Tyr Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Jsem hrdým majitelem zdejší limitky Nautilus a musím říct, že jedním z pozitiv je i nezanedbatelný faktor přitažlivosti pro ženské - prostě čas od času mi je nějaká pochválí a vypadá, že to myslí upřímně - no koho by to nepotěšilo Většina pak hned dodá, že se jim líbí "ta kytička tam dole", při bližším pohledu shledají, že to je vlastně taková vrtulka - a jé, ona se točí Je to prostě strašně roztomilé. No a pak mám ještě druhou historku - z banky. Nautily totiž střídám s hodinkami (a teď mě za to nepopravte), které mi kdysi dala přítelkyně - ještě když chodila na střední a myslím, že ji nepřišly zrovna na málo, o to víc si jich vážím. Rozbil jsem tenkrát své outdoorové timexky, chodil bez hodinek, ona mi věnovala decentní MPM. Malé baterkáče, ale nerez a safír.. nosím je rád, beru je občas i na jednání do obleku, spíš ale pro všednodenní příležitost. (No není to žádná HH, jasně). Teď k té historce - otevíral jsem si nový účet, sympatická osobní bankéřka si se mnou povídala a najednou říká - jé, vy máte pěkné hodinky, to jsou ty nové primky, že? No trochu jsem ustrnul , zamluvil to a zalitoval, že nemám něco z Eltonu. Pro dokreslení fotka: Co vy, chválí vám hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Mne pochvalili viaceri ludia Gran Seika, ktore paradoxne maju byt skor nenapadne. Pri beckach alebo Omegach som zaujem okolia nezaznamenal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 U mne to byly nejvíce Tissot PRC200 a potom modré Tudory 70330B a oranžové monstra na oranžovém hadru. Breitlingy občas, Rolexy nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 (upraveno) Mě Polárky 42 mm.Je pravda nikdo nevěří že jsou to Rolex. Když uvěří na cenu se neptají. Nevím proč. Myslím si že ji všichni znají Modré bondovky při sportu taky začínají získávat obdiv. Tady většina naopak cenu zjišťuje.Chtěli by taky. Bohužel těžko se shání Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 21. června 2015 uživatelem vsudybyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Tak to ja jsem dostal jedinou pochvalu na Transoceany, kdyz jsem je musel pri prochazeni ramem ukazat typkovi z vezenske straze typek byl taky chronomagor, ale nevim, jestli sem chodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Chronomag Nautilus asi na prvním místě, pak Campanola u "cizích" u partnerky Omega DeVille a Suby (ale to jenom proto, že viděla, že se mi dobře nosí), poměrně často převažuje ve "chválení" modrá barva (ručky, sunburst cifr apod.) Těším se na BLNR, to by mohlo fungovat taky Oproti tomu G-shock nezaujaly nikoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Jsem hrdým majitelem zdejší limitky Nautilus a musím říct, že jedním z pozitiv je i nezanedbatelný faktor přitažlivosti pro ženské - prostě čas od času mi je nějaká pochválí a vypadá, že to myslí upřímně - no koho by to nepotěšilo Většina pak hned dodá, že se jim líbí "ta kytička tam dole", při bližším pohledu shledají, že to je vlastně taková vrtulka - a jé, ona se točí Je to prostě strašně roztomilé. No a pak mám ještě druhou historku - z banky. Nautily totiž střídám s hodinkami (a teď mě za to nepopravte), které mi kdysi dala přítelkyně - ještě když chodila na střední a myslím, že ji nepřišly zrovna na málo, o to víc si jich vážím. Rozbil jsem tenkrát své outdoorové timexky, chodil bez hodinek, ona mi věnovala decentní MPM. Malé baterkáče, ale nerez a safír.. nosím je rád, beru je občas i na jednání do obleku, spíš ale pro všednodenní příležitost. (No není to žádná HH, jasně). Teď k té historce - otevíral jsem si nový účet, sympatická osobní bankéřka si se mnou povídala a najednou říká - jé, vy máte pěkné hodinky, to jsou ty nové primky, že? No trochu jsem ustrnul , zamluvil to a zalitoval, že nemám něco z Eltonu. Pro dokreslení fotka: WP_20150614_001.jpg Co vy, chválí vám hodinky?Myslím,že s traktorama v nerezu by Ti to taky slušelo a bylo by to něco staronového a z Eltonu.Jinak mě vlastně ani nikdo hodinky nechválí,neznají co nosím,moc to nestřídám /krom primek,ale ty má kdejaký jouda :-) /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Že by mi někdo někdy pochválil sám od sebe spontánně hodinky, tak to se mi stalo jen jednou a to se Certina DS Action Diver, které už nemám. Jednou takhle spolužačka ve škole říká (ještě taková ta pilná šprtka, se kterou jsem nikdy moc nekamarádil...) "Máš moc pěkný hodinky Pepo, líbí se mi ten ciferník a jak to má ty tečky.." Zkrátka se jí líbily ty indexy, který mají takhle skoro všechny potápky, takže holka bude asi do divingu Každopádně mě to upřímně potešilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Tak to já mám s G-Shocky překvapivě dost pozitivních ohlasů. Dalším paradoxem je, že hodně dostávám pochvalu na Steinhart. Breitling zřídka, kromě Chronomat B01, Omega vůbec a to ani SMP ani PO. Zvláštní, tady tolik obdivované a venku úplně "zapadnou". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Myslím, že mi nejvíce chvály přinesly Mondaine big date......ony jsou takové....no....dost nepřehlédnutelné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 No já si pamatuju, že kolem druhé třetí třídy jsem byl největší kápo s tímhle... To mi ve škole chválili všichni. 16 melodií trumflo i kalkulačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Před chronomagem jsem byl několikrát chválen za Armani. Kupodivu se líbily Tissot PRC 516 na racing kůži, pak Steinhart Nav B-Uhr 44 Vintage Titan A-Muster kvůli velikosti a ručkám. Ještě vlastně vintage Omegy přitahovaly svojí velikostí a hranatým pouzdrem docela pozornost. Naštěstí je mi jedno, co okolí chválí. Pro nechronopostižence by asi stejně byly atraktivnější číny s fake turbem něž suby, tak proč to řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Ak niekomu pochválim hodinky, tak väčšinou s tým hodinky nemajú nič spoločné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Ak niekomu pochválim hodinky, tak väčšinou s tým hodinky nemajú nič spoločné. Jo jo... Věta "slečno, vy máte ale krásné oči" ještě vůbec nemusí znamenat, jsme se do těch očí vůbec dívali. V podstatě může klidně znamenat něco o pěkně tvarované halence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Tak ač mám hezčí a lepší, tak paradoxně mi každý chválí baterkové Tissot PRC200 s modrým ciferníkem.... no tak nevím, no, jestli se vyplatí vyhazovat statisíce za lepší hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Mně za poslední měsíc pochválili oranžová monstra na tahu a Bambina, když jsem je měl na trikolorovém nato. Byli to kolegové v práci, kteří ale nosí Michael Kors, Kenneth Cole a další bling bling modely se spoustou ciferníčků, z nichž ani jeden nefunguje, tak vlastně nevím, jestli to vůbec mám brát jako pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Mně nic nechválej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Mně nic nechválej..Holt máš asi lepší věci než hodinky Jinak jsou to vždycky výjimečné okamžiky, když si někdo vůbec všimne hodinek (u kterých si my sami odduvodnime koupí), to si jeden zapamatuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Mně taky nikdo nic, ale protože tam nejsem za statisíce (ani aj o řád níž), tak mě to tolik nesejří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Mně několikrát Nautily a párkrát Igeny a Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se