Exiztence Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Tak technicky vzato je pozlaceny jen tah, zbytek je echt ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Jojo, mas recht, ja to beru ve vztahu ke korunce, tam je vsecko solid a ne plated, ale samo ze za jinou cenovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Kup si je na bund strapu a jsou echt me se moc libily na yes zivo take ale.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 (upraveno) Pokial viem luneta, korunka, tlacidla a end links su solid gold. Cisto technicky vzate nie je ani zvysok tahu pozlateny ale gold capped. Neviem ako sa to preklada ale dieliky tahu maju ocelove jadro a su obalene 1-2 mm vrstvou masivneho zlata. Nech je ako chce mne sa celkom pozdavali. Jedine co mi trochu vadi su rucicky... snowflake mam rad ale na chrono mi nejako nesedia... ale myslim ze by som si zvykol Upraveno 23. října 2019 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 gmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Quasimodo z Notre Dame dorazil, pocity popravde neutralne - ani za, ani proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Taky čekám až budu mít možnost je vyzkoušet. Snad se někdo z AD brzy ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Slinim nad nima už od baselwordu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Pokial viem luneta, korunka, tlacidla a end links su solid gold. Cisto technicky vzate nie je ani zvysok tahu pozlateny ale gold capped. Neviem ako sa to preklada ale dieliky tahu maju ocelove jadro a su obalene 1-2 mm vrstvou masivneho zlata. Nech je ako chce mne sa celkom pozdavali. Jedine co mi trochu vadi su rucicky... snowflake mam rad ale na chrono mi nejako nesedia... ale myslim ze by som si zvykol Já jsem se té snowflake hodinovky před koupí svých nerezových BB chron ze začátku taky bál, ale po necelých dvou měsících neustálého nošení na ni nedám dopustit! Objektivně se to zdá jako určitý kočkopes, ale ve skutečnosti to funguju překvapivě dobře.Hodně záleží na přístupu. Pokud je člověk vnímá jako heritage chrono s přídavkem vlastností blackbay potápek, pak to skřípe. Ale pokud je člověk vnímá jako blakbay potápky, kde je chrono jako příjemný bonus, pak je to geniální. A nejlepší na tom je ten strojek. Celková odchylka zatím +13,7 sekund za 42 dní, tj. cca +0,4 s/den, maximální denní odchylka +0,8 s/den, ale to je možná spíše nepřesnost prstů ťukajícího na display při měření ve WatchChecku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Quasimodo z Notre Dame dorazil, pocity popravde neutralne - ani za, ani proti.zdá se mi to, nebo odstín té datumovku odpovídá odstínu indexů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 @Tenglis 100% suhlasim... som si isty ze by mi to pri noseni vobec nevadilo. Len drobna chyba krasy ktoru ale vyvazuje vela inych dobrych atributov. Ja sa na hodinky divam viac ako na celok... bud sa pacia alebo nie. Ze to ma byt racing chrono na zaklade diveru ma ani trochu nevytaca. Lahodia oku a basta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantes Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 BB GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Jedna z cest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Kůže o fous nesedí, škoda. Půjdou zpět na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Tak snad jsem první :-DUž je mám doma. Velké díky koscomu a speciálně Chumpusovi.První foto jen pod světlem. Je už prostě tma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Tak ty jsou krutopřísný, jak se na tom mění řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Olalala! Potrebuju nutne videt live! Uz sou nekde k videni u AD, nevíte..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Já stále nevím. Dle mýho to nějak není ono. Třeba je to fotkama :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 asi prve tudory, na ktorych mi vyslovene nevadi to gynekologicke lizatko.. su fakt paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se