Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aké zimáky mám kúpiť na SUV? Skôr na snehovú brečku a ľad, hlbší alebo súvislejší sneh len málo. Ale podstatný je vysoký nábeh, tie Dunlopy vraj dosť rýchlo ubúdajú. Na výber mám z týchto, všetky sú za +/- rovnakú cenu, v rozmere 235/60R18:

- Nokian WR SUV4

- Conti WinterContact TS850 P SUV FR

- Dunlop Wintersport 5 SUV

- Michelin Pilot Aplin 5 SUV FR

- Pirelli Scorpion Winter

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Aké zimáky mám kúpiť na SUV? Skôr na snehovú brečku a ľad, hlbší alebo súvislejší sneh len málo. Ale podstatný je vysoký nábeh, tie Dunlopy vraj dosť rýchlo ubúdajú. Na výber mám z týchto, všetky sú za +/- rovnakú cenu, v rozmere 235/60R18:

- Nokian WR SUV4

Já mám, co se životnosti týká, dlouhodobé dobré zkušenosti s Michelinama. Většinou v testech končí do pátého místa, často líp.

Odesláno

- Nokian WR SUV4

Jsi nakonec koupil tu Alfu?

Odesláno

S kamarádem jsme loni oba na dve Subaru koupili po pročtení testů a zhodnocení u Good Year UltraGrip.

Jo, ty by se mi taky líbily, vzorem podobné těm prvním dvěma.
Odesláno (upraveno)

S kamarádem jsme loni oba na dve Subaru koupili po pročtení testů a zhodnocení u Good Year UltraGrip.

Dtto. Teda nebylo to na Subaru a bylo to bez toho kamarada :)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Každej ti poradí jinak. Já s Nokianama nebyl spokojenej, po dvou sezonách ztvrdly a nedaly se použít. Podobně Pirelli. Dunlop super záběr na sněhu, ale na suchu hlučnější a na mokru průměr. Continentaly mám teď podruhé za sebou a maximální spokojenost. Ale vše na normálním osobáku, nemám SUV.

Odesláno

Za sebe Dunlop nebo Pirelli, pak šípy (Nokian, Conti) a Michelin?  Ty Dunlopy (podobný vzorek, jsem měl a pecka).

Ako dlho ti tie Dunlopy v porovnaní s inými vydržali?

Jsi nakonec koupil tu Alfu?

Jo.

Odesláno (upraveno)

Dám, dám... Teraz - kým príde moja - jazdím s predvádzačkami, tri rôzne motory, dokopy už asi 2000 km, a s tými som spokojný veľmi. Čudujem sa, že sa tu na fóre tie autá nespomínajú viac, je to čisté šoférske auto. Radosť jazdiť.

Upraveno uživatelem wawrik
Odesláno

Ako dlho ti tie Dunlopy v porovnaní s inými vydržali?

Jo.

Nevím přesně, dostal jsem sadu k autu (no byl to Espace :)) a ještě 3 sezony jezdily, 30 tis za rok. Že by mizely mi prostě nepřipadalo. Mě přijde ten vzorek dobrý, vyhází ten bordel docela rychle. Na Priusu mám Good Year stejnýho "střihu" a maká to. Na LC mám Nokian (bohužel v tom rozměru není moc výběr) a s tím že kupuju to "NEJ" a tak nějak nevím, párkrát to na mě blikalo a nezdálo se mi že bych jel jako prase.....

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zatim jen teoreticka otazka: jak jsou na tom se spolehlivosti Volva? A nemate nekdo zkusenost s XC70? Se tretim ditetem je stavajici O2 dost natesno, tak premyslim o upgradu a zamiloval jsem se do XC70 T6 :). Nemam teda zatim predstavu o sirce zadnich sedadel vs. autosedacky, ani jestli volvacky konvertovatelny zadni sedaky maji vsechny modely, zatim sonduju pocatecni informace. O spotrebe tohohle motoru vim, servisni naklady by me taky zajimaly, s oktavkou jezdim do autorizovanyho servisu i po zaruce... Diky.

Odesláno

Zatim jen teoreticka otazka: jak jsou na tom se spolehlivosti Volva? A nemate nekdo zkusenost s XC70? Se tretim ditetem je stavajici O2 dost natesno, tak premyslim o upgradu a zamiloval jsem se do XC70 T6 :). Nemam teda zatim predstavu o sirce zadnich sedadel vs. autosedacky, ani jestli volvacky konvertovatelny zadni sedaky maji vsechny modely, zatim sonduju pocatecni informace. O spotrebe tohohle motoru vim, servisni naklady by me taky zajimaly, s oktavkou jezdim do autorizovanyho servisu i po zaruce... Diky.

Tři dětské sedačky i s opěráky se tam nevejdou. Bohužel se nevejdou prakticky nikam, pokud mají být plnohodnotně bezpečné...

Řešení je jedině mpv typů touran, sharan, ford galaxy, s max apod...

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...