Přejít na obsah

suchej unor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem se nad tím zamyslel, a zjistil jsem , že hubnu od patnácti kdy jsem začal závodně boxovat.. A úspěšně! Začínal jsem na 72kg a dostal jsem to na 90kg :-D

Edit: a je to už drahně dvacet roků...

Já se nijak extra nesnažím, jen sem přestal žrát a začal jíst. Při mé váze to jde dolů samo.  ( plán aspoň 20kg)

Nejvíc se mi na tom líbí, kolik na.se.ru ženských, co dietí půlku života.

Stejně tak sem praštil s kouřením, ze dne na den, bájo pocit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdysi dááávno se mnou v kanclu seděl o dost mladší kolega, fajn kluk. Každý rok na jaře (nevím, jestli únor či březen, ale to je fuk) držel půst, celý měsíc, nejedl a pil jen vodu a čaj. Říkal, že mu to dělá moc dobře. Pracovali jsme spolu asi tři roky, pak jsem přešel jinam, vídal ho jen výjimečně a pak už vůbec. Asi po deseti letech jsem se doslechl, že se oběsil. Tož buďte opatrní, chlapci... :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ja mam za sebou suchej leden (ma "tradici" hlavne v UK a mne to teda dava vetsi smysl na zacatku roku nez posunout az na unor, ale co...). Nejak jsem to proste chtel zkusit, ten konec roku a vlastne celej prosinec byl alkoholove narocnej (ale zas ze bych se oziral do komatu, to ne). Celkove mam pocit, ze krome toho hecu to vydrzet to bylo vlastne uplne k nicemu. Cekal jsem, co to se mnou udela, jestli se budu lip cejtit, spat, nejaky to kilo shodim (pravidelne sportuju, takze pohybu dostatek), budu podavat lepsi sportovni vykony atd. A nic, efekt nula oproti stavu, kdy se normalne od chlastu vube nedrzim zpatky. Takze nevim, jestli si to nekdy v budoucnu jeste zopakuju :-)

Odkaz ke komentáři

Ja mam za sebou suchej leden (ma "tradici" hlavne v UK a mne to teda dava vetsi smysl na zacatku roku nez posunout az na unor, ale co...). Nejak jsem to proste chtel zkusit, ten konec roku a vlastne celej prosinec byl alkoholove narocnej (ale zas ze bych se oziral do komatu, to ne). Celkove mam pocit, ze krome toho hecu to vydrzet to bylo vlastne uplne k nicemu. Cekal jsem, co to se mnou udela, jestli se budu lip cejtit, spat, nejaky to kilo shodim (pravidelne sportuju, takze pohybu dostatek), budu podavat lepsi sportovni vykony atd. A nic, efekt nula oproti stavu, kdy se normalne od chlastu vube nedrzim zpatky. Takze nevim, jestli si to nekdy v budoucnu jeste zopakuju :-)

Na me to teda vliv ma. Lepsi vykony ve fitku, psychika v praci a i shodim docela pneumaticku kolem bricha - na to je to pivo nejhorsi...

Odkaz ke komentáři

Včera a dneska jsem výjimečně nepil. Tedy akorát kloktám slivkou kvůli krku, plus jsem měl loka plzně a malého panáka whisky, ale to je na mé poměry "sucho". Tak uvidím, jestli zvládnu aspoň týden (tj. do neděle :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...