lub Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 já nedržim Valentýna, natož Patrika , ale mforce jsou mimochodem taky super, zvlášť v téhle barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Parádní titan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Dnes retro chrono ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Ja uz par dni uchcavam z tohoto, pritom takova blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 (upraveno) Tak dneska dorazily, tentokrát poprvé úplně funglovky, předtím jsem měl vždy jen z druhé ruky. Upraveno 22. března 2022 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 @Chilliluk ale že jsou ovšem parádní. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 4 hodinami, Chilliluk napsal: Tak dneska dorazily, tentokrát poprvé úplně funglovky, předtím jsem měl vždy jen z druhé ruky. Kdes kupoval? Zase o nich uvažuju. Asi už po3. To je Condor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Hodinky super a máš pravdu, to fakt bude Gondór (tak mu říkal můj senilní děda, kterej se k němu nevím jak dokázal dostat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 7 hodinami, CEGY napsal: Kdes kupoval? Zase o nich uvažuju. Asi už po3. To je Condor? Taky tak, uz je budu mit asi popaty, ja bych teda rad JP2004, ale ty novy uz k sehnani nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 A ceny jsou už celkem taky nasponovany. Když si vzpomenu za kolik jsem je nový kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 10 hodinami, CEGY napsal: Kdes kupoval? Zase o nich uvažuju. Asi už po3. To je Condor? Kupoval jsem na Timestore, v současné době při cenách použitých kolem 6 litrů na Ebay si myslím, že cena docela jde. Jojo, je to starý dobrý Condor. Podařilo se mi ho sehnat plně funkční tak před dvěma lety a používám ho u počítače místo repráků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 3 hodinami, villain83 napsal: Taky tak, uz je budu mit asi popaty, ja bych teda rad JP2004, ale ty novy uz k sehnani nejsou... Nový JP2004 jsem kdysi měl a prodal a byla to velká chyba. Taky jsem měl starý C023 v pěkný patinovce a taky prodal. Dneska je jejich cena asi trojnásobná. Tak jsem se zařekl, že klasický potápky od Citizenu už jen kupovat a neprodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 před 7 hodinami, lub napsal: Hezká fotka To sklo je měněné za klenutý safír? Jestli jo, kde ti to dělali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 dík. sklo jsem kupoval tady a měnil mi ho místní hodinář. na mako jsem si sklo měnil sám, ale podruhé se mi do toho bez pořádného vybavení nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Nedávno se tady diskutovalo o strojcích. Tady je jasná "osumdesatdvanulatrojka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se