Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Ahoj Davide, jj, u nás... Fakt mě to sere. Když vidím tu anabázi - oznámení, řešení s pojišťovnou, servis, čekání a pak nejistota, zda "dobrák" nezajde znovu. Vyloženě osobní spor s nikým nemám, ale kdoví, třeba ho má někdo semnou?! Tvl. Hyundai a závist, to asi néé :lol2:. Měj se fajn, kamaráde!

Když si vzpomenu na tu barvu, tak tam musí jít vidět každá vlásečnice, natož pak škrábanec od drátu/klíče, navíc u úplně nového auta. Hlavně, ať už je to v klidu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Davide, tak věc už je oznámena a zítra začnu řešit pojišťovnu a servis. Tak už jsem si neofiko zjistil, kdo (a čím) mi to pravděpodobně udělal a jediné, co mě malinko uklidnilo je, že to nebyl konkrétní útok proti mně, ale naschvál jednoho muže bez domova, kterého předtím, a již několikráte, vyhodili z podniku, u kterého jsem parkoval, protože jim spal na WC a on opravdu nevoní... Udělal jim tam v několika dnech už několik naschválů, ale vždy +- drobnosti, které nechtěl nikdo řešit. Měl jsem holt smůlu, no. Díky za podporu!

Odkaz ke komentáři

Zdar mágové,

kamarádka mne poprosila o radu ohledně nákupu Škody Fabia 1,2 HTP, 51kW, rok 2008. Zádrhel je v tom, že prodejce uvádí automatickou převodovku. A já vůbec netuším, který typ se tam montoval ani jsem to nějak nenašel na netu. Máte někdo nějaké info? Jde mi především o typ převodovky. Kdyby někdo měl navíc nějaké servisní údaje, intervaly výměn oleje/filtru apod, nebudu se zlobit. Případně i zda tam není nějaký známý problém s tou převodovkou.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Davide, tak věc už je oznámena a zítra začnu řešit pojišťovnu a servis. Tak už jsem si neofiko zjistil, kdo (a čím) mi to pravděpodobně udělal a jediné, co mě malinko uklidnilo je, že to nebyl konkrétní útok proti mně, ale naschvál jednoho muže bez domova, kterého předtím, a již několikráte, vyhodili z podniku, u kterého jsem parkoval, protože jim spal na WC a on opravdu nevoní... Udělal jim tam v několika dnech už několik naschválů, ale vždy +- drobnosti, které nechtěl nikdo řešit. Měl jsem holt smůlu, no. Díky za podporu!

Vzpomněl jsem si na Travoltovu okřídlenou hlášku ,,Stálo by to za tu škodu..." , ale v tomhle případě to fakt nechceš...

Odkaz ke komentáři

Vše ok, pokud vím, ve firmě jsem jich protocil 32, lidi s tím dělali psi kusy a nikdy nic! Motor neznicitelnej, automat neznám, měli jsme fofrklacky

Díky. Mně právě jediná věc zarazil ten automat. Jinak jsou to za ty prachy vcelku rozumná vozidla pro  nějaké to poskakování po městě a blízkém okolí.

Ale jak už psal kolega, ten automat je asi fail prodejce. O to lépe.

Odkaz ke komentáři

Blbý je, že v takovém případě to buď cálne pojišťovna a přijdeš o bonusy, nebo to necháš opravit za své :( kolegovy takhle někdo obešel staršího Rapida, který týden předtím koupil, klíčem v Praze na sídlišti, takže se značkou nebo s cenou auta to nemá často nic společného.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mel bych dotaz na BMW 320d xdrive v kombiku, automat, necele 4 roky stare, 120 000km, ano ci ne? Na co si dat pripadne pozor? Kompletni servisni historie je. Diky za podnety.

Upraveno uživatelem Prochy68
Odkaz ke komentáři

Mali sme vo firme dva kusy jednému odišiel kompresor na klíme a druhý kus bez straty hviezdičky ročníky 16/15 predávali sme ich cca 180 tis km plus o jednom viem že chodí a bez problémov o druhom nemám info

Ešte mame v prevádzke 320xd GT a ten mal problém diferenciál v rámci záruky vyriesene inak pohoda má tuším cca 190 tis a ešte som si spomenul diferak opravovali na dva krát už si ale nepamätám prečo

Upraveno uživatelem Petr72
Odkaz ke komentáři

Combo/Rifter/Berlingo/proace city. Já myslím že je to dobrá volba pro lidi co potřebuji vozit pravidelně 5lidi nebo 3deti vzadu a šetří korunky. Design podle vkusu každého soudruha. Motory jsou ok všechny. Automat moderní. Cenově hned za Dacii. Prodá se jich dohromady kvanta, takže dostupnost náhradních dílu, sdílení zkušeností majitelů apod to všechno bude na dobré urovni. Infotainment prumer, místo vevnitř vyborne, hlavně v prodloužené verzi. Pro mě to nesplňovalo především to že nejsou vůbec full-led světla. Ano jsem rozmazlený fracek ale bez toho už nové auto nepřipadá v uvahu. Jinak mi nic nevadilo

Odkaz ke komentáři

Kolegove, co si myslite o rifteru/berlingo jako rodinnem aute misto klasickeho MPV?

Tchán má první prodané Berlingo 1.6hdi robotizovaná převodovka na Slovensku už asi 5 let, pár tis km jsem to užíval.

Prostor v autě na 1*

Motor 1.6 hdi má 66kw je slabý.

Převodovka celkově pomalá, pro pohodovou jízdu v pohode.

Spotřebu to má psanou myslím 4.8 jezdí za 5.5-6L.

Vnitřní prostor naprostá 1*

Poslední trasu jsem jel Povážská Bystrica - Praha a zpět no a jako svoje auto bych to asi nechtěl, je to taková poloviční dodávka.

Ovšem je to model 2015 to nové vje asi lepší.

Odkaz ke komentáři

Ja s rifterem prave jezdil a krome toho ze to nema ledky mi tam jeste vadil ten podvozek, neni to zrovna moc komfortni, tak se nemuzu rozhodnou jestli dat prednost prakticnosti pred komfortem MPV nebo nejakeho vetsiho kombiku. Mle jsem pujcenej ten nejsilenejsi diesel s automatem a to je fajn. No a z toho tunelu jsem nebyl nadsenej, dost stisnuje prostor pro oba ve predu.

Berlingo se mi tak nelibi a proace city nema uz ani ledky pro denni sviceni ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...