Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Já si právě myslím, že to tak jednoznačné není. Mám Superba II a jel jsem v trojce 2.0 TSI a hlučnost v kabině při rychlosti kolem 140 km/h byla dost podobná a u Kodiaka jsem četl, že hlučnost je dobrá, ale to je pro mě nic neříkající hodnota  :frusty: Proto se ptám, jestli někdo nemá přímé srovnání, protože novinářské recenze jsou z 80% nic neříkající...

Nevím jestli to u Superbu jde, ale u některých značek se dá připlatit za lépe odhlučněná skla a hlučnost v kabině se tím rapidně srazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde to u Passatu - paket VW4, obsahující sendvičové čelní a přední boční skla.

Musím říct, že mě trochu překvapil aerodynamický hluk v porovnámí SUPERB x PASSAT. Máme na prodejně oba modely  a u toho Superbu je opravdu slyšet značný hluk od zrcátek. U Passatu tento zvuk není vůbec. A to i v případě, že nemá ten paket s odhlučněnými skly. 

Podle mě to dělají ten tvar zrcátek. 

U Kodiaqu jsem tento hluk nezaznamenal. 

Odkaz ke komentáři

Resil jsem nedavno vyber auta.. (sluzebaku, doted neuzavreno), srovnaval jsem Leon, Golf a Ochcavku. Behem jedne navstevy jsem postupne prohledl vsechny tri modely, sednul za volant, na zadni sedacky, mrknul na kufr.. Na papire jednoznazne nejlepe a take cenove vychazel Leon a predbezne jsem proto vsazel prave na nej. Do budgetu by se vesel v plne palbe, automatu, 4x4 atd. Nejaky znak na kapote vubec neresim. Bohuzel musim konstatovat, ze Leon byl nazivo zklamani.. Provedenim o uroven nize proti Skodovce i VW. Takova mala mrdka s osekanymi detaily.. Seata fakt ne..   :whistling:

Celkem drsné hodnocení :) Proti VW souhlas, to bude vždy výš, tak to prostě je, ale proti Škodovce? Mno já ti nevím, ale samozřejmě to má každý nějak.

Odkaz ke komentáři

Jel jsem v novém passatu po FL, který bude na trhu od září, s odhlučněnými skly a v interiéru opravdu velká pohoda a ticho i ve vyšších rychlostech. To je zrovna věc, za kterou bych si klidně priplatil, pokud bych měl jezdit delší trasy.

Upraveno uživatelem dawe009
Odkaz ke komentáři

Jel jsem v novém passatu po FL, který bude na trhu od září, s odhlučněnými skly a v interiéru opravdu velká pohoda a ticho i ve vyšších rychlostech. To je zrovna věc, za kterou bych si klidně priplatil, pokud bych měl jezdit delší trasy.

Souhlasím, v autě, kde je ticho dojedeš do cíle méně unaven. Na delší trasy jsem začal vozit https://mobilenet.cz/clanky/recenze-bose-quietcomfort-35-ii-ta-nejlepsi-sluchatka-pro-samotare-34116

Odkaz ke komentáři

V Arteonu to jede dobře. Trvá pár tisíc km, než se to rozjezdí a spotřeba se umoudří. Na začátku to žere jak tank a pocitově je to takový ospalý, ale po 2-3 tis. se to srovná. Chybí tomu kultivovanost a samozřejmost šestiválece, ale i tak je to nejlepší volba pro Arteon / Passat / Superb.

Odkaz ke komentáři

Ja jel dneska Uberem v tom E-Golfu a ze by to byla v interieru naka pecka oproti Seatu nebo Skodovce mi neprislo. Mel krasny digi budiky, ale treba material sedacek, dvere a madla docela slabota. Ale mozna nejde srovnavat s trojkovou koktou za cenikovou cenu pres 800, treba byl te. E-golf v zakladu...

post-24698-0-51903000-1562708776_thumb.jpg

post-24698-0-55598600-1562708821_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pánové vybírám starší auto pro zábavu, takového youngtimera, se kterým bych se mohl v dnešním provozu povozit i občas povrtat (ne pod ním většinu času ležet :-). Několik let se už dívám na Porsche 944, líbí se mi vzhledově i jízdně. Máte někdo osobní zkušenost s verzí v turbu?? Zatím mi vychází nejlépe 2-ventil 2,5 L atmosféra v první verzi, tj. před rokem 1985, v tom jsem i seděl, vezl se i řídil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...