MíraMíra Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 1. shewcza 2. Dokusan 3. tomina666 4. kostra 5. Jarett 6. Nizkotucnytvaroh 7. Lukáš3 8. Milog 9. IWCmann 10. Dzosklim 11. Emiliano 12. Chosef76 13 Farky 14. Army11 15. MiraMira 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno úterý v 20:40 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:40 1. shewcza 2. Dokusan 3. tomina666 4. kostra 5. Jarett 6. Nizkotucnytvaroh 7. Lukáš3 8. Milog 9. IWCmann 10. Dzosklim 11. Emiliano 12. Chosef76 13 Farky 14. Army11 15. MiraMira 16. Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno čtvrtek v 11:16 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:16 Dostala mě viróza, takže zítra nedorazím. 1. shewcza 2. Dokusan 3. tomina666 4. kostra 5. Jarett 6. Nizkotucnytvaroh 7. Lukáš3 8. Milog 9. IWCmann 10. Dzosklim 11. Emiliano 12. Chosef76 13 Farky 14. Army11 15. MiraMira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno čtvrtek v 15:13 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:13 Kluci, nejsem ještě úplně fit, takže se bohužel zítra musím omluvit! Těším se na pořádný fotky! Užívejte! 1. shewcza 2. Dokusan 3. kostra 4. Jarett 5. Nizkotucnytvaroh 6. Lukáš3 7. Milog 8. IWCmann 9. Dzosklim 10. Emiliano 11. Chosef76 12. Farky 13. Army11 14. MiraMira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno čtvrtek v 16:13 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:13 Bylo by tam ještě místo? Rýsuje se šance, že bych to zítra mohl stihnout. Samozřejmě pouze pokud bych vám tam nevadil 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno čtvrtek v 19:31 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:31 Tak nezapomeňte, zítra v 18:00 na značkách ! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno pátek v 13:58 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:58 Kluci uvolňuji místo pro kolegu @_lip_. Náročný týden, dneska už to nedám. Užijte si to i za mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno pátek v 14:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:17 Nám to tu padá, jak hrušky po dešti:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno pátek v 14:21 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:21 Ze zákulisních zdrojů se mi doneslo, že se budou losovat ROLÁDY ! Kdo nedojde, bude litovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno pátek v 14:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:31 Vypadá to, že bych tedy mohl dorazit. Pokud se už nic dalšího nepodělá, tak pojedu z Brna někdy po páté, takže něco po šesté bych tam mohl být. Akorát tedy budu asi v hodně depresivní náladě nebo ze mě budou sršet blesky, protože jsem se dneska dozvěděl hodně nepříjemnou zprávu. Ale třeba mi někdo z účastníků poradí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno pátek v 15:47 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:47 Tak padá další hruška. Syn si před chvílí zarazil do spánku roh stolu a sice to naštěstí vypadá, že ok, ale raději chci zůstat doma, kdyby cokoliv. Tak si to užijte a hodně fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno pátek v 16:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:35 @MíraMíra Škoda, tebe bychbrad viděl. Tak hlavne at je mladej v pořádku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno pátek v 16:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:50 No jo, taky mě to dost štve. Po čase bych tam taky rád viděl pár známých tváří včetně tebe Malej se prospal a má sice dírku ve spánku, ale jinak jakoby nic, takže velmi pravděpodobně ok. Já bych ale byl asi stejně jak na trní, tak holt příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno pátek v 17:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:07 Nejsem hruška po dešti. Dorazím, ale později. Držte mi fleka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno pátek v 21:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:23 Díky za příjemný večer,škoda, že nešlo vydržet déle. Snad příště . A @shewcza díky za odvoz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno pátek v 23:08 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 23:08 Pánové, moc rád jsem vás všechny zase viděl a bylo mi ctí poznat BERTa osobně. Děkuji a těším se zase příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno pátek v 23:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 23:17 yes! a ty zlate orliky byly teda ultra huste !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 06:15 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:15 Přátelé, bylo mi ctí a potěšením. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno sobota v 06:57 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:57 Díky pánové za milé setkání! @Dokusan já děkuji za večeři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno sobota v 07:49 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:49 Kolegové, bylo to již tradičně fajnové ! A fakt, že dojel i @Bert to povýšil na další úroveň 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se