Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj vsem, sam se porad nejak nemuzu rozhodnout, tak mi treba pomuzete nejakymi racionalnimi duvody proc ano, ci ne.

Asi jsem konecne dozral do doby, kdy me opravdu zajimaji pilotky a uvazuji tedy, ze bych prodal sve stavajici hodinky a koupil pilotky. Zalozil jsem tu nekolik vlaken s vyberem a nakonec jsem stejne zustal u puvodni verze a to Alpiny Startimer chrono big date, takze se nejspis jedna o vymenu za tyto hodinky. Porad se ale nejak nemuzu sam rozhoupat, jestli do toho jit, ci nikoliv a behem toho jsem si vzpomnel jeste na jedny hodinky, ktere se mi driv libily a pak jsem je nejak uplne vynechal a to Hamilton pilot chrono...tak a ted babo rad...

Nechat si sve Alpiny Tactical Planner (ktere me momentalne vlastne i bavi a proto nevim, jestli je prodat, ovsem pilotky me lakaji taky) a vykaslat se na vymysleni neceho jineho?

post-25778-0-18933700-1438703991_thumb.jpg

Nebo je prodat a vzit Startimery byt je to baterka? (me baterka nijak vyslovene nevadi, takze to neni zcela prekazkou)

msg-25778-0-49502700-1437115208_thumb.jpg

A nebo prodat + neco pridat a vzit Hamiltony? U tech se akorat bojim, ze budou moc soudkovite, diky pomeru mensiho prumeru a relativne velke vysky, viz foto. Foto Hamiltonu neni na me ruce, ale jako ilustracni poslouzi.

post-25778-0-10826100-1438759412_thumb.jpg

Odesláno

Ja bych zustal u tech potapek, nejak mi k Tobe nejvic sedi, imho jsou i nejhezci. Ta baterka by ani nejak nevadila, ale jen jako doplnek k automatum, jako 2-4 hodinky. Ten Hamilton bych uplne vynechal, neco podobneho jsem mel moznost zkusit. Je to pekne, pusobive ale hrozne obr.

Odesláno

Subjektivně se mi ty Hamiltony teda nelíbí vůbec. Daleko lepší ty Alpiny Starttimery, tam je na překážku jedině baterka..ale pilotek je přeci výrazně více než tyhle, které mi pilotní zas tak nepřijdou..

Odesláno

Ja bych zustal u tech potapek, nejak mi k Tobe nejvic sedi, imho jsou i nejhezci. Ta baterka by ani nejak nevadila, ale jen jako doplnek k automatum, jako 2-4 hodinky. Ten Hamilton bych uplne vynechal, neco podobneho jsem mel moznost zkusit. Je to pekne, pusobive ale hrozne obr.

Nejhezci, no oni maji oboje neco do sebe, potapky jsou skvele, kdyz je hezky, kdyz jsem u vody apod., ale jakmile zalezu do kanclu, tak uz to neni ono. Vlastne jeste pred dovolenou jsem byl skoro rozhodnuty, ze pujdou, jenze na dovolene jsou proste skvele a zase me zacali bavit, takze o to je to ted tezsi :) Jinak pilotky by byly do komba k automatum, nemel bych je jako jedine hodinky, to ne, akorat bych je vymenil za ty Alpiny co mam + jedny automaty by zustaly. Hamiltonu se presne takto bojim, ono i na fotkach vypadaji hrozne vysoke vuci svemu prumeru, ale jinak jsou krasne a samozrejme me to taky laka.

Subjektivně se mi ty Hamiltony teda nelíbí vůbec. Daleko lepší ty Alpiny Starttimery, tam je na překážku jedině baterka..ale pilotek je přeci výrazně více než tyhle, které mi pilotní zas tak nepřijdou..

Tak podruhe H ne, alespon to bude o neco jednodussi :)

Baterka mi vyslovene nevadi, takze pro me to uplne prekazka neni. Co se tyce dalsich pilotek, po pravde uz jsem toho na ruce vyzkousel spousty v podobne cenove relaci a ty Alpiny jsou snad jedine, ktere se mi fakt libi, jinak to nikdy nedopadlo, jsem v tomdle asi trosku divny, to priznavam :)

Odesláno

No jestli mas na koupacku ty Magretky, tak ty Alpiny co mas, jsou "navic" (a vubec, nemas jeste ty Omegy?), takze klidne do pilotek jdi. Jestli baterku, je na tobe. Ty pilotni Alpiny se mi libi, Hamiltony vubec...ale to zalezi na vkusu kazdeho soudruha. Pokud bys netrval na chronu, tak o nejaky ten tisic vic a mas pilotni Alpiny v automatu. Ale v dane cenovce bych sahnul spis po Fortisu, treba. Zrovna pred par mesici jsme s kamaradem osahavali ty Alpiny co mas a Fortisy, a nakonec vyhraly Fortisy...zpracovanim, celkovym dojmem atd.

