LovecK Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Mi je to jedno, nosim je proto, ze se libi mne! takze jestli nekdo neco pochvali nebo ne..., to je mi burt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Jediny,co mi kdo kdy pochvalil,byly Fortisky na ty oranzovy gume.Kdyz jsem podekoval,tak mi slecna odpovedela,ze se ji hrozne libi ta kriklave barevna guma.Takze vlastne nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Pravidelne stridam Tissot PRC200 a Casio F91W a v poctu pozitivnich reakci okoli vedou (mozna prekvapive) Casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Já musel novýmu obchoďákovi strčit hodinky pod rypák a říkám mu: "Víš ty vole, kdo já vůbec sem, já mám hodinky Rolex!!!" A von povídá: "No, nedělám si iluze, že by byly pravý." Hajzl.Nemá ten obchoďák hodinky Tommy Hilfiger a oblek z Tesca? Jednoho jsem znal, pořád se mě snažil přesvědčit, jak mu práce sype :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Z Omegy, Certiny, různých modelů od Seika a dvou od Citizenu mi chválili jediný, jo přeplácaný Skyhawky, všem se líbily, nejmíň si všímali PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 No, s těmi fejky je to prostě problém Je to zjevně kombinace, že fejky má fakt kdejaký jouda a samozřejmě je prohlašuje za pravé + pak z druhé strany náhled člověka, kterého hodinky nezajímají a o aspektech zboží v téhle cenové hladině nemá ponětí, že +150k za hodinky prostě není možné dát. V mysli většiny lidí je třeba ten Rolex uvěřitelný až tak od klíče od Rollsu v kapse (a to stejně s pochybnostmi, tutovka je až tak business jet). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 To budou mít všichni podobně. Obecně (tzn. mezi nechronomagory) se chválí barvy, ne hodinky. Já nejvíc chvály zažil se žlutýma Dolce Gabbana před tím, než jsem sem poprvé vlezl. Pak se už chválilo míň a míň, SMPček si všimli tuším dva lidi a nové SOH na jakýkoli zájem ze strany "běžných" lidí už čekají čtvrt roku a nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Jebať na to - hlavně že se to líbí nám ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 U nás v práci řada lidí ví, že jsem blázen do hodinek, ale nikdy mi nikdo žádné nepochválil. Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 U nás v práci (korporace) bych to sumarizoval tak, že nejvíce člověk slyší chválu (nebo že si někdo všimne) u hodinek Prim - lidi oceňují, že člověk má tuzemskou značku. Je asi jedno, jaký model a jestli Elton nebo MPM (nevidí rozdíl). U takových značek jako Rolex nebo Omega si pak říkají, jestli je to "fejk" nebo si to dotyčný dovezl jako suvenýr někde z Asie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 V minulé práci jsem za osm let osobně vyrobil několik chronomagorů (i když jsem všechny poctivě varoval, ať si ty hodinky koupí a už sem nikdy nelezou.. že jo, Kubo, Marku, Jarku, Michale, ...). Takže se chválilo, posuzovalo, porovnávalo a závidělo navzájem. Nicméně civilní obyvatelstvo je jiné: Libovolné (tedy - nezlaté) rolády zůstávají absolutně nepovšimnuté (vintage datejusty, GMT Mastery s libovolnou lunetou, obyč oystery, polárky). Stejně tak oblekovky do 39mm na kůži jsou absolutně bez odezvy (IWC, Blancpain, Omega, Grand Seiko, Nomos, ...). Naopak pozornost upoutaly: modré bondovky - ovšem v době před Craigem, tj. ještě "za Brosnana",cokoliv o průměru 44mm a víc (Breitling Airwolf, IWC AT2000, ... - to je asi dané hlavně tím, že mám na takový rozměr celkem malou ruku),hodinky z "jiného" materiálu - například všechny pronzovky (s tím, že třeba Unity splňují i podmínku 44+)a hodinky na gumě / kaučuku / nějakém syntetickém řemínku (Fortisy na oranžovém, Ulysse Nardin černý kaučuk a titanové segmenty, Breitlingy na ocean raceru, ...). Ovšem co chytá nejvíc je kombinace: větší, hodně se blýskají nebo jsou naopak černěné a totálně matné, výrazný a modrý antireflex a nějaká designová zvláštnost. Žebříček vedou Visconti - snad se nezblázníte, ale ty se fakt líbí prakticky každému. Hned za nimi jsou Ulysse Nardin Marine Chronograph s tou "datumkovou kukačkou" (ty to mají ještě vyfutrované leštěným tahem), pole uzavírají Navitimery 01 a nová Orange Monstra v černé PVD úpravě. Soutěž o úplně nejvíc nejvobyčejnější nejnenápadnější hodinky vyhrávají s přehledem Blancpain Léman Aqualung. A proto je mám tak rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 U mě jen párkrát Thommeny, co mám v avataru, ale přičítám to jejich velikosti (45mm).SKX007 snad jednou.Alpinisty, které teď nosím 3/4 roku denně nic, a pokud jsem se s někým bavil o hodinkách, tak to ani do budoucna nehrozí - nelíbily se snad nikomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 U mě asi nejvice v zájmu vedou PAM510, naopak RLX SUB si ještě nevšiml vubec nikdo :-) tak je nosim nejčastěji a vlastně nejdéle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 U mě nejvíc pozornosti vyvolaly Damaska čtyřicet čtyřky... a prej vypadají jako plastový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Tak u mě to byly určitě Alpiny na meshi, ty mi pochválilo snad nejvíc nezasvěcených lidí a řekl bych, že to bylo právě tím "waw" efektem - rozměrově větší, safírová luneta i sklo s dvojitým modrým AR, které nadělá spoustu parády, do toho poměrně dost lesklých ploch a mesh, který také není tradiční, takže tzv eyecatcher poměrně slušný Oproti tomu černo černé Magrette prakticky nic, stejně tak i Fortisy, Seika nebo Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Fortisky na oranz gumke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 U me nejvic lidi reagovali na Zenith Defy, coz pricitam barevnejm subcifrum . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 U me na Panerai, když si mysleli, ze jsou z Panérie :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Ja nosim Samuraje a nikdy mi je nikdo cizi nepochvalil... Jednou jsem je pujcil spoluzacce, ktera s nima sla na prijimacky a hnedka ji je borec vychvaloval, jak je to super, ze si myslel ze Samuraje jsou panska zalezitost. Trosku se divila no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Jednou jsem seděl na lavičce u Vltavy, na ruce černý monstra na tahu a šel kolem týpek, na ruce oranžový monstra na tahu. Nenápadně jsme po sobě koukali jako dva psi, co si očichávají zadky, a když šel zpátky, tak se na mě podíval, usmál se a kejvnul jako že my chlapi víme. Tak jsem se taky usmál a kejvnul jsem jako že jasně že víme a to bylo zhruba všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se