JaRooN Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Zdar pánové. Nevím, zda se to ujme nebo ne, čas ukáže...Máme tady vlákna co kdo a kde viděl, kde koho nebo co potkal, etc. etc. Co tak tomu štěstí trochu pomoct? Nahlásit, kdo se kdy a kde bude pohybovat. Tím pádem když v té oblasti potkáte někoho, na koho se hodí popis, tak bude ta koza jednodušší Tak já začnu. Zítra, t.j. sobota 18.7. Sněžka a okolí a v neděli 19.7. Adršpašské skály + zámek Adršpach. Tak když potkáte prerostlého vintážního pána s krátkým sestřihem a mladou manželkou, který bude mít na sobě SKX007 na nějakém hadru, tak se nestyďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Ja pojdem v sobotu rano na trh (sedlíacky dvor). Asi bude u mna certina na ruke. Budem mat pruteny kosik a trekove sandale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 No, mně nějak hapruje kolega se společnejma ob?dama, jednou jde, pak zas ne... takže kdyby někdo měl chuť na občasný chronoob?d v Letňanech, někdy kolem 12, 13, 14 hod., klidně SZ. Pokecat mezi prací o hodinkách je někdy lepší než poslouchat u jídla pracovní klepy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 JaRooNe, teď sem lezu založit podobný vlánko a koukám, že tu skoro týden je a ještě mě předběhl Martar Včera jsem se motal po Praze a vypadl mi oběd, tak mě napadlo, že bych rád i zašel s někým z chronomagu posedět a pokecat (byl jsem kousek od Chodova a tam jsem si říkal, že určitě někdo bude) a nevěděl jsem komu napsat/zavolat. Klidně využiju tohle vlákno, nebo bych založil i separátní (Chrono obědy, nebo příležitostná chrono setkání - nemusí to být jen oběd, že ) Už teď vím, že pojedu zase ve středu a na oběd zatím nic nemám, tak kdyby někdo měl chuť zaskočit ideálně někde, kam se dostanu rychle z Anděla, tak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Možná by bylo dobrý to tady přejmenovat, případně jen rozšířit název. Třeba doplnit ještě - Blízká setkání všeho druhu ? Navrhněte něco kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Za me víkend v Harrachově ... A IWC mark xvi se mnou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Klidně bych to dal na "Příležitostná chrono setkání všeho druhu" ať to zkombinujeme a zahrnuje to +- vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Hotovo, přejmenováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Bomba, tak snad se podaří i nějaké setkání realizovat Kdyby se náhodou někdo motal v Brně a neměl nic na oběd, tak se taky klidně zkuste ozvat, mívám tak 2 dny v týdnu volno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Dobrej napad,budu sledovat. Kdyby se o vikendu nekdo pohyboval v okoli karlstejna,svateho janu pod skalou,solvayovych lomu,ameriky,.....,napiste. Rad se zastavim a muzem pokecat ci muzu poradit dalsi vylet v okoli ci misto na obed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Díky za přejmenování. Je to hezké a výstižné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 JaRooNe, teď sem lezu založit podobný vlánko a koukám, že tu skoro týden je a ještě mě předběhl Martar Včera jsem se motal po Praze a vypadl mi oběd, tak mě napadlo, že bych rád i zašel s někým z chronomagu posedět a pokecat (byl jsem kousek od Chodova a tam jsem si říkal, že určitě někdo bude) a nevěděl jsem komu napsat/zavolat. Klidně využiju tohle vlákno, nebo bych založil i separátní (Chrono obědy, nebo příležitostná chrono setkání - nemusí to být jen oběd, že ) Už teď vím, že pojedu zase ve středu a na oběd zatím nic nemám, tak kdyby někdo měl chuť zaskočit ideálně někde, kam se dostanu rychle z Anděla, tak SZ v chodovske Huse sou chronoobedy skoro kazdej den ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 v chodovske Huse sou chronoobedy skoro kazdej den ;-)díky, dobrý vědět, rád tam někdy zaskočím, kdyžtak zkusím aspoň napsat do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Bomba, tak snad se podaří i nějaké setkání realizovat Kdyby se náhodou někdo motal v Brně a neměl nic na oběd, tak se taky klidně zkuste ozvat, mívám tak 2 dny v týdnu volno...v Brně bych oběd dal :-) Máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 25.7. - 1.8. Kréta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) Aktuálně, resp. furt poblíž Mělických písáků (okr. Pardubice), jezdí se sem koupat žel bohu půl republiky. 2. - 11.8. Žuljana, Chorvatsko, doufám, že už nebude hořet. Upraveno 24. července 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Kdo dá dnes odpoledne v Praze kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Ve středu 29.7. odpoledne, někde v centru Ostravy - hodinky, kafe, doutník, nebo rum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Se mi to nikdy nechtělo psát do aktualizace stavu, ale když teď na to máme vlákno, vyzkouším ho.úterý 28.07 Lounystředa 29.07. ChomutovV obou případech večer. Kdyby náhodou někdo měl čas, prosím o poslání SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Zitra kolem oběda Liberec, prida se nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se