warann Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 No uvidíme, zatím jsem to zvládl ;-). Nicméně jako obvykle do toho zasahujou jarky, tudíž týdenní pobyt na horách, a tam to po pravdě úplně nedávám. A ještě malej rejpanec - jestli tam máš Afri fakt Géčko, tak to s úplným klidem radši nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Hm, bohužel nic jiného na skladě nebylo, ale po patnácti km dupání lesem nelesem docela bodnul :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Ja uz zacinam lyzt po zdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Ráno jsem se vzbudil s kocovinou, a teď už jsem zase v hospodě...To je začátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 .... a 681 před vámi. Mnoho štěstí a pevných nervů ..... A jeste ten prestupnej rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Ráno jsem se vzbudil s kocovinou, a teď už jsem zase v hospodě...To je začátek...Nejhorší nemoc je přetržený pití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Ty jo, ja si nevsim ze uz je unor a dal si pet Taliskeru Tak snad pristi rok... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Chlapci odvahu. Dnešním dnem mi skončil suchej leden. jupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Kdo potřebuje suchej únor je úplně normální alkáč. My ostatní pijeme běžně celej rok, páč to máme pod kontolou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Sem mel suchej tricatej prvni leden, pote, co sem se vratil s nacelnikem z hor.Unor zas normalne mokrej a treba super je, ze prvni den vysel na sobotu a vlastne i kousek nedele :-)Jebat kazdej suchej den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Kdo potřebuje suchej únor je úplně normální alkáč. My ostatní pijeme běžně celej rok, páč to máme pod kontolou. a ty si neprej, abych tady na tebe zacal neco vytahovat, ty ?pod kontrolou? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Kamarád si dává celej únor bez kouření (doutníky) já bych dal i bez alkoholu, ale nechce se mi i když bych to určitě zvládl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Nejhorší nemoc je přetržený pití.Presne.. v tu ranu se rozjede odvykaci stav.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Sakra... jsem na to uplne zapomnel... no co, tak treba za rok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Presne.. v tu ranu se rozjede odvykaci stav.. ... navíc nechápu, že chce bejt někdo dobrovolně měsíc nemocnej :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Tak je to za námi, držel ještě někdo? Moc jsem si od toho nesliboval, ale překvapilo mě, že první dva týdny jsem měl celkem časté nutkání se napít. Zatímco poslední týden už prakticky vůbec. A teď je prvního, napít se můžu, ale nechce se mi...zajímavá změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Já to měl přesně naopak. První tři tejdny mně chyběly spíš takový ty rituály, jako přijít domů, votevřít si v šest lahev vína a pak chvíli koukat spokojeně do zdi. S tím mně dost pomohlo nealko pivo, to se dalo. Ale poslední tejden sme už s paní lezli po zdi, chyběl nám prostě chlast. 29.2. (únor má pro mě vodjakživa 28 dní, na nějaký přestupný roky seru), tři minuty po půlnoci sme si dali panáka a byla to paráda. Kdybych to měl zhodnotit, tak mně to nic nepřineslo ani nevzalo, akorát, že 28 dní v kuse nepít jsem nezkoušel přesne 35 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Já jsem z toho chytil virózu. Takže suším dál. Příští rok ani omylem, je to o zdravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se