Ale jak uz tady padlo, jsi vodni tvor, takze spis k tobe sedi ty Alpiny co mas...tezke rozhodovani ;)

Odesláno (upraveno)

Tak na zkoušku zkus Laco Trier z prodejní sekce a uvidíš, jak to bude štymovat ;)

a nemusíš pak žádný prodávat

Upraveno uživatelem Ondras_CZ
Odesláno

No jestli mas na koupacku ty Magretky, tak ty Alpiny co mas, jsou "navic" (a vubec, nemas jeste ty Omegy?), takze klidne do pilotek jdi. Jestli baterku, je na tobe. Ty pilotni Alpiny se mi libi, Hamiltony vubec...ale to zalezi na vkusu kazdeho soudruha. Pokud bys netrval na chronu, tak o nejaky ten tisic vic a mas pilotni Alpiny v automatu. Ale v dane cenovce bych sahnul spis po Fortisu, treba. Zrovna pred par mesici jsme s kamaradem osahavali ty Alpiny co mas a Fortisy, a nakonec vyhraly Fortisy...zpracovanim, celkovym dojmem atd.

Ale jak uz tady padlo, jsi vodni tvor, takze spis k tobe sedi ty Alpiny co mas...tezke rozhodovani ;)

Magretky mam, ty se na koupacku pouzit daji, ackoli ja jsem s nimi jeste za celou dobu co je mam ve vode nebyl, asi i diky tomu, ze je mam pouze na kuzi. Omegy uz nemam, momentalne jsou to jen Magretky a Alpiny a prave ty Alpiny bych prodal na ukor pilotek. Co se tyce toho automatu, ano ja bych ho asi radeji, ale pilotky bez chrona mi prijdou strasne nudne, takze to u me proste neprojde a zase Alpiny s chronem a v automatu uz jsou za ranec, takze jedine co, tak ty baterky, ktere se mi shodou okolnosi vlastne ze vsech pilotek od Alpiny asi libi i nejvic, ono vlastne ze vsech pilotek vubec se mi libi nejvic, kdyz nepocitam IWC, na ktere nedosahnu.

Porovnani Fortis vs Alpiny, ja teda musim rict, ze u me asi Alpiny vedou. Fortisy jsem mel Marinemastery a byly super, ale Alpiny mi prijdou takove hezci (zajimavejsi) na pohled, prece jen kombinace brusu a lesku dela dost, plasticke indexy jsou taky hezci, safirova luneta je skvela, to mi proste u F chybelo, ale to uz je na kazdem, komu se co libi, hodinky jsou to oboje skvele a je mi jasne, ze vetsinou asi F vyhraje i diky vetsi proflaklosti :)

Vodni tvor sice jsem, ale stejne vetsinu casu travim v praci, kde jsem zavreny v kanclu a pak jsou vlastne potapky naprosto k nicemu, i vsechno to co se mi libi na Alpinach pak zanika a neni to ono. Pilotky jsou proste porad stejne a porad zajimave a to me laka, protoze by u toho nenastal tento rozdilny efekt, kde se mi jednou libi a pak zase moc ne.

Tak na zkoušku zkus Laco Trier z prodejní sekce a uvidíš, jak to bude štymovat ;)

a nemusíš pak žádný prodávat

Vsiml jsem si jich, ale ty me nijak neoslovily, ja to mam co se tyce pilotek fakt tezke...jak jsem psal vyse zkusil jsem jich na ruce spousty a nikdy jiskra nepreskocila, az pak s Alpinama, nevim proc, ale ty mi proste sedi.

Odesláno

Zkusím se ještě optat- má nějaké racionální zdůvodnění to chrono? Nebo se ti jen prostě zkrátka líbí? A pokud jsi je zkusil na ruce a líbí se, tak bych do nich šel ( baterka nebaterka ). Přijde mě, že trochu váháš a to, jak mám už vyzkoušený na sobě, nevěstí nic dobrýho- pak licituju dál a dál, místo abych se těšil z nových hodinek. Za sebe bych nechal stav, jakej je teď.  

Odesláno

Už jsme to řešili několikrát, je to jasný ...

Vem Alpiny, vypadaj parádně. Líbí se mi co napsal Nickolas ... jedny potápky už máš, to je taky pravda.

Tyhle Hamiltony jsou ...promiň, ale hnusný. Navíc na Tvojí ruce si je opravdu nedokážu představit.

