Pavelpu27 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Tak 928 nebude. Na jednu stranu se mi ulevilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Se ti ani nedivím, nedávno jsem kupoval brzdové kotouče na Outlandera a taky jsem byl rád za to, že místo něho nestojí v garáži Porsche :-) https://www.tuningcardesign.cz/cz-detail-902027443-brzdove-karbon-keramicke-kotouce-surface-transforms-na-porsche-991-gt3-gt3-rs-predni-410-x.html?gclid=CjwKCAjw6djYBRB8EiwAoAF6of1WaD1_mHaA3Jd6yKq_4T7bkqer2ob9ZHY6KZE7efpTUYJmsrf1BBoCylAQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Se ti ani nedivím, nedávno jsem kupoval brzdové kotouče na Outlandera a taky jsem byl rád za to, že místo něho nestojí v garáži Porsche :-) https://www.tuningcardesign.cz/cz-detail-902027443-brzdove-karbon-keramicke-kotouce-surface-transforms-na-porsche-991-gt3-gt3-rs-predni-410-x.html?gclid=CjwKCAjw6djYBRB8EiwAoAF6of1WaD1_mHaA3Jd6yKq_4T7bkqer2ob9ZHY6KZE7efpTUYJmsrf1BBoCylAQAvD_BwETak tohle je zas nesmysl. 928 je, co se dílů týče, celkem normální auto. Já měnil na 911 přední ramena za nějakých 15k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Jasný :-) Dával jsem to trochu s nadsázkou, ale upřímně mi to vyrazilo dech. Co takové díly třeba na Rolls Royce a další lahůdky...lepší asi nevědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 U toho, cos dával ty je podstatný, že jde o keramiky. Proto je u ojetých aut skoro nikdo nechce. Ocelový stojí pětinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 nesedláte někdo nový Jeep Compass ? Zkušenosti ? Postřehy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 (upraveno) Nevim kde se zeptat,tak zkusim zde.Tatik ma citroen c5 2001 2HPi. Auto umrelo a vypada to na vysokotlake cerpadlo. To uz se nevyrabi a vzhledem k tomu,ze se tento typ motoru diky poruchovosti vyrabel asi 0,5 roku se uz ani neda sehnat. Takze auto pujde asi do krematoria. Ale na svuj vek 2001 krome teto zavady vypada stav velmi dobre. Nemate nekdo zkusenost jak pokracovat dal? Kdyz prodam vrakovisti tak cenovka 00nic a nebude doklad o ekologicke likvidaci takze neodhlasime. Bazar nepojizdne nevykoupi. Doma rozebirat a rozprodavat na dily nechci plus samozrejme stejny problem s likvidaci. Za likvidaci se snad jeste plati. Je nejaka varianta se auta zbavit pokud mozno s minimem nakladu nebo treba i s minimalni fin kompenzaci? Tatik je bezradnej... Upraveno 6. června 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Na vrakovišti platí a doklad pro odhlášení dají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Nebo treba tady http://www.vykup-automobilu.cz/ekologicka-likvidace-vozidel/ ? Při ekologické likvidaci vám nabídneme:vystavení protokolu o ekologické likvidaci vozidla - ZDARMAodvezení autovraku z jakéhokoliv místa ČR ? ZDARMAodkupní cenu za auto určené k ekologické likvidacirychlé jednání a profesionální přístupslužby ekologické likvidace 7 dnů v týdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 a nebo sehnat na vrakovisti vysokotlake cerpadlo a auto nechat opravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 (upraveno) Cerpadlo nesehnatelne. Tech aut se udelalo par a vsechny to maji bud rozbite nebo pred rozbitim. Repas nejde a uz se to nevyrabi.Takze mam info z 5vrakovist a +- stejne info. Ekologivka likvidace zdarma ale musim to tam dovezt.jinak platim odtah.Nebo vykup cenovka od 500,- do 3tis az by to videli. To je super byznys. Pak to rozprodaji na dily. Jen dvere blatniky a kapoty po 