cali Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 No ak to pojmu rozumne, tak ponuknu kov, kozu a gumu + pripadne nejake farebne kombinacie a to by 90% chronomagorov malo v pohode uspokojit. Predsa len moc paneraistov 40mm asi nezaujme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Tohle vypadá jako pravá bomba. Rezerva nátahu naproti datumce je opticky fakt výtečné řešení. Strohá elegance jako bič. IWC inženýr by se mohl přiučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 potesili s inhousom, zacina z nich byt seriozny vyrobca, nie len tien Rolexu. Otazka kam sa pohnu s cenami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 az na to divne uchytenie remna su to po dlhej dobe fakt podarene tudory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Ceny vyletí. Ty na tahu tak na 130 - 150k (můj odhad). Těším se na lepší fotky, zatím se mi teda nelíbí vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Tudor a InHouse Základné informacie:40 mm70 hodín rezerva Ceny:bracelet 3675$strap 3550$ zdroj : http://www.hodinkee.com/blog/the-tudor-north-flag-with-in-house-movement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 (upraveno) Co ten cierny kruh okolo lunety? Tien? Upraveno 17. března 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 (upraveno) Jsou moc povedeny, chapu ze tam to proskleny dynko jaksi dat museli, ale s plnym by byly proste dokonaly Jinak tah je asi jasna volba... Upraveno 17. března 2015 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Tvl, miliony do vývoje a strojek bez dekorace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Připadají mi super, za tu cenu těžko hledat konkurenci to že je to "skoro" Rolex s inhousem pak muže byt jak klad tak zápor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Tvl, miliony do vývoje a strojek bez dekorace +1 Připadají mi super, za tu cenu těžko hledat konkurenci to že je to "skoro" Rolex s inhousem pak muže byt jak klad tak zápor.tudor pokracuje v jasnym "vymezovani" se. zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Tak prej 3500 USD, to je pro me prekvapko. Na Instagramu uz jsou fotky. Ale nejak mi z mobilu nejde s tim nic udelat. Tak az rano. Nebo nekdo jinej. Ten strojek je mimochodem docela hnusnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Na instagramu psal někdo že je to kroužek keramiky žádná guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Tudor North Flag ... mě se to líbí moc. Strojek MT5621upravený pískováním vypadá technicky chladně a to mi k těmto hodinkám sedí. Křemíkový vlásek je bonus a 70h rezerva potěší. Prostě klasické ToolWatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 ja si myslim, ze konkurence je jasna. btw, ta cena je supr, jen skoda toho skoku u dolaru pro nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 I tak maji retail pod Pelagosy ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Na tahu vynikajici, na kuzi nic moc, inhouse mel byt v rangerech. Ale jinak dobre, hodne dobre. Moje krevni skupina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Tvl, miliony do vývoje a strojek bez dekorace a co by's ocekaval za dekoraci na 'tool' hodinkach? myslim, ze jsou zamerne bez dekorace... inspirace OQ je zjevna a mozna prave proto se mi moc libi... v evrope maji byt za 3,500 euro, coz je dobra cena. @alda: a maji kremik! vsimnete si te 'mini' stezejky u tahu... http://www.fratellowatches.com/tudor-north-flag-introduced-during-bloggers-evening/ Tudor?s caliber MT5621 has been designed, developed and produced in-house, including the production of the most important and essential parts. The movement has been optically finished using laser techniques, the rotor is made of tungsten and has a nice Tudor engraving. Although we love the in-house movement, the appearance of the movement would have also allowed a closed case back in my humble opinion. However, if someone ticked ?in-house movement? on his requirements list when buying a watch, he is probably eager to visually enjoy it as well. The Tudor North Flag caliber MT5621 movement has a power reserve of 70 hours, which is a huge plus above competitive ETA movements from Swatch Group or similar Sellita movements. The movement also has an anti-magnetic hair spring, made of silicon. Upraveno 18. března 2015 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Mat na ne tak do nich idem hned. Po optickej stranke ma oslovili na 100% a ten ich inhouse by som rad odskusal Pozitivne hodnotim keramicku lunetu (ak tam teda naozaj je). Doma s tym mame len a len spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Průhled na nepohlednej strojek si mohli odpustit. Cena dle Hodinkee: North Flag will retail for $3,550 on the strap, and $3,675 on bracelet. Škoda toho kurzu dolaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se