eskimak Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Výdrž a kvalita je pouze jedna strana mince, také tu máme funkčnost, asi to nejdůležitější, na kterou se nesmí zapomínat. Pokud mi sušička bude blbě sušit a ničit prádlo, tak je pak nějak úplně jedno že bude bezproblémově šlapat dvacet let +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Výdrž a kvalita je pouze jedna strana mince, také tu máme funkčnost, asi to nejdůležitější, na kterou se nesmí zapomínat. Pokud mi sušička bude blbě sušit a ničit prádlo, tak je pak nějak úplně jedno že bude bezproblémově šlapat dvacet let Tak snad konečně mluvíš z vlastní zkušenosti?. Já nebudu opakovat to, co jsem psal zde a zde v únoru: jen tedy konstatování, že sušičku Beko mám několik let a naprostá spokojenost, jak co do funkčnosti, tak i bezproblémovosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Hoši, hoši.... každá značka má podařené i nepodařené modely a to nejen v sušičkách, ale i v autech, televizích nebo lednicích. Jeden tu beko brání jako svatý grál ( asi je prodává ) a druhý píše své osobní zkušenosti. Jsem přesvědčen o tom, že je na světě spousta velmi spokojených zákazníků beka a tek stejně zákazníků AEG. Jen bych byl rád, kdyby ten obhajovatel beka neplival na AEG. Osobně si myslím, že určitý rozdíl v použitých materiálech a technologiích mezi beko a aeg bude, nevěřím, že je to jen v ceně. A je jasné, že šetří se čím dál víc a to v každém odvětví, takže to, že jsme po svatbě dostali od tchýně zanussku co jim prala 20let a nám ještě 4 roky asi už dnes nezažijem. A tak stejně je jasné, že základní model za 6000 bude jinak zpracován a vyroben než model za 15000 nebo 25000, né vždy a všude , ale z 90% ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 To bylo jasně na mě, takže ti i odpovím...neprodávám, jak jsem psal, děláme prakticky všechny značky, takže je mi jedno, jestli se prodá víc té, nebo jiné a díky tomu, že děláme všechny, tak taky vidím, kolik se čeho prodá, kolik se vrací atd. a odtud pramení moje slova. Na AEG jsem nikde neplival, chtělo by to lépe číst, když už. Já jsem akorát řekl, že na tom už AEG, respektive celý Elux není tak, jako byl před lety a stejně tak nebráním Beko jako svatý grál, jen říkám, že nějaký výsměch není na místě, není to jebka, na to jsou jiné.Myslet si samozřejmě můžeš cokoliv, to ti nikdo nevezme, ale podsouvat mi něco co jsem neřekl taky nemusíš, díky. Co je pravda, že každá značka má jak zmetky, tak podařené modely, ale o tom jsem já mluvil taky, dokonce jsem uváděl i příklad. Vzhledem k tomu, že prodáme bambilion bílé i černé techniky, tak bych řekl, že mám celkem relevantní přehled, ale jestli někdo raději bere jako relevantní info co mu řekne soused apod., tak jak je libo. Já to myslím celou dobu jen a jen dobře, beru to tak, že přesně jako si občas přijdu já pro radu o něčem, o čem vím prd, tak to chci i oplatit a přispět s radou v tom, v čem se pohybuji, ale co, může mi být úplně u zadele co si kdo koupí, hlavně kupujte, abych měl na rohlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Ragu, aby jsme ten okruh výrobců nějak ztenčili, Beko přesně jak píše Lucid si prostě nekupuj :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 V pohodě ) Mám vybranou sadu od LG za 30k s pračkou, 10 let záruka na motor tak snad to bude ok. Beru k tomu od nich i TV takže to celý úchylně připojím přes WiFi a můžu sledovat pračku ve 4k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 LG bude ok, dělají dobré věci, tak dej vědět