Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky jdu do toho. Už po několikáté. Ale tentokrát mám pocit, že to bude brždění ze stovky na nulu a bude to sakra těžké :)

Odesláno
před 6 minutami, wolfesh napsal:

Taky jdu do toho. Už po několikáté. Ale tentokrát mám pocit, že to bude brždění ze stovky na nulu a bude to sakra těžké :)

Pěknej příměr. Takže do toho jdu s tím, že večer musím dopít zbytek Stouta ze včerejška. No a pak se uvidí, ale u víkendu máme sraz z vejšky na chatě v Jizerkách, tak nevím, nevím, přinejhorším si to protáhnu do března neb ten víkend asi podlehnu.

Odesláno
před 48 minutami, wolfesh napsal:

tak to přeju hodně vůle. 
Já jsem se nikdy podobné akce ještě neúčastnil, ale v mém případě by to bylo brždění z 10tky... nevím, jeslti mi to za to stojí. Poslední pivo jsem měl asi v sobotu večer (jedno a jednoho panáka ze slušnosti po obědě). 
Dnes plánuju zahájit únor návštěvou hospody (asi po roce...?)

Odesláno
před 12 minutami, ismit napsal:

tak to přeju hodně vůle. 
Já jsem se nikdy podobné akce ještě neúčastnil, ale v mém případě by to bylo brždění z 10tky... nevím, jeslti mi to za to stojí. Poslední pivo jsem měl asi v sobotu večer (jedno a jednoho panáka ze slušnosti po obědě). 
Dnes plánuju zahájit únor návštěvou hospody (asi po roce...?)

Dík, věřím si :) Pokud nezavřou tělocvičny nebo tak něco…

Dva roky home office holt nese své - člověk chce zajít vidět lidi a nejjednodušší je dát si k tomu pivko :D Tak teď holt nealko.

Odesláno

Já do toho nepůjdu.

V pondělí chodím na štamtyš - 2-3 jedenáctky a občas někdo poručíme rum, tak 2 panáky za večer max.

Tak 3x týdně si se ženou dáme po příchodu domů panáka slivovice.

No a pak to víno...... když je klid, tak si v 8 večer otevřu červené/bílé/sekt a do půl desáté si užívám domácí pohodu. Klid je tak 4x týdně.

Občas si řeknu, že si od pondělí do soboty nic nedám, i to dodržím, ale není to ono.

Odesláno

jsem si myslel, že vydržím od 2. ledna až do narozenin v březnu, ale jelikož jsem v pátek po 15,5 letech skončil v práci, tak jsem byl naplech v pátek i v sobotu, tak jedu znova od února.. a uvidíme..

Odesláno
před 22 minutami, Bert napsal:

@African by měl ze mne radost. Nejenže jsem suchý únor ukončil rázně a rychle. Navíc však i stylově. Lahví ze Stellenbosche. Na zdraví!

Děláš mi radost :guitar: Jakmile si najdu čas pro absolvování famózní Garden route s řádným ukončením ve vinicích okolo Capu, ozvu se ti ...:D

Odesláno

Já dnes ukončil suchý leden krásně velkou sklenicí červeného 🙂 Tak přeji hodně štěstí a pevnou vůli všem co budou následovat v únoru 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...