Hasňa Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Dneska v zácpách, kolonách, uzavírkách a úsekovém měření je to skoro jedno. Jestli nejsi obchoďák s 50k km ročně. Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Hasňa
exBURN Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Taky pravda. Jsem si na turbo zvyknul no, tak se bojím být bez něj. Ale ušetřené peníze a spolehlivost mě hodně svádí k té 1,6
Lion Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Kolik toho najedeš? Uz to mam... Na 10-15k bych vzal i to turbo... Pojede lip a i tech 200k udělá... Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Lion
eskimak Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Vectra je 20 let starý autoJa měl uz insignii 4x4 minule generace a byl jsem spokojen, uniformy nesnáším nenosím redwing, barbour a proto mam averzi na passata:)Ted stále váhám 210ps u Opelu nebo 245 u Vw...No ked si bol spokojny s minulou generaciiu Insignie tak cokolvek ine bude pre Teba rajska hudba.O novej insignii neviem nic ale v strednej triede nepoznam nic horsie ako predchadzajuca Insignia.
vwtyp11 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Super, někdo kdo ma vlastní zkušenost, cos měl ty za model a jakej si s insignii měl nájezd?
eskimak Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Super, někdo kdo ma vlastní zkušenost, cos měl ty za model a jakej si s insignii měl nájezd?Jazdil som s dvoma motorizaciami, 1.7 diesel a 2.8 benzin 4x4. S tym prvym dostatocne vela aby som zistil ze je to tazka nemotorna krava, so zlou ergonomiou a mizernym miestom vnutri. Ak tam clovek presadol z Astry tak to samozrejme posobilo dobre, ak z Mondea tak uz moc nie.A to co mi na tom aute vadilo nebol motor, ako pisem vyssie.
Bells Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Taky pravda. Jsem si na turbo zvyknul no, tak se bojím být bez něj. Ale ušetřené peníze a spolehlivost mě hodně svádí k té 1,6 Jestli máš možnost výběru mezi klasickou atmosférou a TSI, tak bych šel jednoznačně do klasiky. Ono to s tím turbem stejně o moc líp nepojede, možná tak pocitově, že zabírá dřív, ale když bereš atmosféru takovou, jaká je a budeš jí držet v otáčkách, tak pojede líp, protože tam kde TSI pomalu končí, se atmosféra teprve "rozehřívá".Btw: Můžeš tu atmošku nechat i lehce čipnout a budeš výkonově výš, aniž bys dělal nějaký extra zásah a mrvil tím motor a ani v peněžence to nebude kdo ví jaký vich, rozhodně méně, něž kolik bys zaplatil navíc za TSI.
exBURN Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Já žil vždy v tom, že atmo motory moc čipovat nendou
Frostie Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Já žil vždy v tom, že atmo motory moc čipovat nendouProč by nešly? Filtry, svíčky, komprese (snížená hlava) - dá se toho udělat dost. Jen je pravda, že nárůst není takový, jako u načipovaného TD (který, jak jistě víš, se záměrně podčipovává, aby pak mohl jeden motor existovat v 5 různých variantách - daně, cena...)
exBURN Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Já chci nové auto. Tak hlavu brousit nebudu
Frostie Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Já chci nové auto. Tak hlavu brousit nebuduco bys brousil. Pořídíš sníženou...Ale dá se to udělat i bez větších mechanických zásahů - filtry, svíčky
Bells Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Viz Frostie, i atmosféra se čipovat dá, ale nesmíš od toho čekat zázraky. Zázraky se tedy nedějí ani u přeplňovaných, ale je to znát víc. Každopádně čip u atmosféry něco málo přidá a především pozmění charakteristiku, takže bude zabírat pružněji + pak můžeš samozřejmě měnit i další části, asi tou nejjednodušší je filtr. Samozřejmě nemluvím o žádném rapidním nárůstu, ale něco to přidá a za relativně malý peníz a hnát z 1.6 kdo ví co ani nemá smysl, to bys ten motor oddělal, ale lehce si pomoct můžeš Kdysi jsem měl s takovými drobnými úpravami Focuse s 1.6 a znát to bylo.
exBURN Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Tak já bych nečekal zázraky. Popravdě posunouz krouťák trochu níž by stačilo, ať to nemusím točit až do 5 tisíc
wave ceptor Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Jakkoliv upravovat tu atmosféru 1,6 je holý nesmysl.
Bells Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Tak já bych nečekal zázraky. Popravdě posunouz krouťák trochu níž by stačilo, ať to nemusím točit až do 5 tisíc On se ten krouťák vysloveně neposune, ale zlepší se reakce na plyn + něco málo přidá. Každopádně netočit atmosféru je trošku škoda, 5tis. je prd To je vlastnost, která mi u TSI vadí, točit jí nad 5tis. už ani nemá cenu, protože stejně moc nezabírá, funguje jak diesel s trošku větším rozsahem, laicky řečeno.Každopádně pokud motor točit nechceš, tak by právě tobě asi to TSI vyhovovalo víc, když tak nad tím přemýšlím. Edit: wave ceptor - proč nesmysl? žádná narážka, jen se ptám, protože jsem 1.6 upravenou měl a rozdíl tam byl znatelný Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Bells
exBURN Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Točit motor mi nevadí, ale vše má meze. Dřívější atmosféry byly fajn jelikož zabíraly krásně od volnoběhu a gradovaly do omezovače. Dnes ale díky Euro 6 jsou dole docela umrtvené a nahoře nekultivované. Ten renault je ještě celkem good. Být to aspoň 1,8 tak neřeším ale ta 1,6 a s klimou bude v kopcích docela lenivá. Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem exBURN
Bells Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Aha, tak jestli jsou nynější atmosféry přiškrcené, tak asi chápu. Pravdou je, že já tu 1.6 měl ve Focusu první generace, což už je pěkně dlouho. Pak už jsem měl jiné motorizace a několik posledních let už jen TSI (bohužel ). Zrovna 1.2 TSI dvakrát v koncernu a moc nevím, co k tomu říct no, prostě 1.2 Z bodu A do bodu B tě to odveze, závodník, předjet se ti podaří, ale projev nic moc a to i zvukově, to mi přišlo obzvlášť jako utrpení v jakýchkoliv otáčkách.Ale co no, holt doba je taková a pro nás ne až tak majetné moc na výběr není, pokud chceme novější auto, sám jsem se v tom patlal víc než dost a do TSI se mi strašně nechtělo, ale nakonec jsem povolil.
koroner Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Jazdil som s dvoma motorizaciami, 1.7 diesel a 2.8 benzin 4x4. S tym prvym dostatocne vela aby som zistil ze je to tazka nemotorna krava, so zlou ergonomiou a mizernym miestom vnutri. Ak tam clovek presadol z Astry tak to samozrejme posobilo dobre, ak z Mondea tak uz moc nie.A to co mi na tom aute vadilo nebol motor, ako pisem vyssie.Presednul jsem po 30tis z mondea MK 5 do insignie 2016 myslím 1.7 100 kW. Myslím, že biturbo a vůbec si nemyslím že to je špatný auto. Agilní motor a hodně tvrdý podvozek. Prostě sportovní kombi. Rozhodně lepší než passat těchto let kdyz porovnání cenu. V něm se cejtim tedy hůř než v mondeu.
M3maniac Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Jakkoliv upravovat tu atmosféru 1,6 je holý nesmysl.Nech je snižovat hlavu, dávat ostrou vačku a čipovat rencka :-) aspoň bude prdel :-)))) Nechápu , kde lidi berou tuhle fantazii .....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se