Hasňa Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Pleteš úplné hovadiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) Paradni argument Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Micey hovadiny neplete, v logice věci by hodinky od D měly být co nejvíc flexibilně akční a motýlovka bez mikroregulace tomu zadání prostě nevyhovuje. Jasně, je to hezký, odolný, dá se s tím žít, ale ideální řešení to prostě z tool hlediska není. Taky pletu hovadiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Taky vole! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Micey hovadiny neplete, v logice věci by hodinky od D měly být co nejvíc flexibilně akční a motýlovka bez mikroregulace tomu zadání prostě nevyhovuje. Jasně, je to hezký, odolný, dá se s tím žít, ale ideální řešení to prostě z tool hlediska není. Taky pletu hovadiny?Vůbec ne, to dává smysl a souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Já jsem s tím tahem ze začátku taky bojoval a dokonce jsem z Chronoshopu dodatečně objednával půldílky. Nakonec jsem to vyladil ke spokojenosti a ta "bezsponovost" se mi na tom právěže líbila. Na rozepánání jsem si musel nacvičit grif, abych to jednak nerval a druhak si o hrany nezmrzačil prsty. To se taky povedlo. Naštěstí je moje ruka kost a kůže, tak nemá přes den moc co měnit objem. Mikroregulaci u jinejch hodinek využávám hodně zřídka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Jo, rozepínání té spony byl zpočátku oříšek i pro mě. Pořád se mi to nedařilo a už jsem měl olámané nehty. Musel jsem napsat do Damaska, jak na to, abych ty hodinky dostal z ruky. Ještě, že zareagovali téměř obratem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 1 hodinou, siwi napsal: Jo, rozepínání té spony byl zpočátku oříšek i pro mě. Pořád se mi to nedařilo a už jsem měl olámané nehty. Musel jsem napsat do Damaska, jak na to, abych ty hodinky dostal z ruky. Ještě, že zareagovali téměř obratem teďs mě dostal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Mě rozepínání problém nedělalo, nějak jsem měl ten správný grif, šlo to lehce. Ale mokroregulace na Doxách 5000 byla parádní, to zase jo, používal jsem jí hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 2 hodinami, Radik napsal: teďs mě dostal! Cizí neštěstí vždycky potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 (upraveno) me by se libila nenapadna subtilni lehka spona s pruzinou ve stylu starych NSA naramku. Skoda ze tohle nikdo nedela... Upraveno 11. ledna 2021 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 (upraveno) Teďkonc sem měl konečně tu čest s timdle výkřikem techniky a vlastně mě to štvalo míň, než jsem čekal. Působí fakt solidně, cvaknutí je uspokojivý a velmi solidní, šroubky a zpracování je celkem bez kompromisů.. byť je to všechno takový nepřátelsky ostrý. Vtipný bylo když jsem ho poprvé sundaval, jako že mi vystřelí stěžejka sem zvyklej, ale že mi vystřelí kus stěžejky, pérko a další kus stěžejky, to sem nečekal:) Úprava dýlky je zábavná.. nejdřív si člověk zanadává, když pochopí systém, je to vlastně docela hezký, si s tim pohrát, nakombinovat si ty různý články, dávat bacha jak je přesně klást.. vlastně dobrý. A velmi oceňuju hned dva torxy v balení. Co mě nejvíc nemile překvapilo, že jsem neznámo kde ztratil dva šroubky, prostě se vyšroubovaly. Neutahoval jsem to na krev, tak normálně, ale vzhledem k tomu, že už jich pár chybělo, asi nejsem první. No a tim se dostávám k tomu, proč to sem vůbec píšu - ptal jsem se Isabelly (už ne Damasková, ale Morellová:)) jak moc maj ty šroubky jako náhradní díl - a maj, za 18 EUR s poštou pošlou 6 kousků. Tak kdyby to jako někoho zajímalo. Upraveno 21. prosince 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Ahoj, ten tah je koupit přes nějakého českého dodavatele? 700E bez dph je dost mazec, můžete mi někdo nafotit jak vypadá na ruce? Ty fotky na netu nejsou nic moc. Díky K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince (upraveno) Tak. A problém mikroregulace a spony je vyřešen. Sám jsem měl s motýlkovou sponou taky problém. Je sice hezká, ale pro moji ruku která během dne mění obvod je nepoužitelná. 2x se mi i stalo, že když jsem zvedl ruku a v pozici nahoře ji zaťal tak se motýlek uvolnil a náramek otevřel. Tomu je však nyní konec! Herr Konrad Adenauer von Barbing und Heising Junior přišel s klasickou preklápěčkou s mikroregulací on-the-fly s rozmezím regulace cca. 25mm. Kdo byl na Micro Praha - mohl prohlédnout. Hned na místě jsem objednal, tak snad se dočkám co nejdříve. Foto staré: novou jsem v rozrušení ani nestihl vyfotit. Co si pamatuju tak samotná spona cca. 300€ s tahem 800€ Upraveno 13. prosince uživatelem Wladimir Oprava textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince @KOCKOPEES tady jsem něco našel. V ČR je teď nově Zastoupen Konrád prostřednictvím InfinityWatches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince jo vypadá dobře. jen jsem se zatím nedonutil dát za tah 20tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Jo. Je to relativně palba. Chápu že někdo tam může mít problém. V porovnání co ostatní, věhlasnější značky, chtějí za tah, je tohle pakatel, za to, co dostaneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Hmmmm, tah na GS, cestou Koscomu, 7500? Konrád má ten tah špičkově vymakaný, ale sorry, je trošku úlet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se