Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Tady je ten test - je poměně dobře udělaný:

http://www.auto.cz/skoda-karoq-1-0-tsi-vs-1-5-tsi-hleda-se-spravna-mira-119888

Já bych osobně bral klildně litr. Ta 1,5 TSI mě nijak nepřesvědčila.

BTW hodně mě zaráží jak pořád někdo tvrdí, jak ty malé turbomotory nemůžou vydržet víc jak 100 000 km a jak budou pořád rozbité atd. Ty motory už tady jsou X let a že by nějak houfně padaly jsem neslyšel. Jasně, V6 a V8 je paráda, ale tomu nikdy malé turba nekonkurovaly. Teď jezdím starým Golfem 4 1,6 16v a musím říct, že se na 130 TCe vyloženě těším, jelikož jízdně to je nesrovnatelné.

Nějak se mi tomu testu nechce věřit :-) Jel jsem s Karoqem 1,5TSI a vůbec mě to motorově nezaujalo... Když jsem se chtěl svézt tou 1,0, tak jí nikde nemají na zkoušku, ale přesvědčovali mě, jak je to v pohodě. Nevěřil jsem. Karoq je moc fajn auto, ale ty motory...já nevím :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cekacka je? Ten litr bude málo a docela holobyt ne?

Pokud za holobyt považuješ absenci panoramatické střechy tak máš recht jinak má všechno

Odkaz ke komentáři

Tak ono vacsina priplatkov sa da dolozit aj k Ambition - sice to zdvihne cenu asi o 10k? (ak nie viac) a potom moc nedava zmysel ten motor/pohon, ale da sa to... .

Motor vyšel jsem z testů motoristických časopisů / i když mohou být účelové,ale snad ne všechny a tam vyšel ten litráhek překvapivě dobře a navíc zatím co rozdíl litru a 1,4  golfu je pokud se nepletu 18 000 tak u Karoqa je 45 000 to už stojí za úvahu.

.Ambition plus má vše potřebné pro celkem komfortní jezdění Style by mělo navíc

navigační infotainmentový systém Amundsen s osmi reproduktory, , barevný MaxiDot displej, přední parkovací senzory, adaptivní tempomat ACC, systém bezklíčkového vstupu a startování KESSY, zatmavená okna Sunset. Standardem je také systém rozpoznání únavy řidiče, vyhřívany volant či stříbrné střešní ližiny doplňující chromový paket.

To je tuším vše a tady ten rozdíl cena výkon byl pro mě jasný

Ale to je na zvážení každého soudruha

http://www.auto.cz/skoda-karoq-1-0-tsi-vs-1-5-tsi-hleda-se-spravna-mira-119888

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Kolega vybera sluzobak aj na sukromne pouzitie (vtedy bude vozit aj rodinu). Utrusil ze chce tam automat a tempomat a urcite benzin. Pri rozpocte 17k ? nasiel Kiu ceed kombik. Viete dat nejaky tip co by sa do 17k? s uvedenymi parametrami mohlo zmestit ? Dikymoc

Odkaz ke komentáři

Si robis srandu ale mne takto v KIi lietal sajrajt z kvetov do auta, tak pri garancke vravim nech sa pozru na pelovy filter,... no bolo povedane ze u tohoto modelu ziaden nie je, ale na uctenke bola jeho vymena za nejake 3 stovky a ked som sa o to zacal zaujimat, bola aj na troch uctenkach tri roky do zadu,...celkom verim tomu, ze k oleju a svieckam (bo to jedine sa na tych garanckach v zasade asi robi) pristupuju rovnako.

Odkaz ke komentáři

proto sem si vzal vlastní ;) 5l origo longlife za 1200kc a měli poprdeli

Jak se na to v servisu tváří když máš vlastní olej není to jako když přijdeš do restaurace s vlastním řízkem a  a bramborem a chceš jen okurčičku talíř a příbor?

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Neměli- nalili Ti tam čtyři litry, plivli Ti do nich a ještě teď se smějou.

těžko. Ten olej mi prodal přímo kamarád, co u AD dělá a i mě ho tam měnil. Možná že to jinde funguje jinak, ale tady mám jistotu ;-)

Conrad: Nemají s tím problém, dokonce mi to bylo navrhnuto jako jedna z možností

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...