lub Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 já nedržim Valentýna, natož Patrika , ale mforce jsou mimochodem taky super, zvlášť v téhle barvě
sodekcz Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 Fugu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Shakur Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olan Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Odesláno 17. března 2022 Parádní titan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pauliej Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 Dnes retro chrono ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 Ja uz par dni uchcavam z tohoto, pritom takova blbost
sodekcz Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Odesláno 20. března 2022 Dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 (upraveno) Tak dneska dorazily, tentokrát poprvé úplně funglovky, předtím jsem měl vždy jen z druhé ruky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března 2022 uživatelem Chilliluk
Frostie Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 @Chilliluk ale že jsou ovšem parádní. Gratulace!
CEGY Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 před 4 hodinami, Chilliluk napsal: Tak dneska dorazily, tentokrát poprvé úplně funglovky, předtím jsem měl vždy jen z druhé ruky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdes kupoval? Zase o nich uvažuju. Asi už po3. To je Condor?
dr.sphinx Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 Hodinky super a máš pravdu, to fakt bude Gondór (tak mu říkal můj senilní děda, kterej se k němu nevím jak dokázal dostat).
villain83 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 před 7 hodinami, CEGY napsal: Kdes kupoval? Zase o nich uvažuju. Asi už po3. To je Condor? Taky tak, uz je budu mit asi popaty, ja bych teda rad JP2004, ale ty novy uz k sehnani nejsou...
CEGY Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 A ceny jsou už celkem taky nasponovany. Když si vzpomenu za kolik jsem je nový kupoval.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 před 10 hodinami, CEGY napsal: Kdes kupoval? Zase o nich uvažuju. Asi už po3. To je Condor? Kupoval jsem na Timestore, v současné době při cenách použitých kolem 6 litrů na Ebay si myslím, že cena docela jde. Jojo, je to starý dobrý Condor. Podařilo se mi ho sehnat plně funkční tak před dvěma lety a používám ho u počítače místo repráků
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 před 3 hodinami, villain83 napsal: Taky tak, uz je budu mit asi popaty, ja bych teda rad JP2004, ale ty novy uz k sehnani nejsou... Nový JP2004 jsem kdysi měl a prodal a byla to velká chyba. Taky jsem měl starý C023 v pěkný patinovce a taky prodal. Dneska je jejich cena asi trojnásobná. Tak jsem se zařekl, že klasický potápky od Citizenu už jen kupovat a neprodávat
lub Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Odesláno 24. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
_lip_ Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Odesláno 24. března 2022 před 7 hodinami, lub napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezká fotka To sklo je měněné za klenutý safír? Jestli jo, kde ti to dělali?
lub Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Odesláno 25. března 2022 dík. sklo jsem kupoval tady a měnil mi ho místní hodinář. na mako jsem si sklo měnil sám, ale podruhé se mi do toho bez pořádného vybavení nechtělo.
sodekcz Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Odesláno 25. března 2022 Nedávno se tady diskutovalo o strojcích. Tady je jasná "osumdesatdvanulatrojka" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se