Odesláno

Ty Alpina potápky jsou parádní, nechal bych si je a do komba Alpina pilotky z inzerce. Není to chrono, ale mimostředná vteřinovka + bigdate je dělají zajímavé.

Odesláno

Zkusím se ještě optat- má nějaké racionální zdůvodnění to chrono?

Píše že pilotky bez chrona sou nudný.

Bells: Seš trochu rozpolcenej :)  Sice píšeš že tě vlastně ty stávající Alpiny baví, ale přemejšlíš o jejich prodeji........ Neni nad čim přemejšlet, už to máš vzadu v mozku nastavený, tak se jich zbav. Jestli seš rozhodnutej pro ty pilotní Alpky (je jedno jestli to je baterka), tak do toho jdi. Jestli si těma pilotkama tak úplně jistej nejseš, tak bych ještě počkal.

Můžeš to vyřešit i tak že prodáš alpky a chvíli budeš OWG. A uvidíš kam tě to potáhne 

Odesláno

Háčka ne, nevim kolik maj průměr, ale přijdou mi opravdu opticky přerostlý, což (hlavně ta vejška) Ti bude na tvé velikosti ruky (jestli se nezměnila) fakt vadit. U pilotek Alpina jsou pěkný velký a dobře čitelný subčíselníky, ale big date mi tam nevoní, stejně jako nutnost naplácat čísla k indexům a pak je ořezat. Nejvíc mě osobně berou Alpiny co máš, jsi nahnutej je dát pryč, tak to bude zřejmě i s jejich náhradnicema. Takže nechat a vykašlat se na všechno, nebo bloumat tak, abys prodal co nejrychleji a s co nejmenší ztrátou. Teď to poslední - co bych udělal já ... nechal si ty Alpiny, dokud se nebudeš moct posunout o třídu vejš. Což Ti další dva kandidáti nenabízejí.

Odesláno

Uf seslo se toho tu vice, takze se pokusim odpovedet nejak hromadne, nez kazdeho citovat :)

Rozpolceny jsem a to tezce, prijdu si jak blazen a abych pravdu rekl, tak me ten stav ani moc nebavi, rozhodovat se mezi necim a pritom chtit vse :)

Co se tyce chrona, tak u pilotek to v mem pripade jinak proste nejde, ano vim nejspis ho nikdy nepouziju, ale pilotky bez chrona me proste nebudou bavit, to vim uz predem, protoze at jsem zkusil z pilotek cokoliv, tak jedine co se mi opravdu libi jsou ty Alpiny s chronem.

Hamilotny muzu rovnou vyradit jak to tak vidim, sice se mi libi, ale hodinky pro me to nejspis nebudou, takze jsem u meho puvodniho rozpolceni a to jestli nechat potapky, nebo jit do pilotek.

Bandi - pilotni alpiny jsem v realu videl, zkousel jsem si je v koscomu a ten wristshot je primo na me ruce, takze moc dobre vim, ze jsou skvele a i prave proto tak vaham, protoze jsou to prvni pilotky, ktere me fakt nadchly a verim, ze i pres baterku bych z nich mel fakt radost, ale na druhou stranu ty potapky jsou taky skvele, akorat bych musel byt porad nekde venku, aby byly takove, jak maji byt a jak me bavi. V kanclu na nich vsechno zanikne a to je proste strasna skoda, protoze pak to neni ono.

V tomto maji hroznou vyhodu treba Magretky, ktere mam, ty jsou porad stejne, nijak se nemeni a mozna prave proto me nikdy neomrzi a podobne by to mohlo asi byt i s tema pilotkama, ten wristshot je taky ze vnitr a i tak byly skvele, kdyz vyfotim Yachty jinde nez venku, tak jsou proste nijake.

Deamon - k tomu posunu, ono ja jsem prisel na to, ze vlastne ani nemam potrebu se nekam posouvat, proste chci jen hodinky, ktere se mi libi a ktere mi v nejlepsim pripade uz vydrzi treba tak, jako prave Magretky...

Odesláno

...aktuální Alpiny to už (teď nebo později) mají stejně spočítáno.

Ha, díky, říkám mu to pořád :D .

Odesláno

Ha, díky, říkám mu to pořád :D .

Tak to prostě je, jednou začne spekulovat, chytne myšlenku a tu už nikdy nenavrátí do zapomnění. Takže půjdou, teď nebo při další první příležitosti. U M. to Bellse ani nenapadne - to jsou ty pravý. A na pořádný chronopilotky v automatu by musel sakra přitlačit, což může, až se osvědčí jako definitivky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...