Radek124 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Nepřestávají bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Hlasim se do klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 9 minutami, krutor napsal: Hlasim se do klubu. vítej a gratuluji k parádním coltům! že je máš od Ondry? No, to mu moc dlouho nevydržely, a to už byly myslím jeho čtvrté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Před hodinou, Tenglis napsal: vítej a gratuluji k parádním coltům! že je máš od Ondry? No, to mu moc dlouho nevydržely, a to už byly myslím jeho čtvrté Diky jo jsou to ty jeho. Doufam ze u me se ohrejou o dost dyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 @krutor moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 2 hodinami, Tenglis napsal: vítej a gratuluji k parádním coltům! že je máš od Ondry? No, to mu moc dlouho nevydržely, a to už byly myslím jeho čtvrté "moc dlouho nevydržely" - o tom by se dalo polemizovat čtvrté colty - sedí Chtěl jsem zkusit ještě modré BB58, tak muselo něco z kola ven (přísná politika one in one out) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 33 minutami, ondrejm napsal: "moc dlouho nevydržely" - o tom by se dalo polemizovat čtvrté colty - sedí Chtěl jsem zkusit ještě modré BB58, tak muselo něco z kola ven (přísná politika one in one out) Tak si konečně pořiď ty Chronomaty 41 mm. Ty by ti mohly vydržet trochu déle. A pokud ne, tak víš, komu je nabídnout A ať jen nekecám, tak já dnes Breitling jednoručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 2 minutami, Tenglis napsal: Tak si konečně pořiď ty Chronomaty 41 mm. Ty by ti mohly vydržet trochu déle. A pokud ne, tak víš, komu je nabídnout A ať jen nekecám, tak já dnes Breitling jednoručky Pěkné to máš! Já B zbožňuju, ale ony jsou na tahu dost těžké, kór chronomaty a na kůži moc nejsem.. Cokoliv, co je nad 160g váhy, mi přijde nepohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Po zkušenosti s těmahle Superoceana bych se už nebál. Na tahu mají skoro čtvrt kila, ale přitom jsou to asi úplně nejpohodlnější hodinky, co jsem kdy měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 V 7. 5. 2021 v 12:05, Tenglis napsal: Tak si konečně pořiď ty Chronomaty 41 mm. Ty by ti mohly vydržet trochu déle. A pokud ne, tak víš, komu je nabídnout A ať jen nekecám, tak já dnes Breitling jednoručky Moc pěkný a prima velikost. Věřím, že jsou pohodlný. Já pořád Navitimery. Ty mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 6 minutami, Ondazz napsal: Supr fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 @snake dik, ale to je tim telefonem, foti samo od sebe neuveritelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Dnes na výletě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Jojo, často si na ně vzpomenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 To jsme dva, Vojto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Viď? Každej pohled na ně je jinej. Krásná hodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Tyhle SO42 měly bejt mý top hodinky hned po DA34kách. Jakože ty top, do kterejch se ještě odvážím zainvestovat. Ale dražsí jakože už fakt ne, takovej cvok nejsem. No jak to dopadlo vidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Chlapi dík, mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se