Přejít na obsah

Proč Rolex?

Doporučené příspěvky

Ja to mám podobne s topánkami. Keď vidím človeka s veľkými topánkami, je mi jasné, že nemá význam sa s ním baviť, lebo je to nezrelý jedinec.

Pod toto sa podpíšem...

Ps: sdds môžete porovnať s Ploprof a nie s PO 9300

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 710
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ano a o ten design jde!!in-house už má taky!!

Ano, ale stejně mi nepřijde vhodné srovnávat Omegu s Rolexem. Rolex vnímám jako Mercedes S, Omega je maximálně koncernová Audi A6. Mimochodem in-house má již i Tudor. Prostě Omega je stejná třída s Tudorem, určitě ne s Rolexem.

Odesláno z mého i6000 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ano a o ten design jde!!in-house už má taky!!

Ano, ale stejně mi nepřijde vhodné srovnávat Omegu s Rolexem. Rolex vnímám jako Mercedes S, Omega je maximálně koncernová Audi A6. Mimochodem in-house má již i Tudor. Prostě Omega je stejná třída s Tudorem, určitě ne s Rolexem.

Trochu si s tím nesmyslným vláknem pohrajte. Pro inspiraci např.:

https://www.bernardwatch.com/blog/which-watch-is-better-a-submariner-or-a-seamaster/

http://forums.watchuseek.com/f20/rolex-vs-omega-quality-658372.html

http://www.fratellowatches.com/rolex-submariner-history/

http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=238401

http://www.thewatchology.com/rolex-milgauss-vs-omega-aqua-terra/

Odkaz ke komentáři

Tak výhoda je, ze standardní zloděj Rolex nepozná;)

Doufám, že jste řádně pojištěni. Předpokládám, že nebude legrace dostat na chodníku na budku od zloděje, který si hodinky vezme domů. Upravoval někdo pojistku kvůli ceně hodinek?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tudor udělal turbo a takovou spoustu legendárních modelů všech možných kategorií? (oblekovky, potápky, chrona atd..)

Odpověď je snadná - nikoliv, pořád je to "mladší, slabší bráška" s inhousem nebo bez..

Ale nejvíc mimo jsou různé žebříčky, navíc zde ve vlákně o Rolexu, jenž si svůj status bezesporu zaslouží (i když dlouho prodával v podstatě průměrné až podprůměrné hodinky jak housky na krámě (plechové Suby) a ono jim to vyšlo.

Odkaz ke komentáři

No tak jo, Omega je mezi Tudorem a Rolexem. S tím bych souhlasil. Ale Rolex to není:-) Tudor je oficialne mladsi a slabsi braska, nikam jinam se necpe. Podotykam ze PO se mi líbí moc, stejně jako Pelagos, ale Rolexy tam bych si vybral asi 6 modelů. Omega je fajn a sama by se rada na úrovni Rolexu viděla, ale prostě ji něco malinko chybí a turbo to určitě není.

Odkaz ke komentáři

Možná mne ukamenujete, ale Omegu bych spíš srovnával s Tudorem. Omega je super, ale na Rolex ma maximálně designem.

Sice v hodinarstvi jsem zacatecnik, ale to to tvrzeni mi moc nesedi.. zpracovanim mi prijdou Omegy o drobek vejs..

Odkaz ke komentáři

Sice v hodinarstvi jsem zacatecnik, ale to to tvrzeni mi moc nesedi.. zpracovanim mi prijdou Omegy o drobek vejs..

Vejs o kousek asi jo. Protože to tak Swatch Group chce a prostě je tam mermomoci dostává a zakopava pozice. Ale zpracováním jsou oboje kvalitní dost.
Odkaz ke komentáři

Já bych spíš Rolex oddělil od ostatních značek.., nic víc, nic míň...seká daleko nejvíc ze všech značek...no nic ukončuji tuhle diskuzi, Tudor bych srovnal tak Breitlingem..hezký večer..!!

Ale jo je to tak. Rolex to seká jako Bata cvicky. Ale s nesmírně dotazenou kvalitou. Což potvrdilo i prodloužení záruky na 5 let. Prostě Rolex je Rolex.

Odkaz ke komentáři

(i když dlouho prodával v podstatě průměrné až podprůměrné hodinky jak housky na krámě (plechové Suby).

Todle je blbost gougy... Já myslím, že právě pro starý, dobrý, plechový Suby platí to co by k nim řek Malý princ: "To důležité není vidět" ;-)

Odkaz ke komentáři

Jen sem učinil dotaz na to, co mě už delší dobu vrtá hlavou. Když má člověk pojištěný auto, vybavení domácnosti, psa, proč nemít i 200 k na ruce? Se stěhováním do "lepší" čtvrti to nijak nesouvisí.

Naštěstí mě toto trápit nemusí.

v praxi se častejc setkávám s krádeží hodinek při vloupačkách do bytu, krádež hodinek při přepadení jsem snad na stole neměl

A nejvíc mizí Brajtle, ke kterým majitelé nemají ani krabice, ani dolady

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...