wawrik Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Aké zimáky mám kúpiť na SUV? Skôr na snehovú brečku a ľad, hlbší alebo súvislejší sneh len málo. Ale podstatný je vysoký nábeh, tie Dunlopy vraj dosť rýchlo ubúdajú. Na výber mám z týchto, všetky sú za +/- rovnakú cenu, v rozmere 235/60R18: - Nokian WR SUV4- Conti WinterContact TS850 P SUV FR- Dunlop Wintersport 5 SUV- Michelin Pilot Aplin 5 SUV FR- Pirelli Scorpion Winter
bedan Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Aké zimáky mám kúpiť na SUV? Skôr na snehovú brečku a ľad, hlbší alebo súvislejší sneh len málo. Ale podstatný je vysoký nábeh, tie Dunlopy vraj dosť rýchlo ubúdajú. Na výber mám z týchto, všetky sú za +/- rovnakú cenu, v rozmere 235/60R18: - Nokian WR SUV4- Conti WinterContact TS850 P SUV FR- Dunlop Wintersport 5 SUV- Michelin Pilot Aplin 5 SUV FR- Pirelli Scorpion WinterJá mám, co se životnosti týká, dlouhodobé dobré zkušenosti s Michelinama. Většinou v testech končí do pátého místa, často líp.
DavidLC Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Za sebe Dunlop nebo Pirelli, pak šípy (Nokian, Conti) a Michelin? Ty Dunlopy (podobný vzorek, jsem měl a pecka).
Hasňa Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 S kamarádem jsme loni oba na dve Subaru koupili po pročtení testů a zhodnocení u Good Year UltraGrip.
African Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Aké zimáky mám kúpiť na SUV? Skôr na snehovú brečku a ľad, hlbší alebo súvislejší sneh len málo. Ale podstatný je vysoký nábeh, tie Dunlopy vraj dosť rýchlo ubúdajú. Na výber mám z týchto, všetky sú za +/- rovnakú cenu, v rozmere 235/60R18: - Nokian WR SUV4- Conti WinterContact TS850 P SUV FR- Dunlop Wintersport 5 SUV- Michelin Pilot Aplin 5 SUV FR- Pirelli Scorpion WinterJsi nakonec koupil tu Alfu?
DavidLC Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 S kamarádem jsme loni oba na dve Subaru koupili po pročtení testů a zhodnocení u Good Year UltraGrip.Jo, ty by se mi taky líbily, vzorem podobné těm prvním dvěma.
honza71 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 (upraveno) S kamarádem jsme loni oba na dve Subaru koupili po pročtení testů a zhodnocení u Good Year UltraGrip.Dtto. Teda nebylo to na Subaru a bylo to bez toho kamarada Upraveno 24. října 2018 uživatelem honza71
Pavelpu27 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Každej ti poradí jinak. Já s Nokianama nebyl spokojenej, po dvou sezonách ztvrdly a nedaly se použít. Podobně Pirelli. Dunlop super záběr na sněhu, ale na suchu hlučnější a na mokru průměr. Continentaly mám teď podruhé za sebou a maximální spokojenost. Ale vše na normálním osobáku, nemám SUV.
wawrik Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Za sebe Dunlop nebo Pirelli, pak šípy (Nokian, Conti) a Michelin? Ty Dunlopy (podobný vzorek, jsem měl a pecka).Ako dlho ti tie Dunlopy v porovnaní s inými vydržali? Jsi nakonec koupil tu Alfu?Jo.
African Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Krásný auto, dej časem vědět jak jsi spokojený :-)
wawrik Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Dám, dám... Teraz - kým príde moja - jazdím s predvádzačkami, tri rôzne motory, dokopy už asi 2000 km, a s tými som spokojný veľmi. Čudujem sa, že sa tu na fóre tie autá nespomínajú viac, je to čisté šoférske auto. Radosť jazdiť. Upraveno 24. října 2018 uživatelem wawrik
Hasňa Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Dtto. Teda nebylo to na Subaru a bylo to bez toho kamarada A nebyly to Good Year....
honza71 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 A nebyly to Good Year....Tvl, sem uplne znejistel Uf, byly ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Ako dlho ti tie Dunlopy v porovnaní s inými vydržali? Jo.Nevím přesně, dostal jsem sadu k autu (no byl to Espace ) a ještě 3 sezony jezdily, 30 tis za rok. Že by mizely mi prostě nepřipadalo. Mě přijde ten vzorek dobrý, vyhází ten bordel docela rychle. Na Priusu mám Good Year stejnýho "střihu" a maká to. Na LC mám Nokian (bohužel v tom rozměru není moc výběr) a s tím že kupuju to "NEJ" a tak nějak nevím, párkrát to na mě blikalo a nezdálo se mi že bych jel jako prase.....
Harwey Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 @Ivan: vybral kolega nieco? Ci je to este v procese?
skalis Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2018 Zatim jen teoreticka otazka: jak jsou na tom se spolehlivosti Volva? A nemate nekdo zkusenost s XC70? Se tretim ditetem je stavajici O2 dost natesno, tak premyslim o upgradu a zamiloval jsem se do XC70 T6 . Nemam teda zatim predstavu o sirce zadnich sedadel vs. autosedacky, ani jestli volvacky konvertovatelny zadni sedaky maji vsechny modely, zatim sonduju pocatecni informace. O spotrebe tohohle motoru vim, servisni naklady by me taky zajimaly, s oktavkou jezdim do autorizovanyho servisu i po zaruce... Diky.
jankoxxx Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2018 JJ, XC70 by sa mi tiez pacil a T6
miramax Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2018 Zatim jen teoreticka otazka: jak jsou na tom se spolehlivosti Volva? A nemate nekdo zkusenost s XC70? Se tretim ditetem je stavajici O2 dost natesno, tak premyslim o upgradu a zamiloval jsem se do XC70 T6 . Nemam teda zatim predstavu o sirce zadnich sedadel vs. autosedacky, ani jestli volvacky konvertovatelny zadni sedaky maji vsechny modely, zatim sonduju pocatecni informace. O spotrebe tohohle motoru vim, servisni naklady by me taky zajimaly, s oktavkou jezdim do autorizovanyho servisu i po zaruce... Diky.Tři dětské sedačky i s opěráky se tam nevejdou. Bohužel se nevejdou prakticky nikam, pokud mají být plnohodnotně bezpečné...Řešení je jedině mpv typů touran, sharan, ford galaxy, s max apod... Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk
Maxel Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2018 Je to tak, XC70 tři sedačky nepojme. Dokonce snad ani větší XC90.Sice starší článek, ale bude aktuální i dnes: http://www.auto.cz/detske-autosedacky-hledame-rodinneho-krale-ktery-zvladne-3-deti-vzadu-72569
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se