Andrew Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Vše absolutně v pořádku, moc děkuji za obchod i karamelové frappuccino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Pohodový obchod, hodinky dle popisu, rychlé jednání, rychlé odeslání, tak ják to mám rád. Jen škoda, že to bylo na dálku, rád bych prohodil pár vět...Díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GAJSKA Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Děkuji Piplíkovi, za obchod. Připojuji se k těm, kteří dali palec nahoru už přede mnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Děkuji za obchod a příjemné i když krátké setkání. Obchod proběhl na sto procent. Těším se na setkání v lepších časech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Děkuju Pavlovi za bezproblémový obchod. Vše proběhlo dle domluvy, výborná komunikace i rychlá platba. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Děkuji Pavlovi za rychlý a bezproblémový obchod. Zboží luxusně zabaleno. Doporučuji.Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Díky Pavlovi za obchod. Vše proběhlo absolutně v pořádku. Vzorný a spolehlivý člen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Děkuji, že si na mě Pavel vzpomněl,hodinky jsem dlouho sháněl a on mi je nabídl. Jinak samotný obchod proběhl na 100% a ještě jsem se něco dozvěděl o hodinkách. Díky a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Přidávám se ke kladnému hodnocení. Opravdu seriózní jednání a velmi rychlá domluva. Pokud bych se měl o někom vyjádřit jako o gentlemanovi fóra, byl by to Pavel. Když jsem měl problém s výběrem hotovosti s novou platební kartou, sám mi nabídl, ať si hodinky nechám a pošlu mu peníze na účet potom. Nelze než doporučit. Škoda, že nebylo víc času na pokec.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Ja som kupoval nozik a vcetko v najlepsom poriadku, takze mozem iba odporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Rychlá jasná domluva, prima pokec, vše 100%. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Je mi ctí využít svůj 50. příspěvek, tomuto hodnocení. Obchod proběhl naprosto hladce, příjemná domluva a ochota. Budu rád, když si to zase někdy zopakujeme. Díky Pavle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Vše ok, jako vždy. Děkuji a těším se zase někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Sice jsem posilal jen par drobnosti na dalku, ale i tak vse na nejvyssim chronomagskem standardu - super komunikace, rychla plaba, takze se stavim do dlouhe rady vrelych doporuceni . Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Přidám další zářez do už pořádně dlouhé řady pozitivních hodnocení. Domluva jasná, věcná, rychlá platba a spokojenost. Mohu doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Mohu jen doporučit. Vše proběhlo podle domluvy, která byla rychlá a jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Sice jen drobný obchod, ale vše naprosto v pořádku, můžu pouze doporučit. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Opakovaný a několikátý obchod. Nicméně, jako vždy vše dle dohody a přesně na čas. Takže určitě doporučuji a Pavlovi ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 perfektni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Tady už je to skoro nošení dříví do lesa a tak zřejmě asi nepřekvapím, když uvedu, že se jednalo o transakci při níž proběhlo vše jako po másle. Navíc situace nám umožnila se i osobně setkat, což z plánovaných 10ti minut vyústilo v mnohonásobně delší avšak o to příjemnější a zajímavé klábosení o hodinkách. Moc děkuji za velice pohodovou transakci a milé setkání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se