Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Zbožňuji  reakce a příspěvky které mají alespoň jakous takous nějakou informační hodnotu.

Myslíš ako sú tie tvoje v ktorých reaguješ na svoje predchádzajúce s vysokou informačnou hodnotou? :D

post-12730-0-98233100-1529309820_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chtěl jsem Vás poprosit o názor. Vybíráme auto do rodiny a váhám mezi Octavii RS a Superbem. Nejsem vyhraněný naftě ani benzinu a vím, že obě auta tu má poměrně dost lidí, tak jsem se chtěl zeptat na doporučení, jestli vzít 2.0TSI nebo klidně šáhnout po 2.0TDI? Lidi kolem mě straší, že nafta mě sežere na servisu a benzín zase na spotřebě. Díky

Odkaz ke komentáři

Ahoj, chtěl jsem Vás poprosit o názor. Vybíráme auto do rodiny a váhám mezi Octavii RS a Superbem. Nejsem vyhraněný naftě ani benzinu a vím, že obě auta tu má poměrně dost lidí, tak jsem se chtěl zeptat na doporučení, jestli vzít 2.0TSI nebo klidně šáhnout po 2.0TDI? Lidi kolem mě straší, že nafta mě sežere na servisu a benzín zase na spotřebě. Díky

Obě skupiny mají pravdu :D 

Odkaz ke komentáři

Proč by lhaly? Tankování ta čísla cca potvrzuje. Doma jezdíme dvěma Superby 2.0 nafta, 140 kW, DSG, já dlouhodobě 6 litrů, někdy i trochu méně, ale to už zavání couráním, přítelkyně Drákulka dlouhodobě 6,5 l, krátkodobě často i víc, ale ta se s tím fakt nepáře. A to zvyšuje o cca půllitr spotřebu klima, je tam měřák, ale o něm netuším, jak je přesný...

Odkaz ke komentáři

Kolik toho ročně najedeš a kde? 

Odkaz ke komentáři

Proč by lhaly? Tankování ta čísla cca potvrzuje. Doma jezdíme dvěma Superby 2.0 nafta, 140 kW, DSG, já dlouhodobě 6 litrů, někdy i trochu méně, ale to už zavání couráním, přítelkyně Drákulka dlouhodobě 6,5 l, krátkodobě často i víc, ale ta se s tím fakt nepáře. A to zvyšuje o cca půllitr spotřebu klima, je tam měřák, ale o něm netuším, jak je přesný...

Aby jsi měl auto více rád a příště si ho koupil zase? :-) Ne, samozřejmě vtipkuji, ale zase jestli ty se se Superbem dvoulitrem couráš za šest a tvá Drákulka jezdí jak zvíře za šest a půl, tak to jsou přesně bez urážky ty skazky, kterým nevěřím.

Odkaz ke komentáři

2.0TDI mame v Tiguanovi a dlouhodoba je tam ted 7.4l (ale vic mesto a sem tam delsi cesta ven a kdyz jedu ja tak to mam permanentne prepnuty na S, aby to aspon trochu jelo)... Prijde mi, ze tam tankuju jednou za 3 mesice narozdil od druhyho auta, kde mam dlouhodobou 14.6l a pan u pumpy uz mi tyka...

Odkaz ke komentáři

Kolik toho ročně najedeš a kde? 

Do 30-35 ročně. 60% okolo Prahy, 30% dálnice a zbytek na okreskách. 

Kolem Prahy to je Uhříněves - Vysočany a Uhříněves - Stodůlky, ale tohle jezdím po okruhu což beru do dálnice.

Auto by využívala i žena, tak si říkám, že Octavka by pro ženskou mohla být lépe ovladatelná oproti Superbu, ale přímé provonání zatím nemám.

Chtěl jsem kombi, ale zaujalo mě tohle: 

http://www.autobazar-autopoint.cz/cz/karta/skoda-superb-2-0-tsi-l-k-1-majitel-servisni-knizka-cr/o402573.html

Odkaz ke komentáři

Taky musim potvrdit, koncernove 2.0 TDI a palubni pocitac ukazuje tak o 12% mene.

Tzn. palubak ukazuje treba 6.3l/100km, ale realita podle tankovani je treba 7.2l/100km.

Jinak jezdim 40% po praze, 45% dalnice a 15% okresky.

edit: na druhou stranu, pokud jedu s lehkou nohou po okreskach tak v pohode 5,3-5,4l/100km

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...