Micey Odesláno 31. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Hergot dete si ty svy pubertalni, pohmatne-tlusty (je to fuk, mimochodem:)) fantazie resit nekam na fejsbuk a neplette se do cesty chrono-historii! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Tyhle Limesky se mi mezi lety 2014-16 strašně líbily! Tříručky, GMT i chrona... nemít jako tooly Piranhy, asi bych je měl v hlavě furt. Těším se na další dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Ja mel trirucky, krasny pouzdro, ale tak mizerne nanesenou lumi jsem snad nikdy na zadnejch hodinkach nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Mě se líbí doted, jen stále nevím, jak tu křivou datumovku zkousnout. Jinak palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 (upraveno) Díky chlapi. Lumi je nanesená úplně dobře, že moc nesvítí, je věc jiná..:) Jinak jsem je šoupl na gumu a prima, to malý pouzdro je prostě pěkný. Super je ta šroubovací stěžejka - prostě vyšroubuješ tyčku (na jedný straně pouzdra díra, na druhý závit), tah vypadne, šoupneš do řemenu, zašroubuješ. Akorát bude průser, až ji ztratim, no:) Upraveno 2. září 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Tak, konecne se nade mnou smiloval dobry clovek s prodal mi stary dobry triruckovy ice-hardened konradovky, ja su tak stastne! Snad vydrzi aspon tejden. Ten naramek je teda tak divnej, az vlastne vtipnej - ted jsem kvuli zkraceni cca o dva milimetry operoval s asi dvaceti pidisroubkama a clankama a trubickama. No, aspon ze to jde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Beru! SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Do fronty!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Tyhle jsou moc fajn. Gratulace. Pro mě nejlepší možný výběr od Konráda společně s DC58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 (upraveno) Tak pokračujem v krasojízdě, už je asi na čase si přiznat, že sem srdcem kolotočář.. Výborný sou, na fotkách mi vždy přišly moc přepláclý, naživo je to supr. A na ty dva km WR to ani nejsou takový hovada. Upraveno 17. prosince 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Musím říct, že to jsou hodinky po kterých se mi stejská nejvíc. Jsou parádní, ale na náramku je to zase jiná hitparáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 (upraveno) Naramek.. tam moc nedavam tu jejich sponu. Jestli budu tunit, tak spis gumou a tou paradni diver preklapeckou s mikroregulaci. Upraveno 17. prosince 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Gratulace, taky jsem si na ně myslel, než jsem koupil ty SuperOceany. Máš pravdu, že ta diver překlápěčka je super, ale strašně mi vadila její výška což je zase u náramku super. Jelikož na žádných hodinkách extenzi nepoužívám, preferuji nižší sponu a s tím spojené pohodlí byť na úkor absence mikroregulace. Ale pravdou je, že za ty prachy tam něco být mohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 (upraveno) Krásná práce! Starej-dobrej Breitling, někdo (já) by až řekl jeho pravá esence. Mě byly velký i 42mm, takže smůla. Ale jinak jsem s tebou, můžem si koupit řetízák labutě na půl Upraveno 18. prosince 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 9 minutami, Maxel napsal: Krásná práce! Starej-dobrej Breitling, někdo (já) by až řekl jeho pravá esence. Mě byly velký i 42mm, takže smůla. Ale jinak jsem s tebou, můžem si koupit řetízák labutě na půl Tohle je masakr!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 (upraveno) Nojo Maxeli, ale ty seš na úrovni toho kluka opálenýho, co přijede každý odpoledne zkasírovat v černym eskovym meďákovi tržbu z celý poutě.. já sem takovej ten chlápek u koníčků s bičíkem:) Jinak jsem spoko, na 2k WR je to i nositelný. Upraveno 21. prosince 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Jo, ještě jsem se zapomněl zmínit o přesnosti - 0,5 sekundy denně do plusu, to jsem ještě už žádnejch béček neměl. A to sou to starý a bůhví kdy servisovaný paštiky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 V 18. 12. 2021 v 14:42, Maxel napsal: Krásná práce! Starej-dobrej Breitling, někdo (já) by až řekl jeho pravá esence. Mě byly velký i 42mm, takže smůla. Ale jinak jsem s tebou, můžem si koupit řetízák labutě na půl To ty kráso, ses rozjel na 3. raketový rychlosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Prej chlapek u konicku… Ja to vidim minimalne na jedny labute a malej retizkac! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 V 17. 12. 2021 v 15:13, Micey napsal: Tak pokračujem v krasojízdě, už je asi na čase si přiznat, že sem srdcem kolotočář.. Výborný sou, na fotkách mi vždy přišly moc přepláclý, naživo je to supr. A na ty dva km WR to ani nejsou takový hovada. SOHáčka jsou asi jediný Béčka, který mě oslovujou, možná, až budu velkej, tak si je pořídím. Zatím jsem spokojenej s 1200m a v případě nouze s 6000m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se