Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 10. 2016 v 12:37, MJ. napsal:

Když mi debil zaparkuje cca 30 čísel vedle auta a já nejsem normálně schopnej dát do sedačky kluka, tak mu ty moje dveře o jeho s čistym srdcem opřu.

potom kdo je debil 

Odesláno

MJ, at uz to dotycnej udela z jakehokoliv duvodu, tak radsi kousek popjedu a pak dite nalozim. Do auta nikomu netriskam.

Odesláno
  V 11. 10. 2016 v 12:39, TLD napsal:

MJ, at uz to dotycnej udela z jakehokoliv duvodu, tak radsi kousek popjedu a pak dite nalozim. Do auta nikomu netriskam.

V 11. 10. 2016 v 12:53, pebe napsal:

MJ to napsal ve svém postu jasně, dělá kvůli svojí neschopnosti :)

Emdžej nikomu do dveří netříská, neumíte číst, emani.

Když je někdo pitomec a nebere ohled na okolo stojící, tak já mam nechat dvouletýho kluka stát mezi autama a vycouvat? Nebo ho cpát do auta na spolujezdce a pak ho zase vyndavat? To by se tu hned objevil nějakej brekot jak někdo musel čekat na parkovišti, než si nějakej trotl zandá dítě do auta. N@srat 

Odesláno
  V 11. 10. 2016 v 12:59, MJ. napsal:

Emdžej nikomu do dveří netříská, neumíte číst, emani.

Když je někdo pitomec a nebere ohled na okolo stojící, tak já mam nechat dvouletýho kluka stát mezi autama a vycouvat? Nebo ho cpát do auta na spolujezdce a pak ho zase vyndavat? To by se tu hned objevil nějakej brekot jak někdo musel čekat na parkovišti, než si nějakej trotl zandá dítě do auta. N@srat

Hele já mám taky malými skřítka a jsem schopnej ho tam nacpat i relativně malou skvirou. Tuhle jedu na parkoviště. Normálně Passatem zaparkuju mezi dvě auta. Klasické ne moc velká vzdálenost na každé straně. Vylezu a slyším jak někdo říká. No je to normální. Neumíte parkovat. Jak tam teď mám dát dítě. Čumím. Samozřejmě jsem si nevšiml že vedle v autě je dětská sedačka, protože do aut jednak necumim a druhak když zaparkuju tak vidím maximálně na sedadlo spolujezdce. Říkám typkovi. Jestli mluvíte se mnou tak to uděláme jinak. Vy se zeptáte jestli bych nebyl tak laskavej a nezaparkoval jinde, že potřebujete víc prostoru na zaparkování. Já řeknu OK a zajedu o pár míst vedle. Pokud na mne budete pořvávat jak nějaký deges tak nejen, že nikam nepojedu, ale napíšu si SPZ a běda jak se mi na auta objeví nějaký šrám. Typek čumel, pak mne požádal ať přeparkuju a já jsem zajel jinam. Tohle nevychovani mne děsně sere přitom se stačí normálně domluvit.

Odesláno

Při rozměrech současných parkovacích míst, by každé auto mělo mít povinně parkovací automat jako BMW 7 nebo MB E-klasse :) Já raději zaparkuju na druhé straně parkoviště, než se natlačit to mezery široké 2,2m.

Odesláno
  V 11. 10. 2016 v 13:24, VasekN napsal:

Hele já mám taky malými skřítka a jsem schopnej ho tam nacpat i relativně malou skvirou.

No dyť jo. To já taky. Ale třeba v neděli u Hornbachu sem si připadal jako při nějakym úkolu v pevnosti Boyard. 

Pebe si myslí že potřebuju mít dveře otevřený v 90°

Odesláno

Známej parkuje přes dvě místa všude, protože má CRV a 150 Kg, takže ty dveře prostě musí pořádně otevřít, jinak tam ten svůj pupek nenasouká.

Odesláno
  V 10. 10. 2016 v 14:46, MR1990 napsal:

pozriem von oknom z prace a traktor na parkovisku

4f4e104a972c61a1df58049dc5f19880.jpg

Mimichodem na tý fotce parkujou všichni v pohodě - G tak aby měl kolem sebe místo páč se mezi ty čáry nevejde, audi, aby si otevřel v pohodě dveře u řidiče, zrovna tak oktávka a jumper (nebo co to je) se postavili k sobě aby si v pohodě otevřeli dveře u řidiče, kdyby takhle parkovali všichni nejsou omlácený auta.

Odesláno
  V 11. 10. 2016 v 13:39, MJ. napsal:

No dyť jo. To já taky. Ale třeba v neděli u Hornbachu sem si připadal jako při nějakym úkolu v pevnosti Boyard.

Pebe si myslí že potřebuju mít dveře otevřený v 90°

nic takoveho jsem nenapsal, jen mi prijde zvlastni se "oprit" o cizi auto jen proto, ze tam neni dost mista

Odesláno
  V 11. 10. 2016 v 12:00, Andrew napsal:

Občas taky natrefíš na debila, který si opře svoje dveře o vedle stojící auto, nejlépe maminka vyndávajíc dítě z dětské sedačky, která si klidně na vedle stojící auto položí svoji kabelku...s G 4x4? se dotyčnému fakt nedivím.

