Prochy68 Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Tak to si prodejci u nas asi oddechli
DavidLC Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Pajero sport není Pajero, to jsou (aspoň byly) dva rozdílné modely.
African Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 před 27 minutami, DavidLC napsal: Pajero sport není Pajero, to jsou (aspoň byly) dva rozdílné modely. Klasika je léta tak nějak podobná, v JAR se aspoň dodnes prodává tady ten nesmrtelný fešák v 3,2 naftě. Dával jsem to proto, že ten sport je úlet a pořádná změna. Na různých kontinentech asi bude pod jiným jménem, v Austrálií myslím Pajero Sport.
DavidLC Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Jj, Pajero je 4 gen. a zatím, bohužel nástupce není. Já měl 2 gen 3,5 benzín a super kára, 3 (4) trochu mouchy měla ale fajn povoz také. Tenhle Sport je na mě "cu fíl japan" A jakou teda budeš mít barvu ? :-))
wawrik Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Pajero končí celosvetovo, však to nikto nekupoval. Predávalo sa ho menej ako v osemdesiatych rokoch, keď prišlo na trh. „Nástupcom“ má byť Pajero Sport, čo je úplne iné a viac SUV-ovité auto.
African Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 před 1 hodinou, DavidLC napsal: Jj, Pajero je 4 gen. a zatím, bohužel nástupce není. Já měl 2 gen 3,5 benzín a super kára, 3 (4) trochu mouchy měla ale fajn povoz také. Tenhle Sport je na mě "cu fíl japan" A jakou teda budeš mít barvu ? :-)) Já chtěl odkojený Afrikou polární bílou, manželka jelikož to všechno vyvažuje Černou perleť a děti ďábelskou červenou, jinak si v běžném životě všichni velmi rozumíme Nakonec jsme se shodli na Brown Quartz, která se líbí všem a možná se to ještě změní Kecám, už to prý nejde....
odjinud Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Quartz... ze se Ti do toho chce jit...
Geodet Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Barva hezká, ale já bych jí nechtěl z důvodu, že to splývá s asfaltem a okolím a snadno se přehlédne. Proto jsem šel do červené.
African Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 před 6 minutami, Geodet napsal: Barva hezká, ale já bych jí nechtěl z důvodu, že to splývá s asfaltem a okolím a snadno se přehlédne. Proto jsem šel do červené. Pádný důvod koupit polárku, jdu to nadhodit manželce https://www.nebouram.cz/clanky/barva-auta-muze-mit-vliv-i-na-ucast-pri-dopravni-nehode
DavidLC Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 @African Paráda, ale kdyby nejhůř, vždycky můžeš dát folií :-) Hodně to tu frčí :-)
eskimak Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 před 18 minutami, African napsal: Pádný důvod koupit polárku, jdu to nadhodit manželce https://www.nebouram.cz/clanky/barva-auta-muze-mit-vliv-i-na-ucast-pri-dopravni-nehode Tvoj dealer spacha samovrazdu. A ty mozes len dufat ze nenecha list na rozlucku.
African Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 před 3 minutami, eskimak napsal: Tvoj dealer spacha samovrazdu. A ty mozes len dufat ze nenecha list na rozlucku. Kde uvede důvod že si nějaký Afričan přišel koupit autíčko Nebyl by asi ani první, ani poslední.... A mě právě asi odešel alternátor ve starý micině, rozsvítila se taková ta červená baterka na palubce a svítí a svítí
Prochy68 Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Dokud sviti, nejakej proud tam je, pockej az vsechno zhasne
odjinud Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Panove, resil nekdo pri koupi noveho auta ve smlouve s dealerem klauzuli o dodatecnem narustu kupni ceny, pokud ji zvysi vyrobce (v dobe mezi uzavrenim smlouvy a vyrobenim auta)?
eskimak Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 před 1 hodinou, African napsal: Kde uvede důvod že si nějaký Afričan přišel koupit autíčko Nebyl by asi ani první, ani poslední.... A mě právě asi odešel alternátor ve starý micině, rozsvítila se taková ta červená baterka na palubce a svítí a svítí Si to prechvalil... Fuck. Drzim palce nech to je nejaka blbost.
mAra_ Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 (upraveno) před 5 hodinami, African napsal: Klasika je léta tak nějak podobná, v JAR se aspoň dodnes prodává tady ten nesmrtelný fešák v 3,2 naftě. Dával jsem to proto, že ten sport je úlet a pořádná změna. Na různých kontinentech asi bude pod jiným jménem, v Austrálií myslím Pajero Sport. Jen taková zajímavost. Říkal mi to můj profesor španělštiny na vejšce... Pajero se nejmenuje Pajero ve spanelsky mluvících zemích proto, že Pajeron je označení typka, co si ho honí Tedy honič. Btw. Vybírám káru ( když dopadne dobře soud. Tedy tady tak za dva tři roky.... 4x4 co nejvyšší , prostupnost terénem, Wrangler jako vzor. Ale už asi ne Jeep... Na kufru netrvam, zatím mi z toho vyšel RAM 1500... Ale nejsem si úplně jistý. Cena do 1,5. Upraveno 11. září 2020 uživatelem mAra_
moco Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Já bych šel do Toyoty Land Cruser, sice má slabší motor (EU), ale je to parádní tank
maama Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 (upraveno) Subaristi! XVecko, predchozi modelova rada, tusim 2012-2017 - mam dotaz. Motor 1,6 ma k manualu Dual Range redukci. Je mozny, ze dvoulitr redukci nemel? Mam za to, ze dvoulitr Impreza tu redukci mela. Tak mi trochu prijde nelogicky, ze do zvyseny Imprezy- XVecka by redukci dali jen ke slabsimu benzinu a k silnejsimu ne. Jak to je? Kazdopadne nemuzu dvoulitr XV s redukci najit. Upraveno 11. září 2020 uživatelem maama
wawrik Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 (upraveno) Před hodinou, mAra_ napsal: Btw. Vybírám káru ( když dopadne dobře soud. Tedy tady tak za dva tři roky.... 4x4 co nejvyšší , prostupnost terénem, Wrangler jako vzor. Ale už asi ne Jeep... Na kufru netrvam, zatím mi z toho vyšel RAM 1500... Ale nejsem si úplně jistý. S RAMom sa zmestíš do 1M5 CZK? Inak neviem, v akom teréne sa pohybuješ, ale RAM v bežnej konfigurácii ťa ďaleko nepustí - dlhý rázvor, malé kolesá, vysoká hmotnosť... To je skôr na poriadne rozbité cesty ako terén. Land Cruiser 150 je stále skvelé auto, blbuvzdorné a odolné. Pomalá evolúcia, rokmi overené riešenia, vychytané muchy typu odchádzajúce vstrekovače. Spoľahlivosťou ťa určite nesklame, najmä po Jeepe, daňou je japonský prístup (to je eufemizmus) k pohodliu a ergonómii. Mne osobne nevadí, človeku rozmaznanému amerikou by mohlo. Upraveno 11. září 2020 uživatelem wawrik
mAra_ Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Zas jako Toyota 150 koní. A ram 400..... No Nevím .. jako je to o kousek dražší, ale to je ještě v toleranci... https://www.autooutlet.cz/cars-939-dodge-ram-1500-laramie-vzduch-adaptivni-tempomat-uconnect-12inch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se