časem jak jsi spokojený. Sušička je super záležitost, hlavně když má člověk doma sviště :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Bellsi tak na to že v tom oboru děláš máš zvláštní hierarchii značek jakože top miele , hned za ním bosch a až pak siemens ( ty lepší ) s AEG diplomaticky ... ( tři tečky ) a beko není sračka :-) Já si myslím že siemens je stejna pracka jako bosch jen nad boschem a vetsinou s nejakou funkci ci ficurou navic. A v prackach si myslim ze AEG je nad temito dvema znackama. Toto je jen můj názor, ale napsat Bosch hned za Miele tak to je jak z dtestu :-) A pozor, Bosch je podle me v pračkách velmi dobrou značkou jen si nemyslím , že AEG je diplomaticky horší .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ach jo, to nemá cenu, ty mi stejně budeš něco podsouvat viď? Kde jsem psal o hiearchii? Že jsem je napsal nějak za sebou hned něco znamená? Ne, ale rád se toho chytneš a podsuneš mi to viď? Není to zbytečný? Já vím, je korona, všem tak trošku hrabe, nudí se atd., ale dohadovat se tady nemusíme ne? Když to převedu tvé oblíbené téma auta a napíšu za sebou do textu Škodovka, BMW, Mercedes, tak to znamená, že Škodovka je nejlepší? Neznamená přece, já jsem nikde nedělal pořadí, jen jsem je tak napsal a k tomu pak něco.OK polopatě, abys to zase nemusel rozebírat úplně jinak, myslel jsem to tak, že zmiňované Miele + Bosh + Siemens (snad pro tebe ty pluska budou vypadat lépe) jsou lepší, než AEG. AEG píšu diplomaticky, abys mi zase neřekl, že plivu na AEG, neplivu, ale není co bývalo, to je prostě fakt, ať se ti to líbí, nebo ne a proto ho dohánějí i jiní, jako třeba Beko, které očividně vysloveně nesnášíš, asi by ti uhořeli ruce, kdyby ses ho jen dotknul, ale není k tomu úplně důvod. Opět věř, nebo ne, ale není to taková jebka, za kterou to máš, toť vše. Btw: nejsem úplně člověk, co by škatulkoval, nebo dělal nějaké hiearchie, nemám to zrovna v lásce, ale nějaké pomyslné pořadí samozřejmě je, jestli je ten, nebo ten o fous výš, to není až tak relevantní, pokud už jsou tam rapidní rozdíly a to i cenové, tak je jasno.Tak a ať to nevyzní nijak hnusně, protože to věř, nevěř stále myslím dobře, tak jak jsem říkal, myslet si můžeš cokoliv, to je tvé právo a já ti to rozmlouvat nebudu, je mi to šumák. Pokud se chceš bavit normálně, tak jsem klidně pro, pokud ne, tak já v tomto končím, fakt nemám potřebu se dohadovat. Každý ať si koupí co chce a hotovo, mě je to jedno, na nějaké rady se příště vykašlu, však google zná každý a sousedy má taky. Pomohu těm, kteří o to stojí a ti mě znají, takže jim nemusím nic dokazovat a vysvětlovat každé slovo, které řeknu. @ragu - dobrá volba, i ta TV, ale ta by byla zase do jiného vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 A je to tu zas, pracka v prdeli. Predtim Bosch vydrzela cca sest let. Tahle Electrolux za 13 odesla po 3,5 letech. Pred par tydny loziska (to opravar vyresil), ted neco nevim co. Seru na to, uz je na skladce. Objednana Beko za 7 a uz to jebu. Ty zdechliny Miele jsou moc velke a musel bych predelat sprchac. Ale jeste chvilu a udelam to!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Mám dotaz. Mám sušičku postavenou na pračce a hadici na kondenzovanou vodu mám zapojenou ze sušičky do odpadu. Ten je umístěn cca ve výšce v polovině pračky. Tim pádem jde hadice od sušičky až na zem a pak vzhůru k připojení do odpadu. Nebude se kondenzovana voda shromazdovat v hadici? Nebo je tam přeci jen nějaký tlak, který jí odvede i přes stoupání hadice do odpadu? