Přejít na obsah

Co na bondovky  

55 hlasů

1. 1. Jaký je váš favorit? :)

• Hodinkee styl by Zrno
    • Hnědý Zrno
    • Cambridge NATO
    • Mesh
    • Hirsch Performance Robby
    • Tmavomodrý cordovan by Zekon
    • Origo kaučuk s překlápěčkou
    • Origo "Buzna" tah
    • Origo kaučuk s trnovkou

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Udělal jsem si malé cvičení, ke kterému mě vyprovokovalo Mechacovo vlákno. Neberte to nijak vážně, některé kombinace považuju za více méně nepoužitelné i já :). Komentáře uvítám.

1. Hodinkee styl by Zrno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

2. Hnědý Zrno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

3. Cambridge NATO

4. Mesh

5.Hirsch Performance Robby

6.Tmavomodrý cordovan by Zekon

7. Origo kaučuk s překlápěčkou

8. Origo "Buzna" tah

9. Origo kaučuk s trnovkou

Odesláno

mesh a kaucuk s trnovkou jsou vedle tahu podle me nejlepsi. Diky za to srovnani, jen me prijde, ze ty remene k SMP uplne nepasujou...mozna to nazivo vypada jinak.

Odesláno

Za mě je to určitě tah, poté Hirsch Robby, který k nim krásně ladí barvama a mimo jiné je opravdu strašně pohodlný a pak mesh :)

Odesláno

Nejlepší je buznatah. Já na svých nosil Rios Thunderbird - podle mého k těmto sportovním hodinkám ladí jeho kontrastní bílé prošití, navíc je takový lehce lesklý, což parádně sedělo ke keramické lunetě. Taky je hodně pohodlný kvůli rozumné výšce. Pro mě to byla jasná volba pokud jsem je neměl na tahu. http://www.strapshop.cz/iwc/rios-thunderbird

Odesláno

hnědý zrno, protože tento odstín kůže mám rád,

mesh, protože to jsou potápky, a kdyby byla fotka v zátiší s neoprénem, dýchacím přístrojem a nějakou kaluží vody, hlasovali by pro ni všichni,

a hirsch robby, protože proto :)

Odesláno

Díky za průběžné rekakce, Hasňovu jsem čekal, jsem rád že mě neosolil víc :lol2: Já se přiznám, že kromě tahu a meshe (který byl pro mě velmi příjemné překvapení) rád vezmu i nějakou tu kůži. Krom vzhledu samozřejmě řeším i pohodlnost a tady jednoznačně vede cordovan od zekona, naopak mi bohužel hůř sedí robby, prostě bych potřeboval dírku mezi. Ale krom hnědé, která mi na bondovky nějak nesedí, sem schopen mít na ruce cokoliv z toho. Baví mě, jak se hodinky mění a udržuje mě to v klidu od dalších nákupů. No nic, to bylo drobné intermezzo, prosím pokračujte, ring volný :).

Odesláno

Tah, mesh, Hirsch performance, Nato, cerny Zrno.  Mesh jsem nazivo na SMP nezkousel, ale mam ten samy co mas ty,na Sinny, a je fajn.

Odesláno

Mesh a origo guma s trnovkou, pak az buzna tah.

Odesláno

Vcera jsem byl u tohohle foceni a na zadnym nevypadaj hodinky spatne. Za me tah a guma s preklapeckou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...