ggrand Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Pořád dokola SKX009 mají modrý ciferník, ale jen na slunci a ještě s představivostí, ale modrá to je. 007 mají šedočerný. Proto mám raději např. Orient Mako, tam je pepsi jak se patří nebo nějaké pepsinové pětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Asi máte pravdu, smekám, měl jsem za to že ciferník je stejný . Na fotce níž jsou 009 s odbarvenou lunetou a cifr je opravdu do modra... To už ho teda ale mohli udělat pořádně modrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 to je schválně, jinak by jsme neměli o čem diskutovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 ok, sháním potápky na léto do 4000,- co mám koupit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 ok, sháním potápky na léto do 4000,- co mám koupit ? Ty už jedině Swatch Scuba Libre, jinak jsi měl v této cenové hladině všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Modrej, šedej, nebo černej...ty hodinky jsou zkrátka fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Povidlacek: tak ktere se nosi lepe H nebo 009? Uz jsi na tech 009 meril presnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Ty už jedině Swatch Scuba Libre, jinak jsi měl v této cenové hladině všechno. To byl samozřejmě vtip. Ale byl bych vděčný, kdyby mi někdo ukázal Sistem 51. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Povidlacek: tak ktere se nosi lepe H nebo 009? Uz jsi na tech 009 meril presnost? Hele to se asi nedá říct, oboje jsou neskutečně pohodlný, ale každý zkrátka jinak. H jsou lehký a mají parádně nízkej profil, skvěle padnou na ruku a po chvíli ani nevíš, že na ní máš hodinky. Na potápky jsem si docela odvykl takže to byl ze začátku zase trochu nezvyk s těma SKX, páč jsou docela vysoký ale taky se dobře nosí. A stal jsem se fanouškem korunky na 4, dřív mě občas tlačila do ruky ale tady vůbec. Další věc je, že mi vedle sebe kolikrát přijdou opticky podobně veliký, přitom H má 38 mm a SKX 42 mm nebo kolik... Ale ty H jsou moje srdcovka takže ty asi vedou, i když teď je jen ráno natahuju ale na ruku se nedostanou...Jinak přesnost jsem na pepsinách zatím neměřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 To byl samozřejmě vtip. Ale byl bych vděčný, kdyby mi někdo ukázal Sistem 51.Já jsem to pochopil. A minulý víkend jsem si na 51 vzpomněl a díval jsem se, že nabídku modelů o něco málo rozšířili. Měl bych možnost je objednat v Rakousku. Ale chvilkové pominutí celkem brzy přešlo, přece jen jsou to plasťáky. Ale kdyby je dali do ocelového pouzdra a vypadaly by jako některé kusy z řady Irony, nevím, nevím ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 ok, sháním potápky na léto do 4000,- co mám koupit ? kup si dvoje amfibie a ještě ti zbyde na náhradní díly. užiješ si s nima spoustu legrace .hele, víš kolik jsem toho v téhle cenové hladině vystřídal, tak mi můžeš věřit. stojej za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Rychlý dotaz - u SKX se mi uvolnila vnitřní luneta a jezdí si tam a zpět (nejlíp je to vidět na 6. hodině) - čím to může být? je potřeba to jen dotáhnout, nebo se něco ulomilo?- jak rychle se to dá opravit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk H. Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ahoj, měl jsem stejný problém, řešeno zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80683-skx-posun-vymezovac%C3%ADho-krou%C5%BEku-pod-lunetou/ Hodinky se musí rozebrat a kroužek uchytit - přibodovat lepidlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 SKX009KD, black verzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Jedna podvečerní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Je prostě jasně modrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Modrá jak se patří. Dnes jako každý jiný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Kluci,to vazne neumite ty nata nosit nebo to delate jen pro fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Jo, z těch trčících konců tu pravidelně dostávám tik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se