Moty Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Vždyť jo, mas úplnou pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Kura, tyhle modrý Pelagosy mě taky táhnou. A kupodivu mně nevadí ani bílá datumovka, dokonce se sem hodí když jsou okolní indexy taky čtvercový a bílý.Ty mi něco říkej, taky echt pacient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Kura, tyhle modrý Pelagosy mě taky táhnou. A kupodivu mně nevadí ani bílá datumovka, dokonce se sem hodí když jsou okolní indexy taky čtvercový a bílý. :D tak dej pak vědět až budeš prodávat ty další definitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Naštěstí jsem momentálně hodinove uklidněn :-), ale uznávám, že ta modrá má něco do sebe.Ale mám pevnou vůli a odolam, jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Ty mi něco říkej, taky echt pacient. :D tak dej pak vědět až budeš prodávat ty další definitivní. Nenene, definitivní drží a držet budou (doufám ) Z domu tlačím Béčka a zvažuju Nomosy. Pak možná budu honit ty Pelagosy a pak snad bude konečně klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 To víš že bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Až na věky Ámen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Jinak já teď skoro furt tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Friday blue setup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Pelagos na koni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 21. Časlav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Choustník a LHD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Ještě jedna dnešní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Nemá tu někdo z okolí Ústí nad Labem (Most, teplice, Ústí, Děčín...) Pelagosy LHD, nebo modrý? Chtěl bych se na ně kouknout v klidu, než je koupím. Samozřejmě pivo s guláškem, nebo kafe a zákusek na mě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Svit jak zmrd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Pepsi Light Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Tož gratulace Bakere ! Ale hned se musím zeptat - co to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Black Bay GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Ten řemen kua ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Obyč. Hirsch Pure a totok. Vypadá to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se