marecenator Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Unor si davam bez chlastu, tabaku, kafe a masa (krome ryby) a od rana citim, ze letos to odhodlani neni tak pevne.. Zavru se doma, nikam nevylezu a to by mohlo pomoct
Milan156 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Začíná to spíš jako suchej humor než únor
wolfesh Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Taky jdu do toho. Už po několikáté. Ale tentokrát mám pocit, že to bude brždění ze stovky na nulu a bude to sakra těžké
warann Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 před 6 minutami, wolfesh napsal: Taky jdu do toho. Už po několikáté. Ale tentokrát mám pocit, že to bude brždění ze stovky na nulu a bude to sakra těžké Pěknej příměr. Takže do toho jdu s tím, že večer musím dopít zbytek Stouta ze včerejška. No a pak se uvidí, ale u víkendu máme sraz z vejšky na chatě v Jizerkách, tak nevím, nevím, přinejhorším si to protáhnu do března neb ten víkend asi podlehnu.
ismit Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 před 48 minutami, wolfesh napsal: Taky jdu do toho. Už po několikáté. Ale tentokrát mám pocit, že to bude brždění ze stovky na nulu a bude to sakra těžké tak to přeju hodně vůle. Já jsem se nikdy podobné akce ještě neúčastnil, ale v mém případě by to bylo brždění z 10tky... nevím, jeslti mi to za to stojí. Poslední pivo jsem měl asi v sobotu večer (jedno a jednoho panáka ze slušnosti po obědě). Dnes plánuju zahájit únor návštěvou hospody (asi po roce...?)
wolfesh Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 před 12 minutami, ismit napsal: tak to přeju hodně vůle. Já jsem se nikdy podobné akce ještě neúčastnil, ale v mém případě by to bylo brždění z 10tky... nevím, jeslti mi to za to stojí. Poslední pivo jsem měl asi v sobotu večer (jedno a jednoho panáka ze slušnosti po obědě). Dnes plánuju zahájit únor návštěvou hospody (asi po roce...?) Dík, věřím si Pokud nezavřou tělocvičny nebo tak něco… Dva roky home office holt nese své - člověk chce zajít vidět lidi a nejjednodušší je dát si k tomu pivko Tak teď holt nealko.
Pandera Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Já bych ten suchej únor teda taky zkusil. Prozatím...
Návštěvník Oplt Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Já ho začal už vloni 27.12. A zatím to jde.
gunman Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Já do toho nepůjdu. V pondělí chodím na štamtyš - 2-3 jedenáctky a občas někdo poručíme rum, tak 2 panáky za večer max. Tak 3x týdně si se ženou dáme po příchodu domů panáka slivovice. No a pak to víno...... když je klid, tak si v 8 večer otevřu červené/bílé/sekt a do půl desáté si užívám domácí pohodu. Klid je tak 4x týdně. Občas si řeknu, že si od pondělí do soboty nic nedám, i to dodržím, ale není to ono.
Murphy97 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Tak pro Tebe to fakt neni, kdyz pijes priblizne osmkrat v tydnu Rozumim ti...
Horhe Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 jsem si myslel, že vydržím od 2. ledna až do narozenin v březnu, ale jelikož jsem v pátek po 15,5 letech skončil v práci, tak jsem byl naplech v pátek i v sobotu, tak jedu znova od února.. a uvidíme..
mAra_ Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Tak já hlásím, že suchý únor trval přesně devatenáct hodin!
Milan156 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 mAra_: no však to doslova nejkratší měsíc
African Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 před 30 minutami, mAra_ napsal: Tak já hlásím, že suchý únor trval přesně devatenáct hodin! Tak to jsme dva
krutor Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Nebylo to zas tak hrozne, suchy leden je za mnou! Ale nebudu vam lhat, hodne pomohlo ze jsem sedel porad doma.
Bert Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 @African by měl ze mne radost. Nejenže jsem suchý únor ukončil rázně a rychle. Navíc však i stylově. Lahví ze Stellenbosche. Na zdraví!
Valderek Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 A do suchého února se započítávají i víkendy ?
African Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 před 22 minutami, Bert napsal: @African by měl ze mne radost. Nejenže jsem suchý únor ukončil rázně a rychle. Navíc však i stylově. Lahví ze Stellenbosche. Na zdraví! Děláš mi radost Jakmile si najdu čas pro absolvování famózní Garden route s řádným ukončením ve vinicích okolo Capu, ozvu se ti ...
exBURN Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Já dnes ukončil suchý leden krásně velkou sklenicí červeného Tak přeji hodně štěstí a pevnou vůli všem co budou následovat v únoru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se