Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Denně to nejezdím, ale třeba konec roku byl takový, že jsem poslední dva měsíce spal doma v podstatě jenom o víkendu, abych to všechno objel a popřál hezké svátky.

Je to dost o situaci, kdy týden dva jezdím kolem komína a pak se objeví delší trip (veletrh, event, workshop, team building, nebo prostě návštěvy zákazníků).

Plán mám teď takový, že v prvním kole se pokusím o hybrid, pokud to neprojde, tak prodloužit stávající a to elektro bude prostě poslední možnost.

Příští týden si nechám udělat kalkulace a pošlu to ke schválení na headquarters.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, Johanes napsal:

Promiňte, že se vám pletu do diskuze, jenom jsem chtěl poděkovat za rady tady ve vlákně,kde jsem se v říjnu radil,jestli Jeep Wrangler,nebo Toyota Landcruiser. Děkuji,vyhrál to lanďák a zatím teda  velká radost. Byl to sice vánoční dárek pro manželku,ale po dvou týdnech ježdění o něj asi bude trochu boj.Mega pohodlný auto,který vás ještě navíc nenechá ve štychu,což jsme se hned přesvědčili v neděli při cestě na Klínovec,kdy byli zablokavané hlavní taky a vzali jsme to lesem. Doufám,že aspoň deset let bude v rodině. Mějte se a přeji stejně šťastnou ruku při výběru. Ještě doplním,že se jedná o rok 2019 prosinec,první majitel,ČR,serviska,134K najeto

Fešák! Tenhle Lanďák je za mě nejhezčí model. Gratuluju. Až budu velkej, tak bych ho chtěl taky :default_smile:

Odkaz ke komentáři

Strocek, to teda neni 😂

Johanes,parada. At slouzi a dela jen radost. Ze zkusenosti si troufam rict,ze budes spokojenej a deset let neni nic😉

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Pozorovatel napsal:

@Josef01 to je taky řešení 😂

Pro zajímavost dnešní cesta z Děčína do Ostravy okolo Hradce 😁

Tak tohle by nedal ani vlak, to byla asi jízda :D 

Odkaz ke komentáři

Asi v zimě jo při 150 km/h, běžně jezdím Praha-Brno tak 3 hodiny, protože každých 20km stojím (kolony) :)

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, petr_cha napsal:

To je ta toyota, co neni toyota, ale vlastne fiat? Tak snad s ni nebudou starosti, ale bude slapat..

Ona má Toyota něco společného s Fiatem? 🙉 Já měl za to že Jeep ...

Odkaz ke komentáři

Panove, nema nekdo zkusenost s 3l dieselem Duramax, co se dava do aktualnich amerik typu GMC nebo Chevy? Duramax znam ve velkych objemech a tam.je to chvaleny drzak, ale ten trilitr je asi novy ne? Nevi nekdo vic? Diky

Odkaz ke komentáři

V 7. 1. 2025 v 20:32, Johanes napsal:

Promiňte, že se vám pletu do diskuze, jenom jsem chtěl poděkovat za rady tady ve vlákně,kde jsem se v říjnu radil,jestli Jeep Wrangler,nebo Toyota Landcruiser. Děkuji,vyhrál to lanďák a zatím teda  velká radost. Byl to sice vánoční dárek pro manželku,ale po dvou týdnech ježdění o něj asi bude trochu boj.Mega pohodlný auto,který vás ještě navíc nenechá ve štychu,což jsme se hned přesvědčili v neděli při cestě na Klínovec,kdy byli zablokavané hlavní taky a vzali jsme to lesem. Doufám,že aspoň deset let bude v rodině. Mějte se a přeji stejně šťastnou ruku při výběru. Ještě doplním,že se jedná o rok 2019 prosinec,první majitel,ČR,serviska,134K najeto

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Pěkný, ať slouží 😉 už jen Casio "land cruiser" edice 😁

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...