Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No to je pravda, že aviator patří do éra...ale nějak mi nesedly. Děsně se mi nechce nikam do obchodu. Potřeboval bych to kliknout někde v e-shopu. 

Odesláno (upraveno)

Díky za rady. Zatím jsem Cockpit nezkoušel. Asi se budu muset hecnout a skočím je někam vyzkoušet. Včetně Airmanů. Silnější nožky ostatních brýlí mi kolidují se sluchátky. Takže ten výběr nebude tak velikej. Když nechci definitivně přijít o sluch. Kdo lítá, ví, jakej děsnej bordel dělá v kabině motor.  

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

No to bez diskuze. Polarizovaná skla nepoužívám. To mi vadilo už i na motorce. Duhové displeje a podobný kouzelnický efekty....není o co stát.  

Odesláno

Mně polarizované skla sedí,kdysi jsem koupil v optice nějaké Criss-Cross a nedám na ně dopustit.Dokonce stály 4xméně než Polaroidy a kvalitou jsou nesrovnatelné.Nemá někdo zkušenosti s náhradními skly,ideálně polarizované do Oakley Flak Jacket ?

Odesláno
  V 30. 6. 2016 v 20:44, Effe napsal:

Mně polarizované skla sedí,kdysi jsem koupil v optice nějaké Criss-Cross a nedám na ně dopustit.Dokonce stály 4xméně než Polaroidy a kvalitou jsou nesrovnatelné.Nemá někdo zkušenosti s náhradními skly,ideálně polarizované do Oakley Flak Jacket ?

zkus ebay a skla od Galaxy lenses
Odesláno (upraveno)

Fotochromatický brýle používám na padáku a někdy v otevřený přilbě na motorce. Tam to automatický zatmavování funguje perfektně. Ale přes sklo v letadle nebo autě to nemaká.  

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno
  V 29. 6. 2016 v 19:32, lac1 napsal:

Bacha na polarizovane skla a citatelnost digi a display pristrojov. 

A v čem je problém? Nosím polarizační a vše bez problému, když zrovna nečumím do mobilu :D ...

Odesláno (upraveno)

Kluci táta by chtěl na kolo sportovní brýle s výměnnými skly /asi bílá.žlutá a nějaké kouřové/  doporučíte nějaké ? Nejlépe někde k vyzkoušení.

Upraveno uživatelem bohus76

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...