Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Koupil sem chalupu a mám tak nějak pocit, zr k ní potrebuju nejakej offroad. Pracanta do lesa a abych taky něco odvezl. Něco staršího, ať mě to nebolí. Třeba Isuzu trooper nebo tak něco. Máte nějaký tipy. V tomhle segmentu a ještě vyloženě starších aut jsem úplně bez znalosti.

Předposlední generaci XC90?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Chlapi, chci koupit na firmu Dustera. Jsou dvě varianty...1.3 turbo 130 koní, vs 1.6 atmo 118 koní. Ta 1.3 jede dobře, ale nejsou s ní ještě žádné velké zkušenosti, spotřeba bude asi taky lepší. Osobně se však klaním spíše k odzkoušené 1.6 atmo. Ta asi snese víc prasáren. Přeci jen, bude to služební vůz a nedělejme si iluze, jak s tím jezdí synci, kterým to auto nepatří...  K čemu by jste se přiklonili vy?:-) 

Odkaz ke komentáři

Igicz: Nevím jak v Dusteru, ale mám zkušenost z Renaultu Megane s 1,6 bez proměnnýho časování ventilů a starším turbem 1.2 Tce. Turbo nebude žrát míň, spíš trochu málo víc a když se mu bude nakládat, tak o dost víc, ta papírová spotřeba je pěkná pohádka, atmosféra měla spotřebu o hodně míň variabilní v závislosti na stylu jízdy. Turbo kultivovanější, tišší, dynamičtější. Problémy jsem já osobně neměl ani s jedním motorem, turbo začalo žrát trochu olej, atmosféra nežrala vůbec. Do služebky pro pracanty bych ale koupil asi spíš tu atmosféru, ta snese nepochybně míň ohledů. Jinak Dustera má kolem mě několik řemeslníků, kteří dělají pro firmy, které jsou našimi zákazníky, a co vím (potkávám se s nima na stavbách a o to auto jsem se dřív zajímal), tak si je všichni vesměs chválí jako pracovní auta a pak dva lidi na vesnici kam jezdíme, co se s nima znám a taky veskrze pozitivní zkušenosti (ty s tím jezdí i do lesa a po polňačkách, tahaj káru, nakládaj krámy a bordel dovnitř), jeden už to má, jak když s tím válel sudy, ale auto furt drží. V podstatě to vesměs hodnotí slovy v duchu: Za ty prachy.... Já se s tím byl několikrát projet a jako pracovní auto by to bylo za ty peníze v pohodě, ale nepotřebuju offroada a na cestování mám radši klasický auto (offroadů na cestování i v terénu jsem si dřív užil dost).

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dostal jsem od dealera info, ze mnou objednany vuz jse v planu vyroby pristi tyden. Co to realne znamena? Muzu se pomalu tesit nebo mam jeste pocitat par tydnu do dodani? Apropo SPZ dopredu nezjistim? Jde o sluzebak, ale predpokladam, ze uz ji dealer mozna ma? Resim to kvuli parkovani...

Odkaz ke komentáři

Víš co se říká - "za peníze v Praze dům...". Řádný postup pro obyčejníka by měl být EK->RZ - ale cosi mi říká že v tomhle státě by to určitě nebylo poprvé, kdy by "prémiový" dealer (se znalostí budoucího VIN a s údaji o kupci) uměl za úplatu nechat od ouřady předvyplnit papíry a rezervovat "atraktivní" značky ještě před evidenčkou...  :whistling:

Odkaz ke komentáři

Dokud bude jezdit YPO, tak z nich mam prirozenej respekt a bojim do busu vlezt. Na druhou stranu mi vyborne poradil se set top boxem, tak bych se svezt nekdy mohl...

V Hradci Kralove maj autobusy cisla a podle toho se poznava, kam kterej autobus konkretne jede. To je dobra vychytavka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...