Boudy Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Já, já se hlásím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Ale jo. To teda neznamena, ze manzelka obcas neni na zabiti... stejne jako ja . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Je tu někdo, kdo má šťastné manželství? Předem díky za naději.Já, manželství první a téměř třicet let OK, v poslední době snad ještě lepší než dříve. Ano, velice. Napodruhé to fakt vyšlo! Zná nás oba spousta kluků odsud a snad můžou potvrdit Jj, to svědectví můžu s klidným svědomím podepsat Upraveno 27. září 2017 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 To víš že tady jsou. I já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Já si vzal svoji první holku, jsme spolu 26 let a je to stále lepší a lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 ono hodne zalezi na uhlu pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Hned se cítím mnohem líp (není ironie) Díky vám. Občas si říkám, že moje holka je tupá jak tágo, nechce podnikat tripy apod.., ale potom zase, že od geopolitických, historických a podobných debat a šílených víkendů mám kamarády a přátele a že je dobře, že mi přítelkyně poskytuje "teplo domova", ale znáte to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Já si vzal svoji první holku, jsme spolu 26 let a je to stále lepší a lepší Kurna, to jsem snad psal ja, ne?I v tom avataru se poznavam, ted, po navratu ze zarizeni...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Tak to rád citam. Inak manželstvo je risk, kto nemá gule at honi dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Je tu někdo, kdo má šťastné manželství? Předem díky za naději.Já. Už 31 let a mojí ženu bych nevyměníl za všechny hodinky světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 niečo pre optimistov,len aby bolo jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Sněhuláku, už 34 let.... a v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Nemuzu si stezovat, jak rikaj Severokorejci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Některý ženský jsou všechny stejný... Předevčírem 1./19 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Kluci, přeju Vám, aby to vydrželo. Já si po 11 letech manželství (plus 3 roky předtím) a dvou dětech ještě v květnu myslel totéž. Rána přišla "ze dne na den". Kdyby mi den předtím někdo řekl, co se stane, tak se směju na celý kolo. A ani ne 3 měsíce poté je konec. Buďte ve střehu a mluvte s nima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Manželství je každodenní práce a investice. Stojí nás to všechno, ale všechno a mnohem více získáme ... tomuto věřím a to žiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 0:27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Je tu někdo, kdo má šťastné manželství? Předem díky za naději.Tak jak vidíš tak je , my to doma táhnem 26. rok.Je to kolikrát boj, ale aspoň to není nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Hele někdy se prostě stane, že to nevyjde. Pokud je člověk s protějškem schopný se nějak rozumně domluvit není to zase taková tragédie řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) 38 let. A pořád se mám co učit. Upraveno 29. září 2017 uživatelem Klokan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se