Gustaf Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 20 hodinami, Harwey napsal: Kolko ma starsia? Tiez zhanam pre moju (8r) nieco na bike, daj vediet ked dojdu, ako sedia, filtre pozeram ze maju. Starší má 9 let a mladší bude v srpnu 6. Jakmile přijdou, hodím reference a případně foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Super, dik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 56 minutami, Gustaf napsal: Starší má 9 let a mladší bude v srpnu 6. Jakmile přijdou, hodím reference a případně foto Tak to je máme stejně Já bral před dvěmi lety tyto Yorky v růžové a modré, no a na pohodu. Hlavně jsou hodně pohodlné.... https://www.hudy.cz/york-r3076b?size=6590 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Nemáte někdo zkušenost s brýlemi Oakley Jawbreaker Prizm Snow Sapphire Iridium ? Objednali jsme ve Focus Optik a na jejich eshopu to detailní označení chybí https://eshop.fokusoptik.cz/produkt/oakley-348/ V prodejně mě překvapila nálepka " Snow " na zorníku a protože měly být pro manželku na kolo (horské ) tak jsme je nakonec nevzali . Prodavačka byla celkem mimo , ale o to nejde . Samozřejmě jsem googlil a našel nějaké odkazy s tím , že jsou ideální na běžky nebo zimní sporty , ale i takové , že jsou na cyklistiku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Jop, oakley z toho robi bordel... maju sklicko na vsetko... a zistit co konkretne dany obchod predava a na co je to urcene je casto nemozne.Minuly tyzden mi dosli flak 2.0 xl s prizm H20. Takze na vodu, pre rybarov, clnkarov a tak... ale na bike su perfektne. Vsetko je zrazu dake ostrejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Mám Flak(y) s photochromatickým zorníkem a jsou fajn na sněhu i na kole . Zvládají dobře přechody slunce stín . Manželka má plný šuplík levnějších brýlí , které ji v krámě sedí , ale jak s nima přijde domů nebo vyjede už je nějaký problém . Nerad bych ji pořídil nějaké speciálky do sněžné bouře .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 V 21. 6. 2021 v 14:38, Gustaf napsal: Starší má 9 let a mladší bude v srpnu 6. Jakmile přijdou, hodím reference a případně foto Este nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Vcera dorazily... sedí super na daný věk....skla v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Dělá Oakley model Holbrook s PRIZM ROAD? Nedaří se mi najít. Nebo poprosím o doporučení alternativního PRIZM filtru, chci to převážně do auta. Na normální nošení už mám Holbrook asi s PRIZM black, ale chtěl bych zkusit jiný filtr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Já mám prizm P... polarizační... myslím že do auta by měly být cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 SIROKO La Vuelta - zelené zrcadlo (polarizace) + výměnná photochromatická skla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 před 6 hodinami, berdych napsal: SIROKO La Vuelta - zelené zrcadlo (polarizace) + výměnná photochromatická skla Jaké jsou? Furt mi od nich skáčou spamové reklamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 před 1 hodinou, moco napsal: Jaké jsou? Furt mi od nich skáčou spamové reklamy Jo, za tu cenu super. Mají velký výběr skel, dobře udělý web. Pro ženu jsem kupoval oblečení na kolo a perfektní kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Máte někdo zkušenost se značkou Vallon? pořád to na mě vyskakuje na FB a líběj se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Ne ze by byl Breznev modni ikona, ale nevite co to ma za bryle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Zdravim,nepozna nekdo co nosi za bryle Sivok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Nevíte někdo, co to je za značku (popř. i model) slunečních brýlí?? Jeho i její. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Nevíte někdo, co to je za značku (popř. i model) slunečních brýlí?? Jeho i její. Díky moc.Jo nějaké oversize.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 25 minutami, Nick06 napsal: Jo nějaké oversize. Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Já se ale neptal na velikost. Ale i tak díky za reakci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 @Radek Cigi Přijde mi to jako něco od cazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se