tikzot Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Ten celkovej vintage dojem je na super urovni, v tomhle je tudor skvelej, ty promaklý detaily a zpracování je opravdu super! Spona, remen taky parada!dost se tesim az je uvidim nazivo a budu moct vyzkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 58 stránka a žádný BB58.Sypte to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 (upraveno) Když se z toho vyndaji ty stěžejky co jsou v samotném pouzdře tak jde dolu i ta aretace lunety? To mi leží v hlavě. Jak by to vypadalo bez těch bazmeků. Jinak samozřejmě gratulace a potlesk za odvahu. Je dobře,že je tu někdo má a bude příznivce značky těšit fotkama. neprotacela by se ta luneta ?Co jsem se díval, tak by to teoreticky asi šlo sundat... Ale upřímně, dělat ani zkoušet to nebudu :-)A luneta by se neprotacela... Cvaka jak každá jiná, když je aretace v poloze nahoře. Možná naopak hůř, protože je nižší než jiné... Viz pohled zboku Upraveno 15. listopadu 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 (upraveno) 58 stránka a žádný BB58.Sypte to sem. OK, tak dam jednu trosku starsi Edit tak nic, tapa ji uplne znicil... Upraveno 15. listopadu 2019 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Tak aspoň snaha byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Pokus číslo dva, BB58 pro stranu 58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Ty 58 maj fantastickej vintage look, sorry ta guma jim nejde, tropic možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Tropic taky není špatnej, ale mě ta guma docela sedí. Navíc jsou na ní opravdu pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Supr fotka.Mimochodem i mě se na gumě až k pouzdru líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Na Tropicu jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Ty P01 jsou super. Dnes jsem měl možnost je vyzkoušet. Bohužel na 17,5 cm ruku jsou dle mého velké. Fotku jsem nedělal, za což se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Sou to macci, co? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Proporčně ale tak nějak sedí k tlapám tvejch psů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Hezký večer všem tudorovcům. Když to vyjde časově,tak v pátek je pošlu do lázní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Zase Bebecka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 (upraveno) Inzerentne Upraveno 29. listopadu 2019 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Inzerentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Jsou parádní. Byt větší tak už je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Dávat foto po Shewczovi je blbost, ale co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se