Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Myslíš že je to srovnatelné třebas s golfem či octavkou? Při vyšší rychlosti to není hlučné?

S oktávkou jo, ale Golf je přeci jen trochu dál. Hlavně takovym tim.. pocitem solidnosti, aspoň mně to tak připadá. Nějak víc hlučný než oktávka mi to určitě nepřišlo..

Odesláno

Kdyby to měli někde aspoň napsané, ale ve VOP nic moc najít nemůžu.

Psal si i ojetině, Ford Mondeo předchozí generace se hodně, hodně povedl. Pro rodinu super, párkrát jsem ho vzal do Chorvatska a to auto nemá chybu. Dobrá spotřeba, dvěstě tisíc najeto, nula problémů. Ale každý Forda nemusí.... :cheers: Ba naopak bacha na nový model, tam to tentokrát nevyšlo a byl by jsi na tom možná podobně jako u Rencka.

Odesláno

Jj mondeo je fajn, ale jsem asi blbej a chtěl bych něco novějšího. Bojím se že koupím nějakou vránu

Hm, právě, víme jak se k tomu lidi chovají :-) Z tvého výběru za mě asi ta Honda, dělají dobrá auta a líbí se mi.

Odesláno

vidíš, a já mám 19" a taky ziju :D

Už jsem si to v sobě obhájil a půjdu do 18?, tu ?dalnici? Olomouc-Vyškov ty kola budou hltat comfortně,

Odesláno (upraveno)

Já na léto pořídil taky 19?. Stejný profil gumy jako původní 18? a je to tvrdý jaxiňa. Ono to teda bylo tvrdší i předtim, ale teď mi to přinde jak kostitřas. Co už, stejně bych do toho šel znova, vypadá to skvěle :D

Edit: Ooops, koukam sem dost OT... myslel sem, že sme v Kdo čím jezdí. Pardon.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Jinak už z více zdrojů mi přišlo, že pokud mi poskytne někdo slevu na vozidlo při úvěru tak je to jeho riziko podnikání a nemůže to po mě chtít zpět při předčasném splacení...

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

To si opravdu myslíš, že tu "slevu" nebudou mít smluvně nebo podmínkami ošetřenou v naší zemi plný koumáků? Myslíš, že jseš první koho tohle napadlo? Ja si myslim totiž, že prvního to napadlo toho, kdo tu slevu a úvěrování vymyslel a hned si to ošetřil.

Odesláno

To si piš že mě to napadlo, ale on si to může ošetřovat jak chce, když to stát postavil mimo zákon a dal jasně podmínku že 1% max. Na Seat foru to nekolik lidi takhle udelalo. Ještě si to nastuduji

Odesláno

Řekl bych, že si pleteš dvě věci, jak už psal JR_2010. Jedna je splacení úvěru a druhá jsou výhody poskytnuté úvěrovou společností (tedy třeba "sleva"), který si ta společnost ošetří. Kouknul jsem schválně do dvou všeobecných podmínek spotřebitelského úvěru a je to tam jasně (poslední jsou z konce roku 2015). Výhodu vrátíš.

Odesláno (upraveno)

Nový zákon o spotřebitelském úvěru je z konce 2016. Koukám do VOP pro 2018 a nic nevidím, i na infolince mě to potvrdili plus slevu nedává škofin ale prodejce údajně - k nim dojde jen výše úvěru. Navíc ani v nabídce to nemám uvedeno jako bonus- jen je o to nižší cena. Nechci se hádat, jen mě to zajímá

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno (upraveno)

Tak pak bych to pokládal za možné, pokud už takové případy opravdu existují, viz třeba, jak píšeš, to Seat forum. Stejně bych si to ale pořádně prověřil, protože tomu se mi fakt nechce věřit. To je pak jednoduchá matematika, že jo. Si asi schválně přečtu ten zákon, až budu mít chvilku.

Edit: Jinak ještě pro upřesnění, já koukal do podmínek spotřebitelského úvěru RCI (Renaulty) a teď když koukám do Škofinu (jsou velmi podobné), tak tam taky nic o vrácení výhod nenacházím. Tak ještě pak, jestli to není náhodou jinde.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Ve všeobecných podmínkách nic takového nebude, většinou je to řešené dohodou zcela mimo úvěr, kterou uzavírají obě strany a to v případě, že slevu refunduje úvěrová společnost prodávajícímu, pokud slevu dává prodávající sám od sebe bez podmínek, úvěrová společnost to neřeší. Potom můžeš samozřejmě úvěr doplatit kdykoli, ale pozor, nemusí se jednat jen o úhradu částky stanovené zákonem, úvěrová společnost má právo požadovat i úhradu nákladů spojených s uzavřením smlouvy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...