vareka Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 To je tedy fórum, začátek byl zajímavý a konec o h..... Nemělo se to náhodou jmenovat: roztrhejme si občanky?
SCIFI Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Nikdo nikomu Rolex nenutí a je zajímavý jak někteří jedinci se musí hlasitě distancovat a ukázat nám jací jsme blbci a stádo. Děkuji Dali že jsi mi otevřel oči. Už jen poradit co si můžu koupit.
Daemonultimate Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Ono tohle vlákno ještě žije? A proč, když odpověď na hlavní dotaz je jasná a už x krát padla?
villain83 Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Protoze se tady musi vybrecet kazdej,kdo na ne nema a chtel by je,ale snazsi je si vodflusnout.Ja bych treba Rolex chtel.Ale nemam na ne ani prachy,ani moral?.Ty kecy vo stadu jsou ubohy. Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem villain83
SCIFI Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Já myslím že je i plno kluků co na ně má a nechce je a dost jich tady znám ale žádnej nemá potřebu nám otevírat oči. To je fuk ale. Jsem rád členem stáda Rolex jen škoda že nikoho ze stáda nepotkávám v reálným životě. Kromě členů. Asi jsme malý stádo. Škoda.
Sarka Farka Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 zbytečnej flejm, ať si každej dospělej, inteligentní a vydělávající člověk kupuje co chce, ne ?a vůbec, beru svoje "stádoidní" hodinky, jdu na dvě a tohle téma už neotevřu .. mno, možná ráno nakouknu
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Ovšem formulace o "vodflusavani těch, kteří na ně nemaj" jsou taky zbytečně agresivní a hlavně hloupé.
instant Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 V 3. 8. 2015 v 15:24, SCIFI napsal: Já myslím že je i plno kluků co na ně má a nechce je a dost jich tady znám ale žádnej nemá potřebu nám otevírat oči...tak nie kazdy ma rad adrenalinove sporty
villain83 Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 V 3. 8. 2015 v 15:45, Hasňa napsal: Ovšem formulace o "vodflusavani těch, kteří na ně nemaj" jsou taky zbytečně agresivní a hlavně hloupé.Ja si myslim,ze pulka tohodle vlakna je dost hloupa.
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 A to znamená, že ty musíš nutně psát taky hloupě? Neschovávej se do davu, tvé příspěvky reprezentují tebe, ne nějakou imaginární půlku.
Kristian.nov Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Jen ho srovnej hlupce hloupýho! Vždycky mě udělá dobře vědomí, že jsou mezi námi morální autority...
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Někomu se styl diskuze "odflusavani těch, co na to nemaj" samozřejmě může líbit, o tom žádná. Přiznám se, že mě to moc neobohacuje. Ale jak říkám, mluvím jen za sebe. Taky musím říct, že tohle vlákno mě vůbec nepohoršuje, v drtivé většině to je zábavná diskuze, která na diskuzní fórum o hodinkách určitě patří. Stejně jako na auto fórech se stále diskutuje o tom, proč Carrera ano a proč Carrera ne. Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem Hasňa
wizard-ov Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 No já jsem si Rolexy koupil nové...a prodal asi za 14 dní. Říkal jsem si, že jsem udělal dobře. No něco ale ve mně ty 116710 zanechaly, protože začínám zase uvažovat....o Rolexu. Abych řekl na rovinu nevím čím to je. Ty hodinky nemají žádnou extra fičuru, ale spíše souhrn nadprůměrných hodnot ve všech směrech, které dohromady dají výsledný pocit. Anebo je to prostě tím, že je to Rolex woe
CEGY Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 V 3. 8. 2015 v 18:03, wizard-ov napsal: protože začínám zase uvažovat....o Rolexu. Budeš konkretní.
CEGY Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 V 3. 8. 2015 v 20:17, wizard-ov napsal: Ále, asi něco SUBoidního...Tak co ineho, že.
Popik Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Ahoj, ja osobne jsem nebyl privrzenec Rolex, pripada mi, ze cena neodpovida funkcni hodnote (ukazatel casu). Nicmene to neodpovida asi u zadnych hodinek nad par tisic. No, pak jsem si poridil expy II a nejak se mi zalibily. Hodinky na kazdodenni noseni, nekrici do sveta jak jsou drahe (v mem okoli je malokdo poznal) a svoji "obycejnosti" se hodi ke kazde situaci. Odesláno z mého Lenovo S60-a pomocí Tapatalk
addalbert Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Tak jsem se pobavil... To some extent, wearing a Rolex is like driving a BMW 3-series. It says you've got a little bit of money, but nothing interesting to say. Read more: http://www.businessinsider.com/a-wall-street-guide-to-watches-2015-8#ixzz3hykD67rT
azeppelin Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 To je super článek, díky. Another Wall Street trick is to pick up a vintage Rolex at Christie?s or Bonhams. Make up a story about how your grandfather won it playing backgammon in Paris in 1952. Now your lineage is savvy and rich.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se