Přejít na obsah

suchej unor

Doporučené příspěvky

No uvidíme, zatím jsem to zvládl ;-). Nicméně jako obvykle do toho zasahujou jarky, tudíž týdenní pobyt na horách, a tam to po pravdě úplně nedávám.

A ještě malej rejpanec - jestli tam máš Afri fakt Géčko, tak to s úplným klidem radši nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Tak je to za námi, držel ještě někdo? Moc jsem si od toho nesliboval, ale překvapilo mě, že první dva týdny jsem měl celkem časté nutkání se napít. Zatímco poslední týden už prakticky vůbec. A teď je prvního, napít se můžu, ale nechce se mi...zajímavá změna.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já to měl přesně naopak. První tři tejdny mně chyběly spíš takový ty rituály, jako přijít domů, votevřít si v šest lahev vína a pak chvíli koukat spokojeně do zdi. S tím mně dost pomohlo nealko pivo, to se dalo. Ale poslední tejden sme už s paní lezli po zdi, chyběl nám prostě chlast. 29.2. (únor má pro mě vodjakživa 28 dní, na nějaký přestupný roky seru), tři minuty po půlnoci sme si dali panáka a byla to paráda. Kdybych to měl zhodnotit, tak mně to nic nepřineslo ani nevzalo, akorát, že 28 dní v kuse nepít jsem nezkoušel přesne 35 let.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...