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 @Gustaf A jsi si jistý že ten kondenzát musíš odpouštět? Když jsem staruše před vánocema v rámci instalace nového odpadu nabízel i napojení sušičky (parník od Miele), řekla že než tam tu destilku kupovat a dolejvat, že tu nádržku bude radši (4x do roka?) vyprazdňovat ručně... Jinak fyzikálně podobný ale chemicky mnohem horší problém s přetlačováním odpadů nastává i u kondenzační kotlů - a řeší se jednoduchým záhybem konce odpadové hadice pračky vzhůru, takže tekutina z "vyššího zařízení" gravitací odteče radši přes sifon do svodu a nerozežírá spodek pračky @nickolas No nevím Otíku jestli sis zrovna u Turka polepšil - kluk zrovna ráno sousedce pomáhal vyvlíct před barák necelé 2 roky starou sušičku BEKO, na kterou jí odmítli poslat servisního technika - prý ať ten spotřební krám vystěhuje za první dveře, že si to "mezi desátou a druhou" odvezou do šrotu a na účet jí vrátí prachy. Že je baba doma sama se dvěma malýma děckama nikoho nezajímalo, hlavně aby kšeft nestál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Ja byl donucen zenou. A s tou se, jak vime, polemizuje jen pri zasadnich otazkach. Rekla, vyzkousime Beko a kdyz to bude na hovno, tak vezmem to tvoje Miele. Tak cekam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Dobrý kecy Radku. Já reklamoval Beko zatím jednou, takže na rozdíl od Tebe píšu z vlastní zkušenosti a ten přístup a celkové jednání i rychlost byla na jedničku. Všechno jsem udělal online na internetu, do hodiny telefon, kde jsme se domluvili a popsal závadu. Přijel druhý den, vyměnil čidlo co měl u sebe, objednal jednotku a tu přijel vyměnit za týden a to vlastně ani nemusel, protože to bylo tím čidlem. Za mě beko cajk. Pokud si chce někdo koupit miele a potom 15 let na škaredou zastaralou krabici, tak prosím. Mě je bližší to jednou za 5 let vyměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 @Gustaf bude se tam shromažďovat, ale ničemu to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Ja sim Beko chladnicku reklamoval 3x kym ju zobrali spat. 1x sa na diely cakalo vyse 6 tyzdnov. Beko u mna nikdy viac.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 To se může stát i v lepších rodinách, to si buď jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 @shewcza Jestli to chceš písemně s notářským potvrzením zúčastněných, měls to lejstro nachystat do dodávky co jim ty krámy sváží - mě je Turek u prdele a fakt nevím co bych vyhrál tím, že bych zrovna Tobě v novém roce "pohaníl" investici. Jinak mlátička od Miele taky není "moje" ale manželky (já jenom přispíval 50%) - vybrala si sama a až jí doslouží pračka (AEG, už 10 let vrtí bez poruchy - akorát při stěhování jsem měnil přívodní hadici, na které začala prosakovat otočná příruba AquaStopu), nechám na ní co si vybere. Ale Tatramatka ani Beko to nejspíš nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Však v pohodě se nečil já to taky nevybíral, mě jsou tyhle věci u zadele, jen se kolem toho občas pohybuji, ale ze zásady na ně nechytám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 @Radek124 tak samozřejmě není problém občas nádržku vyprázdnit a mít destilku, ale zase si říkám, když už jsme ten odpad nechali udělat, tak jsem to tam pichnul. Spíše mi šlo o to, jestli to nebude vadit, když kondenzát bude zůstávat v hadici, než se hladina tak zvedne, aby přetekla do odpadu. @shewcza díky za odpověď, takže to neřeším a nechám to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se