Daemonultimate Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 (upraveno) ...komplet real persony včetně r.č. a td ... Kolega byl rychlejší. Upraveno 4. června 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Aha vtip, nepochopil jsem. EDIT: Stejně mi to přišlo jako zbytečné gesto, viz tady:Já tyhlety dramatický odchody s mazáním profilů nechápu, akorát to pak komplikuje vyhledávání konkrétních postů, když se člověk chce vrátit k nějakýmu zajímavýmu infu. Pokud bych chtěl odejít, tak prostě zamávám, odejdu a nazdar, nemusím kvůli tomu přece rušit profil.:-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Je to blbost. Zas tu budou vlákna bez logických souvislosti. Jednou to napsali, tak je to součástí fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 safi, to znamena, ze obe jejich realny identity musi zabit a schovat.Edit: Kamile sorry za zmateni, nenapadlo me, ze by to nekdo krome safiho vzal vazne:D Až ted mi to došlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Myslim, ze to bylo extremni reseni...kluci vsak chodili do extremu casto. Ovsem nebyli sami... Nevim zda jim Kamil daval "cas na rozmyslenou" a jak dlouho a jestli by to k cemu bylo. Ja bych ho asi dal, ale mam k nim mozna bliz... Ale to je fuk. Uz to slo... Skoda ze to zaslo az sem, ale evidentne to bylo jejich rozhodnuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Proberte se! Pokud nekdo dojde k rozhodnuti, tak musi nasledky. Taky kdyz mi nekdo donese vypoved okamzite ji prijmu. Konec smitec. Jen to oddaluje problem. Clovek ceka, ze ho budes premlouvat? Nejsme v materske skolce. S obcankou by mel clovek vyfasovat o odpovednost a nest dusledky. Plne souhlasim s Kamilem. A jejich rozhodnuti o vymazu prispevku musime respektovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Přijde mi, že je škoda těch příspěvků... Oba toho napsali dost, tak si myslím, že by bylo lepší zrušit profil, ale posty nechat (třeba bez nicku jen s něčím jako "smazaný uživatel" či tak něco...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Dyk to tak je. Nebo přežily jen ty s citací jiných kolegů? Upraveno 4. června 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Kamil vyhověl jejich přání /požadavku. Hotovo, šmitec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Je to blbost. Zas tu budou vlákna bez logických souvislosti. Jednou to napsali, tak je to součástí fóra. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 je asi spravny vsechno smazat, kdyz je to jejich prani.. ale je to skoda.. docela by mne zajimal motiv.. (a nejen techto dvou, ale i spousty dalsich, vazenych clenu..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Je mi to líto. Aldovy fotky a Bedjuv smysl pro humor mi budou chybět. Schade, große schade. Pokud jde o samotný mechanismus zpětného mazání příspěvků, měla by vzniknout debata o tom, jak k tomu v praxi přistupovat v budoucnosti. Kdyby se podobné rozhodlo několik dalších členů s velkým množstvím příspěvků, stane se za chvilku z fóra mrzáček se vzájemně nenavazujícími příspěvky. Vím, jak moc mě třeba štve, když narazím na zdejší duchy Tadu a Kibiho, kteří tu přežívají již jen ve formě citací nebo legend. Mazání na fóru považuji - spolu se Sibiřovo nefunkčními linky na jeho starší obrázky - za hlavní nešvar, který snižuje komfort pohybu a hledání na fóru.Osobně bych doporučil obohatit podmínky registrace nebo pravidla fóra nějakou formulací "zveřejněním příspěvku s textovým nebo obrazovým obsahem se tento stává nedílnou součástí veřejné diskuze a nemáte právo požadovat jeho pozdější smazání". Edit: blbej slovosled Upraveno 4. června 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Proberte se! Pokud nekdo dojde k rozhodnuti, tak musi nasledky. Taky kdyz mi nekdo donese vypoved okamzite ji prijmu. Konec smitec. Jen to oddaluje problem. Clovek ceka, ze ho budes premlouvat? Nejsme v materske skolce. S obcankou by mel clovek vyfasovat o odpovednost a nest dusledky. Plne souhlasim s Kamilem. A jejich rozhodnuti o vymazu prispevku musime respektovat Ja jsem nemyslel premlouvat, to ne. Myslel jsem "chtes komplet smaznout? Ok, udelam to presne za tyden, do te doby mas cas vzit to zpet". Ale to je uz fuk... Brecim nad rozlitym mlikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Je mi to líto. Aldovy fotky a Bedjuv smysl pro humor mi budou chybět. Schade, große schade. Pokud jde o samotný mechanismus zpětného mazání příspěvků, měla by vzniknout debata o tom, jak k tomu v praxi přistupovat v budoucnosti. Kdyby se podobné rozhodlo několik dalších členů s velkým množstvím příspěvků, stane se za chvilku z fóra mrzáček se vzájemně nenavazujícími příspěvky. Vím, jak moc mě třeba štve, když narazím na zdejší duchy Tadu a Kibiho, kteří tu přežívají již jen ve formě citací nebo legend. Mazání na fóru považuji - spolu se Sibiřovo nefunkčními linky na jeho starší obrázky - za hlavní nešvar, který snižuje komfort pohybu a hledání na fóru.Osobně bych doporučil obohatit podmínky registrace nebo pravidla fóra nějakou formulací "zveřejněním příspěvku s textovým nebo obrazovým obsahem se tento stává nedílnou součástí veřejné diskuze a nemáte právo požadovat jeho pozdější smazání". Edit: blbej slovosledUž to tam mělo být dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Opakovaně mě žádal Bedjasson a dnes i Alda.Nebaví mě někoho přemlouvat, čekat, jestli si to nerozmyslí, apod. Taky předpokládám, že to mysleli vážně a neobjeví se tu za pár dnů s novým nebo staronovým nickem. Takže jsem komplet smazal jejich profily a příspěvky. Jimi založená vlákna zůstavají, protože jsou tam příspěvky i od ostatních členů. Jestli k tomu někdo něco máte, klidně se vyjádřete. A jestli chce někdo další na fóru skončit, nemám s tím problém. Já k tomu mám vcelku jednoduchý dotaz: "proč?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Dyk to tak je. Nebo přežily jen ty s citací jiných kolegů?Podle mě to tam taky je (aspoň co jsem se v rychlosti koukal), jen je jejich profil uvozen jako "Guest_Alda_*" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Oba vážení členové mi zde budou chybět . Tímto je zdravím a děkuji za vše, čím obohatili můj chronoživot. R. Upraveno 4. června 2015 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 A nestacilo aby sli a nic se nemazalo? Moc to s tim mazanim nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Zase chaos ve vláknech, potěš koště. Holt asi důlková koroze nebo nějakej podobnej prevít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Je fakt, že na fóru je mnohem větší chaos ve starších příspěvcích, než jsem pamatoval. To za mého mládí nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se