Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem sledoval aukci na e-bay, kam se vyšplhá cena za tento kousek. Vydraženo za 2.308,- EUR. Podle mě není cifr původní, ale - sice citlivě - dotištěný, ale třeba se pletu (bych řek že ne:) Se lidi úplně zbláznili? nebo tomu jen nerozumím? :)

post-37091-0-03549400-1554831270_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj tvořím teď takový nový content na YouTube ... jmenuje se to MYSTERY BOX.... a jde o to že já mám takový velký sklad (viz odkaz) a nevím co se v něm nachází :D ... no a tak točím videa jak se v něm probírám ... a samozřejmě je vše na prodej 

post-51456-0-60658600-1522094130_thumb.jpg

post-51456-0-26340900-1523389771_thumb.png

Odesláno
  V 10. 4. 2019 v 13:15, VintageLover napsal:

To je fakt úžasný Stevene, ale počítám, že tady s tím nikoho neohromíš. Rád bych se teda pletl, ale počítám, že tenhle content pro 13 letý puberťáky si tady základnu nenajde.

:lol2:  :lol2:  já myslím, že ani ty 13 letý puberťáky to zajímat nebude. 

Odesláno
  V 9. 4. 2019 v 17:37, ponorka9 napsal:

Tak jsem sledoval aukci na e-bay, kam se vyšplhá cena za tento kousek. Vydraženo za 2.308,- EUR. Podle mě není cifr původní, ale - sice citlivě - dotištěný, ale třeba se pletu (bych řek že ne:) Se lidi úplně zbláznili? nebo tomu jen nerozumím? :)

https://www.bukowskis.com/en/auctions/614/12-angelus-chronodato-tropical-dial-chronograph

Cifry byly pravděpodobně opět kámen úrazu, takže s tou domněnkou nebudeš možná daleko od pravdy. Spousta možností u děr od tlačítek a korunek, povolí těsnění a malér je na světě jak ve stroji, tak na cifru.

Odesláno (upraveno)
  V 10. 4. 2019 v 12:50, Steven Gash napsal:

Ahoj tvořím teď takový nový content na YouTube ... jmenuje se to MYSTERY BOX.... a jde o to že já mám takový velký sklad (viz odkaz) a nevím co se v něm nachází :D ... no a tak točím videa jak se v něm probírám ... a samozřejmě je vše na prodej 

Sry, jdi do hajzlu a nedělej tady z nás blbce. Kromě toho podobnou nabídkou a snahou upozornit na vlastní prodej porušuješ pravidla fóra.

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

Kde su tie casi,ked som si tlacil domov peraka zo stodoly za dve flase domaceho vina...A ano tlacil,lebo som bol este adolescent.To bolo radosti,ked na 4,5 voltovu baterku z otcovho tranzistora nakopol.A podme ho natret farbou co som nasiel doma.Inu nez zltu,sme doma nemali...Zalepit duse,premazat lanka,vycistit nadrz a karburator,naladit aspon zadnu(alebo prednu)brzdu a podme do ulic a davat pozor na auta s napisom VB...

Odesláno

Njn je to tak.... 

V 1996 roce mi děda dovezl kompletni Jawu 555 (byla kompletní, dokonce i originál barva) všechno nepotřebné jsem odřezal a vyhodil namontoval laděný výfuk, no a celou motorku natřel na černo štětcem. :-DDD

Odesláno

No ked si spomeniem kolko motoriek som vtedy sprznil(napr. stadion s22,pionier 20,cz 250 sport,perak 250,jawa 90,tatran 125,...) ,co boli v povodnom stave a dnes by som bol iny frajer na nich,tak mi je zle.No ale vtedy(80te roky) to boli len stare vraky pozabudane po stodolach a garazach.Pamatam si ako po vlastnej osi prisiel celkom zachovaly Tatraplan na Jarabinkovu(kovosrot v Ba) a hodili ho magnetom na haldu... Ja osobne som mal v polovici 90tych od byvalej Jednoty T603 a potom aj T613 a obe som rozflakal koli nedotacavosti.

A kedze sme na hodinkovom fore,kolko krasnych a dnes vzacnych vintaziek islo do popolnic po revolucii,ked neboli in a boli to len stare nezaujimave hodinky zo sociku...

Odesláno
  V 12. 4. 2019 v 17:54, guzmic napsal:

Njn je to tak.... 

V 1996 roce mi děda dovezl kompletni Jawu 555 (byla kompletní, dokonce i originál barva) všechno nepotřebné jsem odřezal a vyhodil namontoval laděný výfuk, no a celou motorku natřel na černo štětcem. :-DDD

555 byla moje první motorka. Jsem ji koupil za 1.500,- a za 1.500,- pak prodal. No a první auto bylo Š 110 eR. Tu jsem koupil za 4.500,- Origo chromované nárazníky, bombarďácké zrcátka Beskyd sport, tří ramenný opletený sportovní volant. Origo přední spoiler. Vše v originálu, žádný rádoby tuning. Pak jsem ji prodal borcům za 4.500,- a ti ji omotali dvakrát kolem stromu. Je to asi 18 let zpět. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...