skalis Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Diky. Koukal jsem na Verso a daji se sehnat skoro novy. https://www.tipcars.com/toyota-verso/mpv/benzin/toyota-verso-1-8-valvematic-active-trend-m-12156832.htmlhttps://www.tipcars.com/toyota-verso/mpv/benzin/toyota-verso-1-6-vvti-7-mist-kamera-tempoma-13373907.html
shaggy Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 https://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/galaxy/17907873?goFrom=list https://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/galaxy/17948814?goFrom=listTen motor v tom velkom maxe sa bude velmi trapit. A vodic tiez. S plnym autom ledva vyjdes vacsi kopcek. Viem o com hovorím, mam ho v mondeu... Sent via IPoAC
DavidLC Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) To už je myslím trochu mimo. Je jich v Evropě asi padesát, všechno 20 let staré a všechno hodně přes 200k km. Chápu tvou lásku k Toyotám, ale tohle je už trochu přitažené za vlasy i kdyby to ve své době bylo super auto.Láska, spíš fanatismus :-)))Jo, jak píšeš je to staré a najeto, ale s Galaxy, Sharanem a pod. se to nedá srovnat. Fakt. Měl jsem, nebo jezdil snad všechny pdobné auta. Možná Espace snese srovnání, ale to je víc dobrodružství :-) Previe je pohodlná, prostorná a nesere se. Jede to spíš napohodu. Bohužel 3.0 je jen Jpn. Ale to se musí zkusit a najít pro a proti, což nemusí každého bavit. Takže chápu tvůj pohled ;-) K tomu Versu jen můj poznatek (naši ho mají v 1.8 b.) Lépe jede automat, než manuál. Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem DavidLC
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Mě se líbila i Previa jednička, ale roky letí.
DavidLC Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Mě se líbila i Previa jednička, ale roky letí. Joo jednička tomu dala směr, v té jsme dali Francii lyže na zátah a byl jsem freš. Nožná to je taky tím, že to je 25 let z5 :-)))
TLD Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 David, ja bych bral pro rodinu Siennu a nesl bych i Venzu
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Sedona, Odyssey, skvělé koráby, které jsou nám zapovězeny.
Vladar91 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Chrysler Pacifica ma vysavac. Nejak si to nedokazu predstavit
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Ja myslel je vysavač má Odyssey, ale to je jedno. Tyhle auta jsou přesně to, co by se mi líbilo. Ale bohužel. Navíc ta Sedona byla vyhlášena snad jako nejméně poruchové auto v rámci záruky vůbec.
DavidLC Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) David, ja bych bral pro rodinu Siennu a nesl bych i Venzu Venza je parádní, takovej Velsatis od Toyky :-)) Ale neměl jsem tu možnost :-/Já měl Lancii Voyager (Dodge, Chrysler, vše stejný na pár detailů), rozměrově jako Sienna a ono je to fakt spíš na cestování. Na couračky, moje ježdění, skoro velký. Previe měla skoro stejný vnitřní prostor a přitom praktičtější jízda. Vše jen můj pohled a pocity... Já děti a psy nacpu do babičky taky a dobrý ;-) Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem DavidLC
sibirnaya Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Ja mam rad tyhle dvoubarevny trans sporty.. http://www.sauto.cz/osobni/detail/chevrolet-trans-sport/trans-sport/17558956
cali Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 A nezvazoval si aj mensie dodavky? Ja som onehda kupil po haluzi Mastra a to uz je teda trochu overkill, ale zase sa to ukazalo presierave, bo teraz sa tam dozadu vojdu pohodlne dva kociare vedla seba uplne bez skladania. Pravda potreba "subehu" dvoch kociarov nepotrva asi moc dlho, ale svoje kuzlo to rozhodne ma moct tam cokolvek narvat len tak a nestarat sa. Az sa zbavim kociarov uplne, takmer urcite pojdem do toho najmensieho traffica L1H1. Kuzlo "modernej" (radicka na palubke) dodavky je okrem ineho aj v tom, ze na zemi vedla sofera je len podlaha a ak tam narves dopredu len dve sedacky (namiesto lavice) vznikne luxusna ulicka, kadial mozes bez nutnosti opustenia vozidla prechadzat dozadu umravnovat ratolesti, spolujazdec v nudzovych pripadoch aj za jazdy
skalis Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Manzelka dodavku odmitla . Behem tydne s autem bude jezdit hodne ona.
TLD Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 skalis, jen takovej tip...nech ji nekde zkusit tu ,,dodavku´´ ridit...jako ,,soccer mama car´´ to neni spatne, super manipulace s detma a prislusenstvim, soupacky pecka vec...kamaradova pani mela stejnej nazor a uz ma druhe viano...ono jak je to krabicoidni a prosklene, tak se ji s tim pekne jezdi, dobre vidi, nemusi odhadovat delku haubny a kufru....
skalis Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Dodavky maji jeste jeden problem - naftu. Typickej scenar ve vsedni den je start, skolka 1 km, skola 4 km, zpatky domu 3 km. Diesel by trpel.
honza71 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Manzelka dodavku odmitla . Behem tydne s autem bude jezdit hodne ona.Co jsem z tvych prispevku na Chmagu pochopil, mas svou zenu hodne rad, ale sakra uplne vsechno ty zensky preci ovlivnovat nemuzou !
xvoloda Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Ja resil to samy a dopadlo na c4 grand picasso. Toyota verso je uvnitr na tri sedacky mala, stejne tak kufr neni uplne neco extra. Pokud to ma byt proti octe posun dopredu, nepomuzes si. Ten citron neni satnwj, ale ridicsky uzasny auto to neni, dneska bych asi prihodil par kc a hledal smax/galaxy.
TLD Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Skalis, jj, chapu tak to je jasne... S takovym scenarem by nafta dlouho neslouzila... A co nejake SUV? Treba Honda crv v benzinu? Ale nevim, zda se vlezou tri sedaky...
honza71 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) Tady je to tema celkem slusne rozebrany http://www.uamk.cz/bezpecnost/13-besip/1931-tri-detske-sedacky-vedle-sebe Nevim, jak se jim u Fordu povedlo zapomenout na Galaxy, ale zadnej z tehle "testu" neni dokonalej, ze Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem honza71
Liqid Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) Kup éčko, dvě dáš do kufru, třetí na zadní a na čtvrtý si po sklopení sedadel v tom můžeš zadělat Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem Liqid
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se