1500-2000, okna,sedacky,elektroinstalace,atd atd atd Upraveno 6. června 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Cerpadlo nesehnatelne. Tech aut se udelalo par a vsechny to maji bud rozbite nebo pred rozbitim. Repas nejde a uz se to nevyrabi.Takze mam info z 5vrakovist a +- stejne info. Ekologivka likvidace zdarma ale musim to tam dovezt.jinak platim odtah.Nebo vykup cenovka od 500,- do 3tis az by to videli. To je super byznys. Pak to rozprodaji na dily. Jen dvere blatniky a kapoty po 1500-2000, okna,sedacky,elektroinstalace,atd atd atd http://allegro.pl/pompa-wysokiego-cisnienia-citroen-c5-2-0-hpi-i7225806401.html Toto si uz asi videl. Robia repasy, cena cca 600PLN = 3700 CZK. Mozno by to stalo za uvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Pavelpu27 - 928S jsem před pár lety prodal, nejhorší prodej mého života, protože se mi po něm stýská a navíc bych za něj dnes dostal mnohem víc - ceny se odrazily ode dna, stoupají a nikdy nepřestanou. Bylo to skvělé auto, byl jsem s ním i na dovolené, najel jsem s ním za 3 roky asi 20 tisíc km bez jediné poruchy, resp. v závěru jsem vlastní blbostí zničil spojku, ale i tak ještě chvíli jezdilo, jen už jsem jezdil víc piánko. Bylo to skvělý, komfortní a přitom dost výkonné (300 koní) auto, 6,6 s na 100 km/h dnes není nic moc, aspoň papírově, ale působivý byl kopanec do zad někde nad 4000 ot., výkon mu určitě nechyběl. Jízdní vlastnosti výborné, auto perfektně sedělo i když bylo těžké a třeba s mou MX-5 si zatáčky užívám víc, bylo to prostě GT. Bylo skvěle vyvážené, tuším že rovných 50/50, proto i hliníkový předek. Motor byl úžasně kultivovaný, žádné vibrace a přitom krásný zvuk z výfuku, hlavně ve větších otáčkách. Škoda, že Ti to nedopadlo, vlastně ne, aspoň Ti nebudu závidět...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Rád bych zas po nějaké dobé omladil vozový park a hledám někoho, kdo se pohybuje v ?branži? a může a zároveň je ochoten pomoci. Nechci nové auto, ale roční až tříleté, s nájezdem řekněme do 40-50tkm. Celkový budget bude cca 500-600k. Prodej auta po vlastní ose už jsem víceméně vzdal, po zkušenostech z kraje roku, a proto bych nejraději dal své Volvo protiůčtem a zbytek doplatil částečně cash a k tomu buď leasing nebo úvěr ; podle toho co vyjde líp. Konkrétní auto vybrané nemám a v podstatě se ničemu nebráním. Víceméně jediný must-have požadavek je automat. Koncern je nasnadě, nové Mondeo a Insignia by šly, Mazda 6 nebo CX-5, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Tak jsem dovybíral a přidávám se do místního golf klubu...kdy je sraz? :-)))pockejte s tim srazem jeste par tydnu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davyt Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Ahojte,zvažuji koupit ženě Hyundai Tucson 1,6 T-GDI, líbí se jí.Máte někdo zkušenosti s tímto bezínovým turbomotorem?(roční nájezd cca 8 tis km, 50% město, 25% mimo město, 25% dálnice)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Sorry, já jen pro jistotu, aby pak paní nebyla nějak nesvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Kajícně přiznávám,že 2 plzničky na zahrádce v létě je pohoda, ale litránek pod kapotou není to pravé ořechové, už šel do světa.Někdo musí holt zjistit že vyfukováním kouře do vody zlato nevznikne a za blbost se platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Omluva přijata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Tak teď už jen zbývá vybrat něco se skutečným motorem. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se