Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Je to vw group. mazanie zaznamov z historie asi bude oblubena disciplina :)

Tieto debaty kolenovrti vs hedonisti mi pripominaju osuchany vtip o starom nefajciarovi ako peruje mladeho fajciara, ze keby prestal fajcit, o 25 rokov si za usetrene prachy moze kupit porsche. Hulic mu hovori tak pod, prevezies ma. Mudrlant nechapavo pozera a hulic si zapali a hovori "no v tom tvojom porsche.."

Proste aby som citoval klasika, minat je zdrave. Cim viac minas, tym viac zarabas :)

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My pravdu. Ta paměť má limit, dokonce si myslím, že je to dřív, než 10 tis km.

Má to dvě podmínky, buď 9999 km nebo 99,9 hodiny jízdy (bohužel ten čas nastává u většiny o dost dříve...). Co nastane dříve vynuluje měřič dlouhodobé spotřeby u škodovek (pokud nejezdíte 100% dálnice, tak čas nastane vždy dříve). Mám už 5 škodovku a fungovalo mi to u všech stejně...

Odkaz ke komentáři

Já se ještě vrátím k té spotřebě - taky mám "sportovního kombíka" a žere mi to v průměru skoro 11 litrů. Na druhou stranu, když jedu s dětma někam dál, tak umí jet i za 8 a to vždycky potěší. Ani ne tak kvůli korunkám, ale kvůli dojezdu.

Odkaz ke komentáři

Jinak k tematu spotreby... Ted sem dost jezdil v subaru XV - dvoulitr benal atmosfera(150k) s CVT. A prisaham ze jestli se jeste nekdo zepta proc to zere tolik, ze jim oktavka zere min, tak budu asi vrazdit :)

Ja mam Forestera (ten samy motor, ale v manualu) a kdyz s tim jezdim do prace a z prace, tak jsem v tom za deset a pul, jen to hvizdne. Jak s tim jedeme nekam dal, tak se dostanu nejmin na osm celych osm - a to je pro me svatek :)

A kdyz ridi zena, je spotreba o litr mensi - asi nejaka dyskriminacija, nebo co :)

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Kluci, já už na spotřebu kašlu. Mám teď v Supu benzínovou 1.8 a i když jsem se toho hodně bál, tak si teď vrním blahem. Oproti naftě krásně tichý, kultivovaný a krásně se nechá vytočit. Nm tomu někdy můžou chybět, ale jsem spokojenej a za koncernovej 2.0 TDi 110 kW bych už neměnil. 

Odkaz ke komentáři

Ja mam Forestera (ten samy motor, ale v manualu) a kdyz s tim jezdim do prace a z prace, tak jsem v tom za deset a pul, jen to hvizdne. Jak s tim jedeme nekam dal, tak se dostanu nejmin na osm celych osm - a to je pro me svatek :)

A kdyz ridi zena, je spotreba o litr mensi - asi nejaka dyskriminacija, nebo co :)

To je dobrý, já se nedostanu v XT pod 10, dlouhodobou mám lehce pod 13 a tedkonc jsem tocil 2x800km do Rakouska a zpet a byl jsem v tom za 14,5. Ta 100 tam na dalnici tomu nijak vyrazne nepomohla... ;) na fotku bohuzel jeste cekam... ;( snad bude jenom jedna... jinak na to co to papa kaslu, je to lepci jak chodit pesky :)

Odkaz ke komentáři

To je dobrý, já se nedostanu v XT pod 10, dlouhodobou mám lehce pod 13 a tedkonc jsem tocil 2x800km do Rakouska a zpet a byl jsem v tom za 14,5. Ta 100 tam na dalnici tomu nijak vyrazne nepomohla... ;) na fotku bohuzel jeste cekam... ;( snad bude jenom jedna... jinak na to co to papa kaslu, je to lepci jak chodit pesky :)

Neni to nejak moc? Automat/manual?

Odkaz ke komentáři

A já jsem myslel že mých 11.7 (s 2.5 XT AT) je nad průměrem. :-)
Odkaz ke komentáři

Pěkně, taky jsem se rozhodl nechat si tuhle sedmu do 1.000.000 km a zatím co jsem měl radost z páteční výměny kotoučů a oleje tak mi jeden panelákovej pí...s nacouval do auta dodávkou od české pošty a v klidu ujel.... A já kokot jsem mu to ještě ráno umyl. Měl smůlu, paní blažková ho viděla a zapsala si číslo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...