Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak je to tady  :) Dorazily moje první lepší hodinky,  Seiko SARX015.

Jak už to bývá, než jsem objevil zdejší fórum, byl můj výběr podstatně jinej.

Po hromadě hodin strávených čtením, probdělých nocích a spoustě rad ze strany zdejších členů fóra jsem zakotvil "pro změnu" u Seika.  :)

Nakonec jsem moc rád, že se tak stalo a všem co mě "směrovali" děkuji.

Hodinky se mi líbily, tak nějak vždycky, ale až tady zjišťuju, jak moc se v nich ukrývá pro "běžný smrtelníky" skryté krásy.

Varování, který tady zaznívá pořád dokola, že jestli se tady člověk sekne, už není cesty zpět, jsem nebral až tak moc vážně.

Teď mám na ruce jedny hodinky za víc jak dvojnásobek původního budgetu a na cestě z Japonska druhý + nějaký nářadíčko pro základní obsluhu  :)

Proto pro mě tyhle hodinky nejsou jen moje první lepší a taky dar k třicetinám, ale zároveň i vstupenka "jak do ráje ,tak taky do háje"  už se vezu  ;)

Co jde o hodinky samotný, tak jsou moc krásný, výborně přehledný a celkově jsem moc spokojenej i tah je fajn, jen ta krátká spona by možná být krátká nemusela, ale zásadní problém v tom nevidím  :) Na hodnocení strojku je prozatím brzo, ale tam bych žádnej problém neviděl, alespoň co jsem se zde dočetl, tak by měl  být celkem fajn. 

Tak a konečně na konec přidávám nějaký ty fotky.

Foceno bohužel jen mobilem za různýho světla.

Chlubím se, chlubím  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Parádní hodinky, skvěle jsi vybral. Ať dobře a dlouho slouží! :)

Já se před pár měsíci rozhodoval mezi Sarx a Sarb a nakonec šel do druhých jmenovaných. Když ale vidím ty Tvé fotky, ...  :photo:

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

pěkný a přehledný..jak ti dorazí ty druhý a nářadíčko, tak vyfoť. Užívej..

Odesláno

toto je nuda-nuda-šeď v prevedeni od seika. Urcite by som skor volil bielu varintu. 

No vidíš to a já mám zas šedou rád a bíla mi připadá nudnější, ale nuda by byla kdyby se všem líbilo to stejný :)

Navíc hodinky si hodlám nechat už na pořád a i podle toho jsem volil tak, aby byly v rámci možností přiměřený každýmu věku.

Ale i bílá je hezká a čistá.

Odesláno

Vybral jsi paradni hodinky, at dlouho a dobre slouzi. Nenech si kazit radost, jak jsi pisal obe varianty jsou hezke;).

Odesláno

Parádní hodinky! Ať Ti dělají dlouho radost!

Myslím, že tahle třída - level Seiko je za tu cenu skutečně parádní. A mně se líbí černé (šedé) i bílé (světlé), oboje mají své kouzlo. Poměrně dlouho přemýšlím o černých SARBech (033), ale jelikož už hodinky podobné elegance s černým cifrem mám, dost možná to skončí u světlých SARXů :-)

Odesláno (upraveno)

Radost si určitě kazit nenechám :)

Hlavně od odborníka People :lol2:.

Jsou super, šel bych do šedých jako ty. Paradní konkurence pro smart casual Tissot, Edox atd.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Gratuluji! Výborná volba, samotný čistý tmavý cifr by byl nuda a volil bych něco světlejšího, ale tady jsi chybu rozhodně neudělal. A ten tah nemá chybu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...