Pozorovatel Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Denně to nejezdím, ale třeba konec roku byl takový, že jsem poslední dva měsíce spal doma v podstatě jenom o víkendu, abych to všechno objel a popřál hezké svátky. Je to dost o situaci, kdy týden dva jezdím kolem komína a pak se objeví delší trip (veletrh, event, workshop, team building, nebo prostě návštěvy zákazníků). Plán mám teď takový, že v prvním kole se pokusím o hybrid, pokud to neprojde, tak prodloužit stávající a to elektro bude prostě poslední možnost. Příští týden si nechám udělat kalkulace a pošlu to ke schválení na headquarters. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Ještě máš jednu možnost, dáš výpověď a najdeš si práci se spalovákem 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna @Josef01 to je taky řešení Pro zajímavost dnešní cesta z Děčína do Ostravy okolo Hradce Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 21 hodinami, Johanes napsal: Promiňte, že se vám pletu do diskuze, jenom jsem chtěl poděkovat za rady tady ve vlákně,kde jsem se v říjnu radil,jestli Jeep Wrangler,nebo Toyota Landcruiser. Děkuji,vyhrál to lanďák a zatím teda velká radost. Byl to sice vánoční dárek pro manželku,ale po dvou týdnech ježdění o něj asi bude trochu boj.Mega pohodlný auto,který vás ještě navíc nenechá ve štychu,což jsme se hned přesvědčili v neděli při cestě na Klínovec,kdy byli zablokavané hlavní taky a vzali jsme to lesem. Doufám,že aspoň deset let bude v rodině. Mějte se a přeji stejně šťastnou ruku při výběru. Ještě doplním,že se jedná o rok 2019 prosinec,první majitel,ČR,serviska,134K najeto Fešák! Tenhle Lanďák je za mě nejhezčí model. Gratuluju. Až budu velkej, tak bych ho chtěl taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Strocek, to teda neni Johanes,parada. At slouzi a dela jen radost. Ze zkusenosti si troufam rict,ze budes spokojenej a deset let neni nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 1 hodinou, Pozorovatel napsal: @Josef01 to je taky řešení Pro zajímavost dnešní cesta z Děčína do Ostravy okolo Hradce Tak tohle by nedal ani vlak, to byla asi jízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Na pohodu Cca 2/3 trasy jsou po dálnici, takže to není tak hrozné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna (upraveno) Asi v zimě jo při 150 km/h, běžně jezdím Praha-Brno tak 3 hodiny, protože každých 20km stojím (kolony) Upraveno 8. ledna uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Ostrava - Brno - Praha se dá za 3,5h a není nutné nějak výrazně překračovat rychlost. Ale už jsem to jel i skoro 5h. Záleží na situaci a na tom, jak je to zasekané v Brně Brno je peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna @Strocek Díky,taky se mi líbí nejvíc,ten novej neni špatnej,ale na mě už moooc elektrickej. @TLD Díky, snad máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna V pátek jdeme pro Toyotu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna To je ta toyota, co neni toyota, ale vlastne fiat? Tak snad s ni nebudou starosti, ale bude slapat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 5 minutami, petr_cha napsal: To je ta toyota, co neni toyota, ale vlastne fiat? Tak snad s ni nebudou starosti, ale bude slapat.. Ona má Toyota něco společného s Fiatem? Já měl za to že Jeep ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna (upraveno) Také Fiat,Peugeot,Citroen a nebo Opel. Můžeš si vybrat Kdybychom vzali Fiat tak mi napíšeš co? Upraveno 8. ledna uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna myslím, že spolupracují na užitkových vozech (dodávkách) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Chtěl jsem napsat, na Fiata mi nešahejte no a pak jsem si uvědomil, že můj Fiat je vlastně zas Mazda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Nekde jsem snad cetl, ze meli takove ty italske trable s elektrikou, ale treba uz to vychytali... dokonce snad i nejake kometare byly nekdy loni tady ve vlakne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Jedno co za značku,hlavně když v tom neni elektro motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Panove, nema nekdo zkusenost s 3l dieselem Duramax, co se dava do aktualnich amerik typu GMC nebo Chevy? Duramax znam ve velkych objemech a tam.je to chvaleny drzak, ale ten trilitr je asi novy ne? Nevi nekdo vic? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna V 7. 1. 2025 v 20:32, Johanes napsal: Promiňte, že se vám pletu do diskuze, jenom jsem chtěl poděkovat za rady tady ve vlákně,kde jsem se v říjnu radil,jestli Jeep Wrangler,nebo Toyota Landcruiser. Děkuji,vyhrál to lanďák a zatím teda velká radost. Byl to sice vánoční dárek pro manželku,ale po dvou týdnech ježdění o něj asi bude trochu boj.Mega pohodlný auto,který vás ještě navíc nenechá ve štychu,což jsme se hned přesvědčili v neděli při cestě na Klínovec,kdy byli zablokavané hlavní taky a vzali jsme to lesem. Doufám,že aspoň deset let bude v rodině. Mějte se a přeji stejně šťastnou ruku při výběru. Ještě doplním,že se jedná o rok 2019 prosinec,první majitel,ČR,serviska,134K najeto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Pěkný, ať slouží už jen Casio "land cruiser" edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se