Jako ano v tomto máš pravdu, stačí když se podívám na naše auta a je to tam, cizích dveří už je na nich několik, horší je, že si člověk řekne, ok tak zaparkuju podélně a vyhnu se oděrkám na boku...no pak obejdu auto a co tam nevidím....předek odrbanej, zadek odrbanej, ach jo.

Ve výsledku je vlastně úplně jedno, jak člověk zaparkuje, stejně se vždy najde někdo, kdo to bohužel neumí, nebo se chová jako prase a odrbe to a nějaký lístek třeba za stěračem? Leda tak reklamní leták...

Odesláno (upraveno)
  V 11. 10. 2016 v 11:30, petik16 napsal:

pozri sa na šírku auta, resp. si ju zisti a na šírku parkovacieho pruhu.. Sorry chlapi, ja idiotov pri parkovaní vyslovene neznášam a vždy parkujem tak, aby sa vošlo čo najviac áut ešte ale s takým autom, teda G-class 4x4 "na druhú" (neviem ako tu dať na druhú :D ) by som zaparkoval tak isto :) Je viacero áut ktoré potrebujú väčší priestor na parkovanie, ak samozrejme nechcete mať obité auto za +100K... veľa supersporty napríklad..

Je presne o 3mm sirsi ako Superb. A to superb nieje prave extra siroke auto... .

Kdejake auto vyssej strednej triedy alebo aj strednej triedy je sirsie.

Ps: a Instant ma pravdu v tom kam ta foto patri.

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno
  V 11. 10. 2016 v 11:30, petik16 napsal:

pozri sa na šírku auta, resp. si ju zisti a na šírku parkovacieho pruhu.. Sorry chlapi, ja idiotov pri parkovaní vyslovene neznášam a vždy parkujem tak, aby sa vošlo čo najviac áut ešte ale s takým autom, teda G-class 4x4 "na druhú" (neviem ako tu dať na druhú :D ) by som zaparkoval tak isto :) Je viacero áut ktoré potrebujú väčší priestor na parkovanie, ak samozrejme nechcete mať obité auto za +100K... veľa supersporty napríklad..

V kkude by sa tam vosiel, ale tak mozno je hendikepovany - to su majitelia takychto vozidiel casto. Proste chudaci.

Odesláno

Nechci ted nikoho obhajovat, ale nekolikrat se mi stalo, ze jsem taky byl nucen zaparkovat pres pruhy. Clovek prijede k nakupaku/na sidliste a jedinne zbyvajici misto je mezi dve auta, ktera uz parkuji blbe. Pak odjedou a kdyz prijdu zpet k autu, tak taky vypadam, ze parkuju na cockota a uz nikdo neresi, ze to je vysledek predchozi situace...

Odesláno

A ja parkuju jako debil uz z principu! Mam totiz uz dost dulku ve dverich od tech pitek co neumi ridit/parkovat a nasledne otevrit dvere, ci vychovat svoje spratky tak, aby nenabrali hranou dveri auto vedle. A nasledky jsem pripraven za to nest...

Odesláno

Já se supersportama parkuju dokonce přes 4 místa postavím to prostě na kříž - aby mi do toho ještě nikdo nenacouval a co nejdál od vchodu, aby tam něchtěl nikdo parkovat. Ale stejně je to magnet a celé parkoviště prázdné a moje auto je oblokopeno ze všech stran... ani se nedivím a je mi to jasné... hele Ferrari, zaparkujeme hned u něj  a podíváme se a pak do krámu dojdeme. Jaksi je nenapadne, že abych to toho vůbec nastoupil, tak ty dveře musím otevřít dokořán a na to potřebuji minimálně metr do strany. :) Ale to fakt jen Ferrari, když jdu k autu, tak je pokaždé obklopené lidmi, co si ho fotí a musím čekat a pouštět kluky aby si tam sedli... :)

To když někde zaparkuju s Porsche, tak je to každýmu jedno. :)

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 11. 10. 2016 v 18:58, dan010 napsal:

Já se supersportama parkuju dokonce přes 4 místa postavím to prostě na kříž - aby mi do toho ještě nikdo nenacouval a co nejdál od vchodu, aby tam něchtěl nikdo parkovat. Ale stejně je to magnet a celé parkoviště prázdné a moje auto je oblokopeno ze všech stran... ani se nedivím a je mi to jasné... hele Ferrari, zaparkujeme hned u něj  a podíváme se a pak do krámu dojdeme. Jaksi je nenapadne, že abych to toho vůbec nastoupil, tak ty dveře musím otevřít dokořán a na to potřebuji minimálně metr do strany. :) Ale to fakt jen Ferrari, když jdu k autu, tak je pokaždé obklopené lidmi, co si ho fotí a musím čekat a pouštět kluky aby si tam sedli... :)

To když někde zaparkuju s Porsche, tak je to každýmu jedno. :)

děsná píčovina od první věty ... to bych nevymyslel ani já ... naštěstí to instant vo dva řádky vejš dokázal pojmenovat

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

fakt toxic diskuze posledni dobou...

mlatit lidem do aut je ok protoze zaparkovali spatne... ok

a pokud dan010 nemyslel to co napsal jako nadsazku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...