mAra_ Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Krásných čtrnáct důvodů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Tak jsem se nad tím zamyslel, a zjistil jsem , že hubnu od patnácti kdy jsem začal závodně boxovat.. A úspěšně! Začínal jsem na 72kg a dostal jsem to na 90kg :-DEdit: a je to už drahně dvacet roků...Já se nijak extra nesnažím, jen sem přestal žrát a začal jíst. Při mé váze to jde dolů samo. ( plán aspoň 20kg)Nejvíc se mi na tom líbí, kolik na.se.ru ženských, co dietí půlku života.Stejně tak sem praštil s kouřením, ze dne na den, bájo pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 To jako celý únor jenom suché víno a šáňo brut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 A suché martini... Tak suché, že na olivě musí být prach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Já mám silně vyvinutou slabou vůli, takže to jako každý rok nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Japan Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 ja piju tak malo, ze mam suchej skoro celej rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Já mám silně vyvinutou slabou vůli, takže to jako každý rok nedávám. Já si právě dávám domácí hruškovici, takže to asi taky nevyjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Chtěl jsem suchej únor, ale dneska to bylo v práci takový, že nedat si panáka až přijdu domů, tak bych musel začít po 7 letech zase kouřit. A to už mi přijde ten panák jako menší zlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Já si právě dávám domácí hruškovici, takže to asi taky nevyjde...Jak přijdu domů z práce, tak si ji dám taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Kdysi dááávno se mnou v kanclu seděl o dost mladší kolega, fajn kluk. Každý rok na jaře (nevím, jestli únor či březen, ale to je fuk) držel půst, celý měsíc, nejedl a pil jen vodu a čaj. Říkal, že mu to dělá moc dobře. Pracovali jsme spolu asi tři roky, pak jsem přešel jinam, vídal ho jen výjimečně a pak už vůbec. Asi po deseti letech jsem se doslechl, že se oběsil. Tož buďte opatrní, chlapci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marash Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Ja mam za sebou suchej leden (ma "tradici" hlavne v UK a mne to teda dava vetsi smysl na zacatku roku nez posunout az na unor, ale co...). Nejak jsem to proste chtel zkusit, ten konec roku a vlastne celej prosinec byl alkoholove narocnej (ale zas ze bych se oziral do komatu, to ne). Celkove mam pocit, ze krome toho hecu to vydrzet to bylo vlastne uplne k nicemu. Cekal jsem, co to se mnou udela, jestli se budu lip cejtit, spat, nejaky to kilo shodim (pravidelne sportuju, takze pohybu dostatek), budu podavat lepsi sportovni vykony atd. A nic, efekt nula oproti stavu, kdy se normalne od chlastu vube nedrzim zpatky. Takze nevim, jestli si to nekdy v budoucnu jeste zopakuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 tak mám takovej dojem, že už to taky nedám........Metaxa byla silnější.............sorry jako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Já moc nepiju všeobecně, tak zkusím mokrej únor. Včera sklenička červeného a dnes kapka porto. Snad ten měsíc dám, držte mi palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Ja zacal zodpovedne vcera ale pak sem si skocil na tri piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Já dal včera na srazu osm a jednoho ferneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Ja mam za sebou suchej leden (ma "tradici" hlavne v UK a mne to teda dava vetsi smysl na zacatku roku nez posunout az na unor, ale co...). Nejak jsem to proste chtel zkusit, ten konec roku a vlastne celej prosinec byl alkoholove narocnej (ale zas ze bych se oziral do komatu, to ne). Celkove mam pocit, ze krome toho hecu to vydrzet to bylo vlastne uplne k nicemu. Cekal jsem, co to se mnou udela, jestli se budu lip cejtit, spat, nejaky to kilo shodim (pravidelne sportuju, takze pohybu dostatek), budu podavat lepsi sportovni vykony atd. A nic, efekt nula oproti stavu, kdy se normalne od chlastu vube nedrzim zpatky. Takze nevim, jestli si to nekdy v budoucnu jeste zopakuju :-)Na me to teda vliv ma. Lepsi vykony ve fitku, psychika v praci a i shodim docela pneumaticku kolem bricha - na to je to pivo nejhorsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Včera a dneska jsem výjimečně nepil. Tedy akorát kloktám slivkou kvůli krku, plus jsem měl loka plzně a malého panáka whisky, ale to je na mé poměry "sucho". Tak uvidím, jestli zvládnu aspoň týden (tj. do neděle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Včera sem byl v hospodě, dal jsem si třetí pivo a říkám pingloj, že mám suchej únor. A von povídá: Tak to se docela držíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 tak trochu pit musis,kvuli ledvinam. se zanasej,kdyz toho uplne nechas. jsou na to vypracovany studie znalecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Tak uz jsem na to rezignoval (uz v sobotu)... pisu jen, abych vas nejak nestresoval. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se