Přejít na obsah

Rozhodně nebudu nikoho přemlouvat

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil

Aha vtip, nepochopil jsem.

EDIT: Stejně mi to přišlo jako zbytečné gesto, viz tady:

Já tyhlety dramatický odchody s mazáním profilů nechápu, akorát to pak komplikuje vyhledávání konkrétních postů, když se člověk chce vrátit k nějakýmu zajímavýmu infu. Pokud bych chtěl odejít, tak prostě zamávám, odejdu a nazdar, nemusím kvůli tomu přece rušit profil.:-o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim, ze to bylo extremni reseni...kluci vsak chodili do extremu casto. Ovsem nebyli sami... Nevim zda jim Kamil daval "cas na rozmyslenou" a jak dlouho a jestli by to k cemu bylo. Ja bych ho asi dal, ale mam k nim mozna bliz... Ale to je fuk. Uz to slo... Skoda ze to zaslo az sem, ale evidentne to bylo jejich rozhodnuti.

Odkaz ke komentáři

Proberte se! Pokud nekdo dojde k rozhodnuti, tak musi nasledky. Taky kdyz mi nekdo donese vypoved okamzite ji prijmu. Konec smitec. Jen to oddaluje problem. Clovek ceka, ze ho budes premlouvat? Nejsme v materske skolce. S obcankou by mel clovek vyfasovat o odpovednost a nest dusledky. Plne souhlasim s Kamilem. A jejich rozhodnuti o vymazu prispevku musime respektovat :(

Odkaz ke komentáři

Je mi to líto. Aldovy fotky a Bedjuv smysl pro humor mi budou chybět. Schade, große schade.

Pokud jde o samotný mechanismus zpětného mazání příspěvků, měla by vzniknout debata o tom, jak k tomu v praxi přistupovat v budoucnosti. Kdyby se podobné rozhodlo několik dalších členů s velkým množstvím příspěvků, stane se za chvilku z fóra mrzáček se vzájemně nenavazujícími příspěvky. Vím, jak moc mě třeba štve, když narazím na zdejší duchy Tadu a Kibiho, kteří tu přežívají již jen ve formě citací nebo legend. Mazání na fóru považuji - spolu se Sibiřovo nefunkčními linky na jeho starší obrázky ;) - za hlavní nešvar, který snižuje komfort pohybu a hledání na fóru.

Osobně bych doporučil obohatit podmínky registrace nebo pravidla fóra nějakou formulací "zveřejněním příspěvku s textovým nebo obrazovým obsahem se tento stává nedílnou součástí veřejné diskuze a nemáte právo požadovat jeho pozdější smazání".

Edit: blbej slovosled

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Proberte se! Pokud nekdo dojde k rozhodnuti, tak musi nasledky. Taky kdyz mi nekdo donese vypoved okamzite ji prijmu. Konec smitec. Jen to oddaluje problem. Clovek ceka, ze ho budes premlouvat? Nejsme v materske skolce. S obcankou by mel clovek vyfasovat o odpovednost a nest dusledky. Plne souhlasim s Kamilem. A jejich rozhodnuti o vymazu prispevku musime respektovat :(

Ja jsem nemyslel premlouvat, to ne. Myslel jsem "chtes komplet smaznout? Ok, udelam to presne za tyden, do te doby mas cas vzit to zpet". Ale to je uz fuk... Brecim nad rozlitym mlikem.
Odkaz ke komentáři

Je mi to líto. Aldovy fotky a Bedjuv smysl pro humor mi budou chybět. Schade, große schade.

Pokud jde o samotný mechanismus zpětného mazání příspěvků, měla by vzniknout debata o tom, jak k tomu v praxi přistupovat v budoucnosti. Kdyby se podobné rozhodlo několik dalších členů s velkým množstvím příspěvků, stane se za chvilku z fóra mrzáček se vzájemně nenavazujícími příspěvky. Vím, jak moc mě třeba štve, když narazím na zdejší duchy Tadu a Kibiho, kteří tu přežívají již jen ve formě citací nebo legend. Mazání na fóru považuji - spolu se Sibiřovo nefunkčními linky na jeho starší obrázky ;) - za hlavní nešvar, který snižuje komfort pohybu a hledání na fóru.

Osobně bych doporučil obohatit podmínky registrace nebo pravidla fóra nějakou formulací "zveřejněním příspěvku s textovým nebo obrazovým obsahem se tento stává nedílnou součástí veřejné diskuze a nemáte právo požadovat jeho pozdější smazání".

Edit: blbej slovosled

Už to tam mělo být dávno

Odkaz ke komentáři

Opakovaně mě žádal Bedjasson a dnes i Alda.

Nebaví mě někoho přemlouvat, čekat, jestli si to nerozmyslí, apod. Taky předpokládám, že to mysleli vážně a neobjeví se tu za pár dnů s novým nebo staronovým nickem.

Takže jsem komplet smazal jejich profily a příspěvky. Jimi založená vlákna zůstavají, protože jsou tam příspěvky i od ostatních členů. Jestli k tomu někdo něco máte, klidně se vyjádřete. A jestli chce někdo další na fóru skončit, nemám s tím problém.

Já k tomu mám vcelku jednoduchý dotaz: "proč?"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...