MJ. Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 (upraveno) Ale co si budem povídat, jakmile vzlétne nějaká Damasková vlaštovka, tak se na dráze letu shlukujou houfy myslivců s cílem ji sestřelit People - tak to sleduj WUS nebo Hodinkomanii (jestli si ten nazev nepletu) Upraveno 26. června 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Snad už ten flame okolo DA kultu trošku opadl. Pokud jste tam byli a jste stále ještě aktivní na fóru nechcete se podělit o zážitky z exkurze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 tie zazitky su tak intenzivne, ze im este musime par tyzdnov nechat volny priebeh neboj, report bude len nie je cas ho dokoncit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Damasko grupa si žije vlastním životem přes WhatsApp. Je nám tam dobře. Vyměňujeme si spoustu krásných fotek, debatujeme o hodinkách, radíme si jaké nové hodinky koupit, filozofujeme o životě a scházíme se na pivo. Denně i přes 300 debatních vstupů. Někteří jsou i nadále na fóru, ale spíše pasivně, jako třeba já. Report z návštěvy fabriky zatím není hotový. Pasivním přístupem k chronomagu se vytratila motivace. Nicméně report bude. Jen není jasné, kde ho zvěrejníme a kdy bude.Nikdo z nás není zatrpklý, je nám fajn a jsme spokojení, máme vlastní svět kde si rozumíme. Prosím žádný flame. Nechci vyvolat žádnou debatu, jen jsem odpověděl na dotaz. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Jak uz Luki napisal len s dovetkom, ze jak poznam tuto nasu prasivu Damasko bandu tak report asi skor nebude... Ale mozno spravime report z Ladoveho Kalenia vol. 2 (NOT!!!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Skôr to vyzera tak ze report budeme intenzívne písať na hamroch , musíme ho spraviť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 No nic pokusím se spojit se sektou jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Tak to je fajn ze mate platformu a je vám dobre. A zaroven to je škoda že tou platformou nie je chronomag. Ale rozumiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Souhlasím. Třeba někdy dojde k návratu. Upraveno 15. září 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Krásný video z fabriky. Je pěkné vidět, kdo stojí za Vašima cibulema. Úplně jsem chvílemi slzel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 ??A WATCH THAT RESISTS ALL THE ADVERSITIES OF EVERYDAY LIFE, AND THAT REMAINS AFFORDABLE FOR EVERYONE. THIS HAS ALWAYS BEEN MY VISION.? - KONRAD DAMASKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 To je bezvadný, že v dnešní době optimalizací a kurvítek existuje firma, která vyrábí něco na dvacet let denního používání bez nějakých servisů.A ten příběh, kterej alespoň zní tak, že je o produktu a ne o zisku, je úžasnej.U týhle značky silně vnímám, že mi v porfoliu "co jsem měl" chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 (upraveno) ... ja mam uz dlhsie pocit, ze raz vsetko predam, kupim jedny Dcka a nebudem sa starat... Upraveno 14. března 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Tak to ti teda neverím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Raz ! Nie hned ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Pohled do fabriky vol.2.... tentokrát výroba strojků. Respekt, vážně. https://wornandwound.com/damasko-a-look-inside-the-manufacture-part-2-the-movements/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 ...moc bych nerozviřoval vody...ať to nedopadne jako obvykle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Tak kdo se trochu zajimá o hodinky, a nemá úplně klapky na očích, ten tohle musí ocenit, Bedjo. Ale neznamená to, že se mu musí produkce Damaska líbit a ze si od nich něco hned poběží koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Tak kdo se trochu zajimá o hodinky, a nemá úplně klapky na očích, ten tohle musí ocenit, Bedjo. Ale neznamená to, že se mu musí produkce Damaska líbit a ze si od nich něco hned poběží koupit ...já souhlasím a vkus je věc každého soudruha...naštěstí. Upraveno 10. června 2019 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Já jsem tuhle auru kolem Damasko tady na fóru nikdy nepochopil Asi jsem se přihlásil a rozkoukal moc pozdě a mezitím všechny spory utichly.. Měl jsem troje Damasko, všechny jsem vždycky pustil, protože jsem potřeboval cash na novou akvizici a na ty hodinky nemohu říct špatné slovo. Čitelnost, zpracování, kvalita materiálů. Myslím, že na ně nadávájí jen ti, co je nikdy neměli a dost možná jen kvůli jejich stylu "nový model = nová barva vteřinovky". Fakt nevim, nicméně za mě kvalitní kousek se zajímavým backgroundem v podobě právě toho co se děje ve fabrice.. Upraveno 10. června 2019 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se