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 (upraveno) Chronomaty i fotka, to je paráda. Nádherně vystupujou ty detaily. Upraveno 16. listopadu 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Děkuji pane, dal jsem si záležet a popravdě se mi taky líbí a Chronomat je právě o detailech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Colty na B&S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Taky Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Farky vitaj, konecne dalsie GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Vitaj brat, na kůži jsem je ještě nezkoušel, ale taky na ni dojde ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Aaaaa Sphinxi...ty Chronomaty v lesku mají koule....nesmím tu moc často lézt ;o)Farky bude na Lysé za Breitlingáčka ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Já k tomu nemám co dodat Wizzi, máš recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Od pátku na ruce i na časáku ikona - 01. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Majú slušne koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Tie Navitimery sú bombové Ja zatiaľ s Coltikmy ale sú moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 okamžitě se mi zakously do ruky a nechtějí se pustit.... brchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Tie Navitimery sú bombové Ja zatiaľ s Coltikmy ale sú moc fajnDěkuji, za týden se nezastavily . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Nestárnoucí klasika ve formě Super Avenger. 15 let staré a po kompletním servisu včetně výměny nového strojku u Pražského hodinářství. Tak opět na 15let klid a mír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Parada.. ten strojek bylo nutny menit, nejakej vylozene problem v nem? Pokud to neni tajny, na kolik tendle termokompenzovanej quartz vyjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Parada.. ten strojek bylo nutny menit, nejakej vylozene problem v nem? Pokud to neni tajny, na kolik tendle termokompenzovanej quartz vyjde?Byly uvolněné ručky, což značilo načatý rotor. Pánové z PH přišli na to, že ETA Thermoline 251.232 je vytvořen z 251.262 resp 251.264 a připájí se k němu "něco", co dělá Thermoline. Je možný, že blekotám a je to trošku jinak, nicméně mě výměna strojku s prací přišla na 3.500 Kč versus 25.000 Kč za Thermoline v Carollinu. Jsem spokojen a v tuto chvíli jsem na cca vteřině měsíčně v mínusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Nestárnoucí klasika ve formě Super Avenger. 15 let staré a po kompletním servisu včetně výměny nového strojku u Pražského hodinářství. Tak opět na 15let klid a mír.Krásná hodinka v titanu. Jen Tě opravím - není to Super Avenger, ale "jen" Avenger. Super Avenger byl vždy v automatu a vždy kladivo (skoro 49mm). Ale hodinka krásná a navíc opravdu bez údržby, ideální tool a to i v tom titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Krásná hodinka v titanu. Jen Tě opravím - není to Super Avenger, ale "jen" Avenger. Super Avenger byl vždy v automatu a vždy kladivo (skoro 49mm). Ale hodinka krásná a navíc opravdu bez údržby, ideální tool a to i v tom titanu.Máš pravdu! Díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 (upraveno) dobre jak placki se špyrkama Upraveno 21. listopadu 2019 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Farky, sice netusim co si napisal, ale ano, su famozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se