Maro Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Ale tak ono je toho samozřejmě vic, výkon je nejzásadnější. zjistíš, ze sedačky muzou byt pohodlné, ze na displeji nemusíš vidět pixely, ze AA muze fungovat bezdrátově (infotainment je zkusenost z forestra 2018, at jsme fer, zbytek je outback 2010 tusim), ze ovladaci prvky muzou dávat logiku, infotainment muze mit nějaký rozumný UX... znova chci jenom zdůraznit, ze to auto mam moc rád a jedno mi stoji pred barákem a kdyby se dalo koupit stejne jenom s minus 400t km oproti tomu, co mam ted, jdu do toho a udělám si z něho polobydlik na výlety do Dolomit. Ale je to druhé auto. Ten rozdil je proste tak velký, ze jsem do něho nedokázal presednout zpátky ani ze služebního Rapida, kdyz jsem o něho přišel, a to je Outback po vsech technickych smerech naprosto superiorní vůz.
Steke_m Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Hele ten výkon samozřejmě někdy chybí, ale už jsem se s tím naučil. Nicméně víc je vždy lepší. Současný Outback je z konce 2019, takže kamera vpředu, vzadu, v zrcátku spolujezdce. Všechno to vyhřívá (kromě čelního skla - nechápu), sesle v pohodě (možná jsem si zvykl), Apple Carplay mám bezdrát díky nějaké pidi krabičce. Btw na den jsem měl nového Kodiaqa 2.0 TDi Sportline. Pochopil jsem, že skutečně tohle bych nedal. Papírově to mělo nějakých 140 kw a DSG to zabíjela, nebo nevím co s tím bylo. Volvo S60 B5 jsem měl taky na den. Interiér oproti Škodovce jiná liga, ale zase tam byly šílený prodlevy v reakci na plyn. No ve výsledku jsem si pak říkal, že ten Outback je vlastně fajn. Jenže prostě to ve mě hlodá a pokukuju jinde.
Maro Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Ale coz o to, ono to asi stačí, ne ze ne. Jenom kdyz uberes autu půl tuny a dáš mu turbo, tak i ten koncernovy litr je pružnější, dynamičtější a lip se s tim jede, i kdyz to ma o tretinu mensi výkon. Jasne, nrma to takovy kroutak a jasne odejde to ve tretinovem najezdu, ale to je přesně to, o čem mluvím. ted ti to nepřijde, ale jak se vrátíš, tak si to setsakra uvědomíš. Prostě ja bych nedupal do toho, co funguje 1
wawrik Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října (upraveno) před 2 hodinami, Steke_m napsal: To Stelvio mě taky láká, ale vím o tom kulový. Blbý je to, že jsem si navykl, že Outbacky jen jezdily, a kromě běžného servisu dle plánu, nic nechtěly. Rozsvícených kontrolek na palubní desce jsem si lehce užil s předchozím Mondeem, a rád bych se tomu vyhnul i u dalšího auta. To ti u toho Stelvia nehrozí úplne rovnako ako u Outbacku, niekde som tu už postoval adoračné video Stelvia po 200k km. Jeden zo starších H6 ešte stále jazdí vo firme ako služobák, do Stelvia tiež len lejem benzín a chodím na garančky. Spotreba plus-mínus autobus rovnaká, ale tie autá sú jazdne aj využitím IMHO úplne iný svet. Upraveno 7. října uživatelem wawrik
M.K. Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Pánové, budeme kupovat novej rodinnej povoz a zvažuju Mazdu CX-80 (s naftovým (což by byla životní premiéra) řadovým šestiválcem), respektive mám prakticky prst na spoušti. Nějaké výtky / připomínky / či snad osobní zkušenost..? Díky...
Igicz Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Pročti si Mazda forum. Třeba už mají vychytané mouchy, kterými trpěly rané CX 60 (6val nafta). Kamarád kupoval jednu z prvních kusů u nás a po úvodním nadšení na ni dost nadává. Konkrétně si vybavuju akorát problém s automatem, když tahal karavan, ale bylo toho víc. Něco jsem si k tomu kdysi četl, protože mě ten motor zaujal. Jezdí krásně a skoro nic nežere.
AlfGS Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října V 12. 10. 2025 v 11:31, M.K. napsal: Pánové, budeme kupovat novej rodinnej povoz a zvažuju Mazdu CX-80 (s naftovým (což by byla životní premiéra) řadovým šestiválcem), respektive mám prakticky prst na spoušti. Nějaké výtky / připomínky / či snad osobní zkušenost..? Díky... Já myslím,že přesně tento "kočár" už nějakou dobu má kolega "LovecK"
LovecK Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Nene, já mám cx60 MY2025, protože mi velikostně stačí, většinou jezdím sám… cx80 nemůžu posoudit
M.K. Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Děkuju za reakce Zítra se - opět - povozím a budu mít víc informací. Sám jsem zvědav jestli do ní nakonec půjdu...
viders Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října před 16 hodinami, LovecK napsal: Nene, já mám cx60 MY2025, protože mi velikostně stačí, většinou jezdím sám… cx80 nemůžu posoudit Ahoj, prosím jak jsi spokojený s tou naftou a celkově autem, nějaké problémy jsi neřešil? Také nad ní uvažují jako náhradu za CX-5, na mazdaklan.cz je dost popsaných problémů ale je pravda že asi spíš ty první ročníky a také kdo je spokojený, tak na fórum problémy řešit nechodí.
Nick06 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Prosím máte zkušenosti/ nebo názor na Škoda Karoq 2.0 TDI, 110kW, DSG 4x4?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se