Igicz Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Nechci zakládat nové vlákno, prdnu to sem... koukám po střešním boxu. Nový/starý je mi to jedno. Ideál do 10K. Prosím, jsou nějaké fičury, po kterých bych se měl hlavně dívat? Uchycení, zámek, hluk...nevím co, značka... Sázka na jistotu je zřejmě Thule, ale nepřijde mi, že by boxy uměli jen oni... Potřebuji do něj narvat tak 4-6 páru lyží, boty, přilby...takže něco většího. Dík:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 (upraveno) Mám smlouvu s THULE na velkoodběr za lepší ceny, tak kdybys měl o něco konkrétního zájem tak děj vědět :-) Upraveno 30. ledna 2020 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Nechci zakládat nové vlákno, prdnu to sem... koukám po střešním boxu. Nový/starý je mi to jedno. Ideál do 10K. Prosím, jsou nějaké fičury, po kterých bych se měl hlavně dívat? Uchycení, zámek, hluk...nevím co, značka... Sázka na jistotu je zřejmě Thule, ale nepřijde mi, že by boxy uměli jen oni... Potřebuji do něj narvat tak 4-6 páru lyží, boty, přilby...takže něco většího. Dík:-)Pozri na Slovensky Northline, konkretne model Tirol 420. Nic lepsie asi neexistuje, znacka aj technologicky uplne top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Nechci zakládat nové vlákno, prdnu to sem... koukám po střešním boxu. Nový/starý je mi to jedno. Ideál do 10K. Prosím, jsou nějaké fičury, po kterých bych se měl hlavně dívat? Uchycení, zámek, hluk...nevím co, značka... Sázka na jistotu je zřejmě Thule, ale nepřijde mi, že by boxy uměli jen oni... Potřebuji do něj narvat tak 4-6 páru lyží, boty, přilby...takže něco většího. Dík:-)Někde jsme to tu už řešili, možná na to i vlákno je, zkus pohledat. Zrovna kvůli uchycení jsme se trochu špičkovali, v dobrém teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Nechci zakládat nové vlákno, prdnu to sem... koukám po střešním boxu. Nový/starý je mi to jedno. Ideál do 10K. Prosím, jsou nějaké fičury, po kterých bych se měl hlavně dívat? Uchycení, zámek, hluk...nevím co, značka... Sázka na jistotu je zřejmě Thule, ale nepřijde mi, že by boxy uměli jen oni... Potřebuji do něj narvat tak 4-6 páru lyží, boty, přilby...takže něco většího. Dík:-) Mám český HAKR, myslím 450, nebo 400, je tedy jeden z těch největších co dělají. Využívám ho často asi čtvrtým rokem a úplně v pohodě. Na dálnici k moři jezdím max 140 tedy a žádná velká hlučnost. Je tedy docela těžký, mám co dělat sám, abych ho dal na střechu, ale bytelný. Tenkrát mi bylo řečeno, že mají rychlý dobrý servis, ale nevím, zatím nebyl zapotřebí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Tady to je, našel jsem to: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/124392-st%C5%99e%C5%A1n%C3%AD-box/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Dikes chlapi, i za odkaz na vlákno...projdu, pročtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Loni jsem kupoval Kamei největší co měli, německá kvality cena cca 1/2 thule. Kupoval jsem to u www.filsonstore.cz měli skoro vše skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Mam uz leta letouci Thule Atlantis 780 a taham ho tak 3-4 rocne za kazdeho pocasi. Kvalita super, vse drzi jak ma, elegantni leskla cerna, oboustranne otevirani, rychloupinani a pomerne tichy i ve vyssich rychlostech. Urcite budou Kamei fajn boxy, ale s tou polovinou ceny bych to zase tak nedramatizoval.Tohle je nastupce toho meho Thule:https://www.stresni-nosice.cz/104777-thule-motion-xt-xl-800-cerny-leskly.html#contenta tohle jsem vybral s podobnymi parametry od Kamei:https://www.filsonstore.cz/stresni-box-autobox-rakev-na-auto-kamei-corvara-s-475-objem-475l-oboustranne-otevirani-cerny-lesklyRozdil minimalni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Mam pet let cesky Neumann, taky OK, jsem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Je teda měl lecos, kamei, hakr, neumann a vždycky jsem si ověřil, že Thule je nejlepší. Jestli stojí zas ten cenový rozdíl je věc jiná, ale kvalitou se nedá srovnat. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Tak prozatím parametrově nejlépe odpovídá Thule Motion XT XL. Od kamaráda jsem si půjčoval Thule Excellence (jediný box se kterým mám osobní zkušenost), ale 30 klacků je prostě mimo mou mísu. Předpokládám, že Motion má stejné uchycení, které mi teda přišlo naprosto v poho. Zkusím nacenit nové, mrknu po starších, esi vůbec jsou a uvidíme. Ještě jednou díky za zkušenosti a doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Případně dej vědět, můžu poptat přes práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Zda se mi to nebo auta od zacatku roku s ohledem na emisni pokuty pro automobilky podrazili? Treba Duster, co jsem ho mel merku, stal na podzim 365, pak 368 kkc, dneska je za 381 kkc. Navic silnejsi verze 110kW je nove k mani uz jen v top vybave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Myslím, že hlavní zdražení kvůli emisním limitům přijde až v roce 2021 + nějaké hlídání spotřeby na dálku. Evropská komise začíná být krutá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 (upraveno) Hlavně se nevyplatí vyrábět malé spalováky, protože to navýšení ceny díky emisním pokutám bude u nízkých cen brutální, malá auta zdraží až o 50%. Už v příštím roce ale bude muset limit splnit 95 % prodaných aut každé značky. Tento rok je zlomový, cena akci TESLA roste neuvěřitelně rychle, všichni velcí výrobci fosilních aut se najednou probudili a zjistili že budou platit desítky miliard ročně pokuty. Upraveno 4. února 2020 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 To si nemyslím, výrobce nikdo nenutí vyrábět elektrická auta, klidně ať vyrábí auta na vodík, na páru, na stlačený vzduch nebo na cokoli jiného, nebo ať vyrábí dál spalováky na benzín a naftu, za dvojnásobnou cenu a ti co budou vyrábět něco jiného nakonec vyhrají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 No nevím, Británie chce do roku 2035 zakázat prodej naftových i benzinových aut https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/britanie-do-roku-2035-zakaze-vsechna-naftova-i-benzinova-auta-40312270 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Angláni jsou nepoučitelní. Když plošně zakázali zbraně, taky to nepřineslo (kromě zvýšení kriminality) žádný výsledek.Začínám si připadat jako v románu od Kulhánka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 To jsou samozřejmě politické proklamace, kterým moc nelze úplně věřit, nakonec to bude o kompromisu (plugin hybrid). Bavíme se ale o nových vozech a taky se bavíme o západní Evropě, u nás něco takového bude za 30 let. Již před 2 lety oznámil VW, Mercedes, Volvo atd. konec vývoje spalovacích motorů, města ohlašují zákaz vjezdu fosilních aut do center apod. Prostě bude čím dál větší omezení, podobně jako to je u kuřáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se