Jeronimo Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Údržba po roce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Aneb jak ze škrpálů udělat krásný boty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu To je na tom ale to krasny. Tohle s plastovejma adidaskama nikdy nepujde… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu S tím naprosto souhlasím;) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu klasiky a 8188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Lesknou se, holky moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Dělal jsem o víkendu totéž, akorát jsem to nevyfotil, nejdřív sem jim dal pořádně napít mink oilu a pak ještě krém, holky sou zas jak nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Chelsea do města a 875ky do přírody, teď už jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno pátek v 06:12 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 06:12 Semišky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno pátek v 07:12 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:12 Dostaly na zimu trochu víc napít... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno sobota v 05:17 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:17 (upraveno) Skromný dotaz - pardon. Na jaký typ pohybu se značka specializuje ? Z těch snímků nejsem vůbec moudrý. V podstatě ani z roční sezony. Upraveno sobota v 05:18 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno sobota v 06:44 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:44 Podle mě na tzv. chůzi ale můžu se plést... 1 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno sobota v 07:10 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:10 O.K. pohyb pomiňme. Roční sezóna ? Nějaká extra vlastnost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno sobota v 07:31 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:31 (upraveno) RW obuv je urcena k pohybu jedincu lidskeho druhu po zadnich koncetinach nezavisle na rocnim obdobi. extra vlastnost: Opakovane stimuluje u osob, co RW nemaji, zbytecne prihlouple dotazy. Upraveno sobota v 07:33 uživatelem skalis 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno sobota v 07:49 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:49 před 22 minutami, Snow napsal: O.K. pohyb pomiňme. Roční sezóna ? Nějaká extra vlastnost ? Všude. Celoročně. Vyrobeno jako pracovní, ale jsou nadčasový a přeformátováný na běžné nošení s perfektní výdrží. Asi takhle za mě. . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno sobota v 11:50 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:50 A hlavně se jedná o velký společenský status.... 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno sobota v 11:59 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:59 Přesně! A čím víc trpíš, tim si větší KING... 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno sobota v 14:04 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:04 Tak jsem jim dal taky na zimu "trochu" mink oilu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno včera v 01:22 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 01:22 to Skalis - pokud ta extrémně debilní odpověď byla míněna na mě, tak je to smutné. Nevim kolik Ti je, ale řekl bych docela málo. Bohužel Creutzfeldt–Jakobova nemoc si nevybírá. Je mi Tě líto. Patřil si mezi těch málo kluků, které jsem docela uznával. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno včera v 07:15 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:15 před 17 hodinami, Strocek napsal: Tak jsem jim dal taky na zimu "trochu" mink oilu Jaký Mink používáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se