Wagoneer Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Úplně jsem zapomněl dát Markovi taky lajk za pomoc s opravou pily. Perfektní domluva a vstřícnost. Fakt bezva chlap! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Děkuji Markovi za obchod a taky za pokec. Domluva, realizace, všechno perfektní. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Rychlý a bezproblémový obchod. Děkuji Marku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Opět a zase vše tak, jak bylo dohodnuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Dalsi pohodovy obchod, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Bezproblémový a rychlý obchod, bleskově odesláno a zabaleno tak že ani Česká pošta neměla šanci obsah poničit. Děkuji Markovi za obchod a pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacino Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Kupoval jsem zde poprvé a hned od Váženého člena Príma chlapík,hodně toho ví a dobře se s ním povídá. Celý obchod proběhl naprosto dokonale,hodinky zabaleny že by snad přežily cestu na měsíc. Moc děkuji a budou mi dělat radost dlouho doufám ) P.S. Z neznalosti jsem založil nové vlákno,tímto se zároven omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Tohodle týpka bych docela bál potkat v lese, ale při obchodování přes internet se vizáž krvelačného islamistického teroristy nijak negativně neprojevila. Nejenže hned poslal prachy, jak se na kupujícího sluší a patří ale krásně jsme si pokecali a jsem rád, že hodinky zůstanou na fóru u aktivního člena, který je určitě bude fotit v různých extrémních situacích válečné vřavy a dál psát jejich příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Několikátý obchod a jako vždy předtím vše v naprostém pořádku. Marek drží slovo do posledního detailu a tak to mám rád. Takže rozhodně doporučuji a kdykoliv znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Marek se mi nabídl, že mi vyrobí součástku, kterou jsem nemohl sehnat a taky mi ji vyrobil. A pak mi ji poslal. A nic za to nechtěl. Pokud vím, nikdy jsem s ním nemluvil ani pro něj nic neudělal a vlastně ho neznám. Narozdíl od lidí, pro který jsem udělal lecos, znám je leta a nehli by pro mě prstem. Nebýt takovej drsňák, tak jsem dojatej. Skoro by mi to mohlo vrátit důvěru v lidi, ale naštěstí je to Xenomorfus Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Opet dekuji za obchod se super pokecem. Od hodinek k autum. No zkratka fajn typek.Je to dobry samuraj inklinujici k savlim ze Zaporozi az po hlubinne voce z divokeho zapadu. Jeste jednou, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Vstřícný přístup, jasná domluva, příjemný krátký pokec.Kdykoli si to rád zopakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Výborné, jasné a korektní jednání, naprosto bez problému, kdykoliv znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Super obchod,komunikace a jednání,tak to má být a bylo :notworthy:Mužu jedině doporučit.Díky Marku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Všechno proběhlo jako blesk.Málem jsem se ani nestačil těšit Díky Marku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Rychlý, hladký obchod, vzorná komunikace. Děkuju a příště zas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Marek jako kupující bez problémů, rychlá domluva, stejně rychlá platba, info po doručení... doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Výborná a rychlá domluva, okamžitá platba, určitě doporučuji a rád zopakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Vysoka spokojnost, perfektna komunikacia, si fajn chlapik Marek dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClockHans Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Absolutně vstřícný a přesný přístup tohoto Chlapa mě po letech mlčení donutil sem napsat svá první slova..vřele doporučuji!!Díky Marku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se